![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
deci la bmw-ul asta am ramas fara cuvinte cand l-am vazut
foarte frumos zi si mie ce marker alb folosesti?(marca) ca si eu am dar e cam slab,cam transparent |
Si eu fiind fan Bavareze , ma bucur din adancul inimii cand vad asa ceva :D
SUPERB:D |
Superbe ambele BMW-uri, mereu mi s-au părut o provocare jantele în multe spiţe, în special cele vechi vechi ca de bicicletă, încă nu am curaj să mă apuc de aşa ceva. :D
Un topic pe care încă se mai postează desene serioase, spor! |
1 Attachment(s)
poti sa faci desenul acesta???
|
2 Attachment(s)
paullardo, folosesc un pix uniball sau cam asa ceva.. si inca unul, imi scapa numele acum; de asemeni, mai folosesc si un marker cu vopsea alba; ideea la astea este sa le dai dintr.o singura linie, pe suprafata uscata (oricum ar fi ea). peste creion, nu iese la capacitatea lui maxima.
catalin, bineinteles ca pot, dar daca chiar vrei, pentru detalii contacteaza.ma pe PM. continuam seria... cu un Z4 M Coupe ps. dezamagitor ca nimeni nu a reactionat ca am pus... anumite combinatii de culori pe aspiratoare... vroiati sa le pun si siglele sa fie mai evident ? :lol: |
Foarte reusit ;) Toti au ramas impresionati de deseul cu Suzele :)
|
Mai, eu unul am observat un aspirator M pe-acolo. Si daca nu ma insel, ceva STi, Lotus, Ferrari ... :)) Interesant. Poate le dai idei la astia. :P
Nice Z. Trebuie sa incerc si eu niste markere. |
Am observat aspiratoarele..cum sa nu..foarte interesante..dar bmw-ul fura toate privirile!
|
esti incredibil frate....desenez si eu dar u esti ZEU :shock:....stima si ai respectu meu forever....sper ca ma poti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi din cand in cand daca nu te superi....cel mai imp fiind de unde it procuri "sculele"....??:help: io am la mine in oras DAPA (sunt din targoviste...dambovita) dar sunt scumpe in draci...stima
|
3 Attachment(s)
razak... inseamna ca mi.am facut datoria atunci :D
sergiu... silviu... asa iese cand imbini temele cu placutul dragos... nici pe.aici materialele nu.s chilipiruri dupa o lunga pauza revin cu niste umile schite...:oops: |
se observa progrese fata de alte desene... bravo, sunt frumoase si toate asteapta hasura :D
|
Pagina precedentă e plină de frumuseţi. Nu-mi explic cum, dar abia acum văd Z4-ul, extrem de frumos desenul, felicitări, eu am dificultăţi mari cu redarea zonelor albe mici (albul colii) printre tonuri închise cu lucratul doar cu grafit. Şi schiţele de jos sunt foarte frumos realizate, abia aştept să le văd haşurate dacă ai timp. Ai tu ceva cu BMW-urile dinainte de anii 90...
|
Superbe de tot !
|
4 Attachment(s)
alex... hasura nu stiu cand (sau daca) vor primi... imi plac in stadiul asta
totusi, daca ma voi hotari sa le valorez, va fi pe xeroxuri de.ale lor... sergiu :lol: am eu ceva cu bmw in general... sergiu celalalt.. mersi ! continuam cu... |
foarte frumos camionul ala,no coment
|
4 Attachment(s)
new stuff...
|
frumoase:D as vrea sa le vad finalizate pe toate 8)
Felicitari!!! |
si asa ca schite surprind perfect esenta BMW...
|
Super tari desenele :), cam cat timp iti trebuie ca sa faci unul?
|
Superb , dar cand vedem si un ARO ?:D
|
1 Attachment(s)
pgapac: asta chiar nu stiu sa.ti zic, poate doar daca ar face o comanda cineva;
Mike220v: schitele sa zicem ca iau vreo 30 min... continui cu seria de schite BMW -totusi, face parte dintr.o lucrare mai complexa |
Linia de sus a parbrizului cred ca ar trebui sa vina putin mai jos..nu? :-?
|
Preferi un anumit creion? sau desenezi cu ce iti pica la indemana? Intreb pentru ca de ex la VW arata mai mult a pix si imi place acest look.
|
1 Attachment(s)
silviu... eu asa am vazut pisica, asa am facut.o, nu consider ca e prea sus linia aia...
mike, folosesc si eu ce am, dar evident, de obicei folosesc creioanele mele, cu care m.am 'obisnuit'... mecanice. :arrow: lucrarea mai mare sa zicem ca arata asa... |
Cred ca am sa scot si eu de la naftalina creioanele mele mechanice, sti ce mina au ale tale?
|
Tine-ti cont ca tot ce vedeti in poza e desenat:shock:!!!
Andrei, speachless! |
What!!?!? Daca nu spunea Cristi ca e desenat pe bune ca nu`mi dadeam seama :| damn!!! perfectiune
|
:w00t: eu am zis ca e doar treaba cu bmw'u desenat :lol::lol::lol: Felicitarile mele :d Desenul anului 2011:D
|
Nu-mi vine sa cred ! :))
|
Desenul asta merită o scanare de calitate.
|
Quote:
|
Ai uitat de Staedtler. Minele de 0.5mm de la ei sunt foarte bune, păcat că la noi am găsit doar HB. Sper ca pe viitor să reuşesc să aduc de afară şi B, 2B şi H, faci treabă bună cu un creion mecanic, la haşură fină mă refer.
|
3 Attachment(s)
si eu fusei rau, nu am pus poza in care se vedea clar banda de pe margine...:twisted:
v.am pacalit deci !:lol: revenind... m.am obisnuit cu mine de 2mm koh-i-noor (astea se gasesc pe aici) si la mecanic <1mm, ce imi pica... nu sunt pretentios sa zicem continuam cu alte desene la X5 sa ii mai pun o banda in patratele si il facem taxi ! |
frumos de tot bmw-ul asta
|
1 Attachment(s)
:arrow: E28, terminat ... pentru cassius
|
Superb! Felicitari! Ador desenele de genul asta
|
Quote: