![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
Ok...bafta la vanzare!!!.....
|
Inca de vanzare !
|
up si de la mine.....
|
3 Attachment(s)
semne bune bune anul are :D EBC kit uppgrade fata spate perfoarte striate ventilate + placute ebc green stuff :D
|
bun asa...bafta
|
Quote:
|
fata 104 euro bucata / spate 92 euro bucata Placute Green fata 71 euro set / spate 57 euro set. Asta este pretul lor.
|
Care este diferenta intre EBC care nu sunt perforate total si cele perforate total?
|
pai ebc nu fac perforate total, nus ce sa-ti zic de diferenta ... insa pe afara EBC sunt f laudati au banere pe toate siteurile de tuning, forumuri etc si toate reviewurile sunt pozitive la adresa lor , probabil aste nu sunt perforate toatal pt k au si striatiile si probabil ar fi cedat discul....nus sa-ti zic exact
|
Mate da nu o mai vinzi?
|
ba da e ink de vanzare , dar tot cu ea ma voi da pana una alta , masina are multe lucruri noi si mai urmeaza. Are faruri noi BOSH ( au fot 32 de mil ) urmeaza sa-i iau :
xenon k vechile faruri aveau o inginerie facuta acolo ... xenon proiectoare, scaune sparco, volan sparco, roll cage + bucsi power flex kit complet |
Pff...corect...tu tot cu ea te dai :) dar mai scoti $ care ii bagi? (ma gandesc ca ii si cresti pretul la vanzare dupa ce montezi astea :D )...cu drift car project cum mai merge? Poate vb. mai multe pe vineri. Te salut acum, numai bine si la multi ani pe 09 :D
|
pai drift car project asta e :) k roll si scaune nu le pun sa merg la mare, dak te refereai la japoneza, momentan e in cui pt k costa 5000 e taxa pt silvia si momentan nu merita ;) pe viitor sigur va fii odata si silvia :D
|
Quote:
|
Quote:
|
man nus exact , eu am facut un calucl dupa ce preturi stiam eu ca sunt la Performance Zone. Acesta a fost premiul pe care l-am castigat din partea Performance Zone la finala de drift 2008 asa k si placutele si tot au fost din partea lor.Dar zi-mi si mie pls k ink nu am ajuns sa demontez franele... pe spate io am discuri normale de 2.5 care au 7,5 mm astea de la EBC sunt ventilate si au 14 sau 15 mm , ai pus si u ventilate ( nu perorate ) pe a ta k vreau sa stiu exact dak tre sa ma apuc sa imi caut alti etrieri si suporti sau nu.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
FOARTE HOTARAT SE DA PE 6500e !!! sau mai scadem la pret dar scoatem suspensie si roti ! O dau pt k in ultimele zile am dat mailuri la toate firmele producatoare de piese de drift si raspunsurile lor au fost : nu fabricam nimic pt BMW ! Asa ca se da ! De data asta sunt foarte hotarat
Contact 0721 40 55 69 |
ce faci frumosu ? nu mai loc ? vine baiatu si iti face ...sau ai uitat
bafta la vanzare |
Quote:
|
Quote:
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP |
Se vand discuri + placute EBC https://forum.4tuning.ro/showthread.p...61#post2020561
|
BAFTA LA VANZARE DAR FARA ROTI....HAHA SA LE IAU EU,,,:twisted::-)
|
INCA DE VANZARE SI MASINA SI FRANELE.
Masina : 6500 euro FRANELE : 450 euro (discutabil) |
uppppppppppppppppppppp
|
Un UPPP si de la mine pentru una din cele mai frumoase pisici din romania! Bafta la vanzare Razvan!
_______________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
Quote:
Ce urmeaza ?! P.S ( off, numai de "de-astea" am parte astazi , ma refeream la ce model japonez, ca de japoneze am vazut si eu, merci ) |
Quote:
Asa ca citeste tot topicul inainte sa postezi ceva despre care a mai fost intrebat! Stiu asta pentru ca chiar eu l-am intrebat! Nu o lua in nume de rau dar nu are rost sa il intrebam de 2 ori acelasi lucru ____________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=103919 |
Am urmarit tot threadul,bijutie masina si spor la vanzare !
|
Am inteles ca nu s ar mai vinde masina sper sa nu gresesc:P bv mult respect si ai grija de ambele bijuteri si sport la treaba cu noul proiect:P:D
|
Da si eu am vazut acelasi lucru pe theardul cu Nissan , Razvan spunea ca tine E36-le pentru excursii concedii etc..!
_________________________ BMW E36TURBO: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=103919 |
6 Attachment(s)
hai k nu am mai postat de mult pe aici :D si azi vin cu o problema:
am icercat sa schimb azi buscile de la bascula si nu a iesit prea bine.... adica cele 2 suruburi au plesnit desi le-am incalzit si degripant si detoate, iar bucsa nu iese de pe bascula... acum ce dracu fac sa scot bucsa si cele 2 suruburi... |
in legatura cu suruburile :-? dai gaura in ele cu bormasina si faci alt filet !
iar cu bucsa :-?? habar nu am , si eu am vrut sa o schimb , insa nu am putut sa o scot ...... |
bucsa aia trebuie sa o scoti cu o presa ... daca tragi de ea asa ... se rupe din cauciucu ala si ramane bucata aia de aluminiu akolo ...:)
surubul ala mai lung poti sa incerci sa pui altu in capatul lui si sa ii dai cateva afturi de sudura .. poate il pacalesti ..sa se invarta .. celalalt e cam nasol ... incearca cu bormasina pe desfacut ... :-? |
pana la urma cred k o sa rup bucsa iar aluminiul ala o sa-l tai cu flexul, problema e cu suruburile...
|
Salut. Ai putea sa ne spui daca mai e de vanzare 99 RRM-ul (E36)? Cred ca cel mai bine sta la tine. Tu l-ai facut asa de frumos si merita sa ramana la tine. Poate il cumpar eu peste vreo 2 ani.:D
|
Sal da arata bine.so stapanesti cu grija.
|
Vb acum de urs,,,bucsa fiind aproape la fel ..eu unu am rupt cauciucu dupa ce l-am incalzit mai tare(aproape dat foc :)) si bucata de metal ce a ramas am batuto cu o tubulara pe masura....ai de munca.
|
da stiu, nu de bucsa mi-e frica, cat de cele 2 suruburi rupte, si fac pariu k si pe partea celalata va fii la fel si s-at putea sa pocneasca....
|
nu stiu de ce nu apelezi cu incredere la mine... doar am vorbit zilele trecute. iti explic eu cu suruburile si cred ca imi aduc aminte si cu bucsa aia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning