![]() |
Re: Masini de gagici
=)))))
you make me laugh.... chiar rau, nu crezi ca e cazul sa stai tu linistit si sa tii pt tine aceste "descoperiri" ... |
io stau linistit..:P mai bine a'ti merge toate ca fotomodele..acolo va e locu..sa va plimbati pe podium si sa schimbati hainele... :lol: e bine ca macar daca is dezaxat mai rade lumea..
|
Quote:
Quote:
nu esti amuzant, doar vorbesti despre lucruri pe care nu le stii, si parerile de genul "fumeile la cratita" nu sunt binevenite aici pe forum, pur si simplu. daca asta simti ca trebuie sa spui, si asta e parerea ta, clar, inseamna ca locul tau nu e aici, nu pe 4tuning, sunt forumuri de fotbal, de bautori de bere, etc, aici noi punem altfel problema, si in general mai intai conducem, modificam, umblam la motoare, etc, si abia apoi ne dam cu parerea. asta e aria de relaxare, dar stim sa discutam si pe celelalte arii, mai tehnice. asta e diferenta. |
"fumeile la cratita"...chiar nu era o parere de genul "fumeile la cratita" ai inteles gresit ! sau m-am exprimat eu prost ! nu am vrut sa sune..imi pare rau si imi cer scuze daca a sunat asa..am facut referire la treaba ca femeile cred eu se simt mult mai bine pe podium la o prezentare de moda decat la cratita,volan(depinde acum de caz) in cazul de fata se simt bine la volan!
|
Quote:
In primul rand vroia un Ford Mustang din '69. Cat despre scandalul cu Claudia ... desi tind sa cred si eu acelasi lucru ca Aleks, o sa las conflictul asa cum e. Fiecare are parerea lui si degeaba ne urcam in capul altora. In alta ordine de idei, eu mi-as lua Mustang pentru ca: 1. sunt mort dupa "pursangele" auto american - In speta '67 Fastback / Mustang Mach One '69 (cel pe care cred ca si l-ar dori domnisoara Claudia :)) 2. da, l-as lua pentru imaginea pe care mi-o confera: MANIAC dupa CLASIC. :) |
bun sa va iau la rand:
@trixi-mare noroc ai ca nu stai in bucuresti,ca ai avea consumul ala doar din viteza 1 @sasha-nu mai pune la inima toate rautatile @aleks-ce sanse ai sa castigi o disputa cu o femeie? @claudia-vorbim de o masina de vis,nu de ceva posibil,nu?sa fim seriosi,ce sanse ai sa gasesti o masina ca cea despre care vorbesti si sa o si conduci?(si eu visez la un M5,dar ma multumesc cu fabiuta mea deocamdata) @streetstyle22-frate,tu esti in LCP,rezolva problema si vorbim dupa si sa fiu putin on-topic,am vazut azi de dimineata o blonda superba intr-un vw caddy life si nu avea nici o problema... |
Quote:
Quote:
Fiind un forum dedicat masinilor ...etc, majoritatea ştiu ce vorbesc , ştiu să schimbe pānă nu se plafonează , ştiu să plece de pe loc .. lucruri esenţiale la o mica liniuţă la un semafor(şi nu numai) .Iar cānd o să intalnească pe cineva care nu crede in aceste abilităţi insuşite de către domnişoara in cauză o să muste volanul !! |
moaaama cate s-au mai scris...
ok... legat de ce ii spunea bmwm5 claudiei: in anul '69 pe langa modelul Bullit s-a fabricat si Eleanorul (legenda daca imi permiteti) care, acum in zilele noastre, se fabrica numai la comanda exclusiva si costa, varianta standard pentru ca are doua optiuni de echipare, undeva la 300.000 euro. acum, masinuta aia iese sub denumirea de Ford Mustang Gt 500 Shelby "Legend", iar un legend in varianta de top, adica undeva la 700CP urca pe scara ierarhica a bagatanilor undeva la 600.000 euro. spun toate astea din cunostinta de cauza (e unul in bucuresti vandut de societatea unde lucrez). DECI, dupa scurta informatie, pentru mine si sunt sigur ca pentru multa lume este o masina greu de atins... una exotica chiar PS: claudia... nu mai pune la suflet. discutam. nu ne dam coate ca tu esti fata si eu sunt mare scula la volan. aaa... era sa uit: @StreetStyle22: domnule stil mare de cratita invechita si fara manere... cine ti-a zis domne tie ca femeia (nu fumeia ca nu cunosc termenul asta) e nascuta la cratita??? mai iesi frate in lume!!! casca ochii!!! |
deci sa o lamurim...ai inteles gresit..eu chiar nu am zis ca e nascuta la cratita(si nici o asa parere) !(las'o moarta cu fumeia nu eu am inceput sa folosesc cuvantul respectiv) am zis ca locul unora e pe podium(moda,prezentare.etc) ! Iar mustangul din 69 e acelasi model ca cel din 65, iar din 69 a aparut altul care s'a fabricat pana in 70,depinde de model..daca e sa luam ce visam fiecare..eu visez la un Dodge Charger R/T-SE 1969.
|
Quote:
las-o moarta:wave: |
back on topic...
|
4 Attachment(s)
Quote:
Te inseli, nu te prea pricepi. Trust me: Ia, fa diferentele: Cele din '65 sunt cele rosii, iar cele din '69 sunt albastru si crem. (ca aspect) Mustang 65 - motorizari 200 c.i. @ 120 h.p. w/9.2:1 compression and a one barrel carburator. 289 c.i. @ 200 h.p. w/9.3:1 compression and two barrel carburator. 289 c.i. @ 225 h.p. w/10.0:1 compression and a four barrel carburator. 289 c.i. @ 271 h.p. w/10.5:1 compression and a four barrel carburator. # Three body types available: 2 dr. hardtop, 2 dr. convertible and a 2 dr. fastback. MUSTANG 69 - motorizari 200 c.i. @ 120 h.p. w/8.8:1 compression with one barrel carburator. 250 c.i. @ 155 h.p. w/9.0:1 compression with one barrel carburator. 302 c.i. @ 210 h.p. w/9.5:1 compression with two barrel carburator. 302 c.i. @ 290 h.p. w/10.5:1 compression with four barrel carburator. 351 c.i. @ 250 h.p. w/9.5:1 compression with two barrel carburator. 351 c.i. @ 290 h.p. w/10.7.1 compression with four barrel carburator. 390 c.i. @ 320 h.p. w/10.5:1 compression with four barrel carburator. 428 c.i. @ 335 h.p. w/10:6:1 compression with four barrel carburator. 428 c.i. @ 335 h.p. w/10:6:1 compression with four barrel carburator. 429 c.i. @ 375 h.p. w/10.5:1 compression with four barrel carburator. # Only some of the 428 c.i. (CJ's as introduced in 1968) came with ram air. # Three body types available: 2 dr. hardtop, 2 dr. convertible and a 2 dr. fastback. Mustang 65 200 c.i. @ 120 h.p. w/9.2:1 compression and a one barrel carburator. MUSTANG 69 200 c.i. @ 120 h.p. w/8.8:1 compression with one barrel carburator. 250 c.i. @ 155 h.p. w/9.0:1 compression with one barrel carburator. Sunt masini de femei in State. Chiar si Camaro-ul de 3.4 FSi - 160CP este considerat in SUA masina de femeie. Camaro-ul de 5.7 - >300CP este considerat in SUA masina de barbat. sursa: http://www.fordclassics.com/mustangspecs.html |
please... back to da' fuckin' topic!!!!! thanks... :)
|
nu stiu ce se intampla
dar masinile care ar putea fi considerate de femei si anume cele mici gen ford ka, opel corasa b, renault twingo, etc sunt conduse mai nou de barbati vre-o parere ? |
cred ca unei fete i-ar sta bine la volanul unui Hemi Cuda...:lol:
sau beetle,mini,mazda 2 |
atat poate doar sa stea.
|
Quote:
|
probabil multe sunt masina de firma, de serviciu, sau se mai intampla ca sa iesi pana la colt, la o paine si iei masina prietenei sau a sotiei...
|
nu stiu de unde vine ideea asta ca fetele trebuie sa canduca masini mici, de ce?, pt ca pe cele mari le lovesc, nu se stiu incadra bine cu ele? ei bine e si asta o explicatie, dar am vazut fete in masini rapide gen Mercedes slk, Bmw m3, si altele de genu, si kiar le statea bine in ele, decat in niste putze de masini gen ford ka. mini cooper aia da. astept ziua sa vad o fata intru Hummer h2 sau Gmc Yukon :D, sau ceva mare in orice caz :D
|
vezi ca in bucuresti intr-un hummer dai faliment, intr-un ford ka mergi o luna, cu un hummer, stai 10 ore sa-l parchezi ca n-ai unde, un ka doar ca nu-l bagi in scara blocului, asa ca termina tu tiganismele astea. Azi am vazut o gagica intr-un s8, crezi ca era smechera, nu iti zic io. Cum a zis un bun amic, daca ma duc cu matizu la servici rad subordonatii de mine.
|
o fata delicata intr-o masina mare nu arata ok...
unei femei i se potriveste o masina mica in majoritatea cazurilor, arata cochet, arata firesc, arata normal... |
si ca o completare la ceea ce a spus aleks, fiat 500 e cea mai perfecta masina pentru o femeie
|
nu stiu, depinde foarte mult de gusturi, si aici doar un ochi format, de femeie, cu experienta unei femei poate decide ce i se potriveste cel mai bine.
|
Sindrom, eu nu vreau sa ne certam, asta este parerea mea, fiecare cu ale lui, daca gandim toti la fel, hai sa ne cumparam toti scutere electrice si am rezolvat problema, in plus masinile mici nu au nici o forma si aspect, cu mici exceptii tin sa precizez, deoarece nu poti sai dai o forma unei masini de dimensiunea unei cesti de cafea, si toata treaba asta nu se rezuma doar la Romania, unde veci nu ai unde sa parchezi, ambuteiaje, etc etc.
|
Quote:
|
ok...sa lamurim treaba asta odata...
scurt pe doi,noi oamenii,cel putin unii,avem un fix cu proportiile...cum n-i se pare scarboasa o femeie de 40 d kile pe niste pantofi gen "copite"...sau cum nu ne place o femeie cu un c.r cat china de mare si fara sani...sau un barbat slab,dar cu fund mare de moare de invidie tanti flori de la etajul 2,si umeri cum am avut eu in clasa a 2-a,exact asa de neplacuta este pentru simtul estetic,o domnisoara 150 cm,filigrana,dragutica...pierzandu-se in interiorul unui tanc(de zici ca e knight-rider si merge singura masina),sau o doamna,gen "sotia macelarului din sat" care sta atat de inghesuita intr-o dacie de zici ca o sa aiba nevoie de un desfacator sa iasa din ea...si atat!NIMENI nu zice ca o femeie nu poate sa se invete sa conduca si o macara daca vrea.daca chiar e musai,o sa poata.:) iar masinile mici au farmecul lor,numai ca nu e chiar usor sa prinzi gustul.in afara de faza cu parcarea,este mult mai greu sa te descurci cu o buburuza.nimeni nu da un scuipat pe tine,si daca ai prioritate,de fapt nu ai...cu cei approx 60 de cai ce pun de obicei pe masinile astea,nu e usor sa tii pasul cu restul,asa ca toata lumea te depaseste,injura si iti face semne.trebuie sa stii ceva ca sa nu fii calcata mereu pe bataturi...pe linga un tanc,care si daca circula cu 20 km/h totusi este luat in calcul ca potential adversar in circulatie. |
Va multumim pentru aceste cuvinte doamna Trixi. :D
|
donsoara...te rog frumos!!!8)
incep sa ma simt ca batrana satului.... |
Gata ... donsoara. :D
|
1 Attachment(s)
masini si..o lume pentru gagigi :)
|
Quote:
|
sunt curios daca si-n carburanti au pus colorant...
|
cum naiba in alte state donsoarele si nu numai pot circula si pe biciclete sau pe scutere?
|
si pe aici circula
|
Quote:
frate... open your eyes! you live just like me in the same fuckin' city!!!!!!! :-P |
nu prea,am ales sa stau langa el.aici doar muncesc ...
|
ok... te scuzam :)
sunt o gramada... |
1 Attachment(s)
cum ziceam...pink..pentru duduia din tine.
|
Quote:
|
ce`am vazut mai nou ..
masina de femei = vw eos ... de preferinta alb sau rosu/visiniu .... plus ENORM DE MULTE BMW`uri .. numai azi in 10 minute am vazut fete la volan de e36/e39/e46 ... si nu doar 3 masini .... :shock: ... si ieri am mai vazut la volan de A6 / X5 si binenteles ... mercedes c320 :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning