![]() |
Re: NSL, filiala Piatra-Neamt
Putina rabdare ca sigur vom fi auzit de cei mai mari :D !! poate akum multi lucreaza pe la masini si nu prea au timp de net ... dar cu siguranta vom fi auziti si se vor lua masuri ...
|
Quote:
|
mie cel putin nu mi mai recunoaste parola pe forumul nostru, astept comfirmare pe mail de mult timp......
|
Quote:
|
Pana la urma sa inteleg ca nu prea mai avem un lider la Piatra-Neamt?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Toate ca toate dar mai sunt foarte putine zile pana la 4tuning day's , lider nu este sau cum spun alti este in concediu iar sunt cativa care si'au pregatit masini pentru expo si raman cu buza in soare :) ... Trec zilele repede si nu se va mai putea face nimic ... Trece 4tuning day's degeaba ..... PACAT !!!!!!
|
Quote:
|
La o adica fiecare poate sa se descurce si singur. Restul interpretarilor sunt doar motive...CIP poa sa ia legatura direct cu bixu' ca nu musca nimeni...
P.S. Pe mine ma gasiti la stand la plm ;) |
Quote:
|
Eu unul nu am id'ul lui Bix sa pot lua legatura cu el altfel cum o pot face ? Doresc sa vb ceva cu el pt 4tuning day's !! Am nevoie de putin ajutor ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand aveti chef sa faceti ceva....nu doar vorbe, ca pana acuma...ma anuntati si pe mine...de fapt am discutat asta....sa vedem cum o sa decurga lucrurile
PS: haha la anu o sa fie si un cielo la standu NSL la 4tuning days....garantat 100% PS2: sacalu esti sexy :))) |
NSL piatra neamt a avut o masina la 4TD, sau nu??? E ceva sau nu???
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Cartman;3187531]cand aveti chef sa faceti ceva....nu doar vorbe, ca pana acuma...ma anuntati si pe mine...de fapt am discutat asta....sa vedem cum o sa decurga lucrurile
La cine te'ai referit cand ai spus "cand aveti chef sa faceti ceva ... nu doar vorbe" ? is curios si eu :) |
pfff...la toata lumea...ca deocamdata noi suntem doar cu numele...n`avem nici un palmares nimic....avem doar pretentii ;)
|
Quote:
o veste buna spor la munca si sa schoti ceva frumos ps: sper sati fi revenit si u sa nu faci implicarea da doar de scurta durata |
Quote:
|
Unii se descurajeala alti mai tare se ambitioneaza.....totusi este ca e bn ca au intrat in hala unele masini stoc si cele TUNING ''au pazit parcarea''8)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai au rost discutiile astea acum,parerea mea!
|
Da nikut ai dreptate :D de acuma nu mai are rost sa vb altele ca deja vad ca unii incep sa inteleaga gresit si nu doresc asta ...
|
Apropo de treaba asta, vreau sa fac un fel de comunicat...am fost pus intro mare dificultate dar ma tem ca nu aveam de ales si nu a fost vina nimanui. Masina joi seara cand am ajuns in bacau am gasito fara parasolar. Ce pot spune mai mult de atat? Iam intrebat pe baietii de la garaj si nu a fost cu rautate sau cu mismareala. Praful de chit sa pus in jurul literelor si arata fff urat si atunci au dat jos doar literele...dar se vedeau urmele...si atunci au dat jos si banda neagra. Unde sa pun joi seara sau vineri dimineata parasolar cu nsl??? ...oricum.......avem de vorbit...
|
Ma bucur ca v-am vazut la expo pe voi sau masinile. Pacat ca nu au fost mai multe masini gata mai din timp ca sa intre in expozitie. Pe viitor sper sa reusiti si voi sa terminati din timp si sa aveti masini expuse.
|
si totusi umbla zvonul ca o masina din piatra a fost gata sa ajunga la standul nsl. nu a avut loc din pacate pt. ca erau prea multe din bucuresti. cum am patit si eu de altfel anul trecut. sa inteleg ca la PN exista numai brand-ul NSL? in cazul acesta felicitari by alin, redzone tuning care au expus ceva! va agitati degeaba!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
ba baieti bagati-va mintile-n cap:lol:
|
Quote:
|
Nu cred ca mi sa spus ca Seicento este gata de stand si nu a avut loc...am apucat sa l vad cand il scoteau din Romexpo si mi sa parut cunoscuta masina. Este dreptul omului sa si expuna masina unde doreste ....dar la NSL ...nu va fi expusa niciodata de acum incolo.
|
Salut Florica...chiar nu stiu ce sa spun. Tiam trimis un PM. Continuam discutia acolo, pe mess (sa lamurim) sau din cele spuse de tine mai sus imi mai ramane 1 singur lucru de facut...
|
Quote:
Domnu sageata...s-a anuntat foarte clar (masinile pt expo se aduc vineri seara) ce nu ai intales pana aici? exista un program si trebuie sa ne obisnuim al respecta... pe unde vroiai sa bagam masina?....eventual sa dam vizitatorii afara si sa croim un drum.. app... ce maisina si ce inbunatatiri ai la ea? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning