![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
|
Quote:
e singura data cand postez si eu o poza pe topicul asta..:).... |
lasati-l pe peter in pace, lasati offtopicul in pace.. fiti la subiect!
|
Gata inscrierile pentru etapa de sambata s-au inchis, echipele inscrise sunt rugate sa se prezinte Azi, ora 19:00 pe serverul LFS Romania Endurance League, pentru sesiunea de calificari.
|
https://img112.imageshack.us/img112/3373/etapa2op8.jpg
Rezultatele sesiunii de calificari din data de 23/03/07. Pos: Team: Time: 1. prodrive' Racing 1:34:66 2. Forza Motorsport 1:35:39 3. REDSUNS 1:37:09 4. wYk Racing 1:37:67 5. Virtual Racing 1:39:46 |
4 Attachment(s)
RB4 GT Donuts :roll:
|
Rezultatele Etapei a doua:
1. prodrive' Racing 10pct 2. Forza Motorsport 8pct 3. wYk Racing 6pct 4. REDSUNS 4pct 5. Virtual Racing 1pct(DNF) |
Quote:
|
Pai aceasta a fost etapa a doua.... in curand, cand intra LKS pe net, vom updata, si datele pe LFS Romania. Momentan clasamentu oficial arata cam asa:
prodrive racing: 20pct Forza Motorsport: 16pct wyk Racing: 10pct REDSUNS: 10pct Virtual Racing: 1pct |
|
In pregatirea etapei cu numarul 3 a campionatului LFS Romania Endurance, vreau sa precizez ca inca v-a mai puteti inscrie, nu ezitati, aveti mari sanse de a urca pe podium. Stiu ca sunt multi care vor sa participe dar nu au echipa, asa ca organizati-va si haideti pe pista.
P.S. Lasati pozele, nu va ajuta cu nimic, daca va credeti in stare, haideti in campionat, daca nu..... |
sincer....eu am fost drifter la origine...dar am dat cateva ture cu razvan pe circuit, neam ciondanit putin, dar a reusit sa mafaca sa imi placa gripul:D....incercati si voi...merita. noroc
|
In caz ca nu stiati inca, LFS Romania are un site nou. Linkul http://www.lfsromania.lx.ro/news.php
Aici puteti gasi noutati despre LFS, un calendar cu toate evenimentele LFS RO, stiri, si informatii legate de LFS Romania Endurance League. P.S. ImportSkillz ca sa-ti raspund la intrebarea de acum 2-3 posturi, Campionatul mondial de endurance, adica Masters of Endurance, s-a terminat, prodrive terminand in final pe locu 15 din 23. Mentionez cu aceasta ocazie ca prodrive a pierdut primele 2 curse din campionat, deoarece am fost nevoiti sa schimbam masina de la FXR la FZR. Anyway, vom vedea la anu ce o mai fi. |
Salut, vin cu o mica propunere. Dupa cum toti ati observat, este imposibil sa facem ultima etapa multi class, pe un server Demo(max guests 11) asa ca ma gandeam, sa facem in felul urmator. Ultima etapa sa o tinem pe VPN(S2) unde avem max guests 23. Si daca tot avem aceasta sansa de a intra un lumea S2 cu o etapa, eu zic sa folosim, aceasta oportunitate si sa facem cursa pe o pista S2, cu masini S2.
As vrea sa propun cateva combinatii si voi sa va spuneti parerea. Kyoto National - FXO / FXR Aston Club - XFG/XFR Kyoto Grand Prix - XRT/XRR Kyoto Grand Prix - FXO/FXR Westhil International - UF1/UFR Aston National - UF1/UFR Ahh si pentru aceasta etapa, putem, scoate regula 18, adica cea cu 45%, asta pentru a putea ajuta echipele mici. |
Quote:
|
Quote:
|
s2....hmm...asta ar insemna mult mult practice:D....oricum, sunt pentru o cursa mica pe s2:P
|
Quote:
Nu cred ca parerea propietarilor va fi una positiva si nu stiu in ce mod va afecta imaginea ta ca jucator si cea a echipei pe care te straduiesti sa o mentii integra pe toate planurile. Sansa de a intra cu adevarat in lumea S2 cum o denumesti este una singura dupa parerea mea. |
aia ce zici tu se aplica la alte chestii.. asa, noi de noi, care ii problema? a?
|
Quote:
Pe final vreau sa precizez ca sunt complet de acord cu tine, si singura metoda de a intra in S2, cu adevarat, ar fi sa cumparam cu totii S2(licenta). Nu uitati a aparut patch W. Fiti pe faza: prodrive' Racing a fost la evenimentul 4tuning, in forta, in curand, voi posta poze cu noi. Deci fiti pe faza. |
12 Attachment(s)
Salut, vreau sa multumesc tuturor care au facut efortul de a participa la acest eveniment. Am onoarea sa va informez ca noi, prodrive' Racing, am luat cu asalt Tuning Days, si a iesit o zii super. Aici aveti cateva dintre pozele facute pe data de 31 mar.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ca unul din Prodrive' seamana cu gutza :D
|
Nu pot decat sa felicit echipa Prodrive.Faptul ca va intalniti la astfel de evenimente si nu numai spune multe.
Felicitari inca o data !!! P.S: N-am innebunit. inca |
Quote:
|
Quote:
|
facem ulfs careva?
|
Serverul prodrive, este online 24/7 dar nu uita.... Grip only.
|
razvane zimi sincer...tu esti quicksilverosul ala nu??:P p.s. nehalitilor...toti cu mancare....vorba aia...cine'a pus ''saorma'' in drum ala n'a fost om nebun:P
|
Quote:
|
Bai baieti, caut un server de drift... dar de drift ( nu drag, grip ... ) ! Recomandari ?
|
Drift PL parca era... mai demult dar parca mai era, last time I checked... dunno, ca nu mai am LFS... daca mai e ti-l recomand cu, caldura...
btw... LFS ROMANIA DR!FT SRV nu mai e? |
azi a fost deschis de la 5...
|
Quote:
|
Auzi Andrey2mi3 , maine sa ma anunti te rog cand intri pe server sa iti faci poze / este foarte urgent , multumesc.
|
razvan: /:)
toyo: andrey2mi3 =)) :)) gata.. e deschis now.. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning