![]() |
Re: BR 40 YUL
Quote:
|
pune gume de 14 atunci...nu stiu,daca de 13 nu vor...ce,nu gasesti sa imprumuti de la cineva?
|
Quote:
alea sunt mai mari la interior cu 1.25 plm mm, pe raza! |
atunci...tu stii
|
Tot nu vrea sa intre de nici o culoare pe janta ?
|
3 Attachment(s)
Nu ma las pana nu pun gumele pe jenti...
cred ca o sa le mai duc odata la roluit sa mai apese buza aia mai in interior... Trecand azi pe la dezmembrari prin braila, am vazut 3 tipuri de jenti... din pacate... fiecare set are cate 3 buc...:D:D naspa.. |
Quote:
|
Quote:
|
jante modelul din prima poza am vrut sa imi iau si eu,dar un prieten de la vulcanizare mi-a zis ca nu imi poate baga cauciucul pe janta pt ca are suruburi pe interior+ca trebuie sa bag camere.
jantele din poza 2 merg numai cu camera. din jantele postate de tine cele de elba din poza 3 sunt cele mai indicate si cele mai frumoase,parerea mea :D |
Quote:
dar sunt cam naspa la buza... si nam dc sa le iau k sunt doar 3 buc. |
pui cate o roata din fiecare si le vopsesti in culori diferite, un stiker pe luneta cu PUMA niste ursuleti de plus la oglinda retrovizoare si esti ca scos...a si inca ceva dai drumu la manele sa zdrangane tabla pe ea ca doar e tunata =))))))))))))))))
acum serios vorbind jantele elba sunt cele mai frumoase dupa parerea mea (in cazul nici unei modificari), de curiozitate cam cati bani ar ajunge luate de la dezmembrari ? |
Quote:
|
eu nu inteleg de ce fuge toata lumea de camere :-?
|
frumoasa masina :-)
|
Quote:
|
iuliene te-ai culcat pe o ureche?nu mai misti nimic?o poza o ceva acolo...:P
|
Quote:
ca un rezumat... in braila nu am reusit sa montez gumele 175 50 13 pe jante... acuma leam lasat la unu hodorog din galati care mi-a spus ca el mi le poate monta... nush astept sa vad ce o iesi... Printre timp am schimbat amortizoarele, am rupt planetare... chestii deastea mici:D e nasoala treaba ca e masina cu care ma misc zi-de-zi... GL <=> BR, dar nu-i nimic, ma descurc... nu am mai pus poze pentru ca nu au fost progrese... p.s. multumesc buga:D |
De ale lui Iulica...mergi domnule mai batraneste si nu mai rupe planetarele...
am glumit omu maine te astept la mine... |
In aceeasi situatie am fost si eu cu gumele ...175\50\13 yokohama ....nimeni nu vroia sa le traga pe janta...dar pana la urma tot la un mosh le-am montat :D
|
Sirius, spune`le să monteze cauciucu cu janta invers, adică fata jantei sa fie in jos ;) am invătat asta de la un "bătrân al DRT`ului"
Mie personal imi plac jantele din prima poză, modelul din a doua poză nu`mi inspiră incredere, iar cele din a trei`a poză mi se par de`a drepu` hidoase :lol:;) |
Quote:
azi am lasat jantele la vulcanizare si daca maine nu ma duc la scoala, le iau miercuri. referitor la jantele din prima poza... si mie imi plac dar alea care sunt originale nu astea contrafacute. daca ar fi sa gasesc un set deala sigur le iau si pe alea!:D si.. da ai dreptate chiar sunt hidoase jantele din prima poza.... bleah zici ca sunt vopsite in cabina la aia care vopsesc mercedesuri... bleahh:D:D:D nu putea sa dea cu pensula ca ieseau mai bine!:D |
Bai Iuli, ia pune si tu poza noua cu eleronul ala smecher! :))
|
14 Attachment(s)
Aaa da mai, am uitat...
Zilele astea mam tot gandit... si am zis sa imi pun un eleron pe spate ca sa imi mentina stabilitatea pe curbe!;) aaaight?! e "cool", nui asa? e deala de EVO ca la NFS:D:D:D poze cu eleronu si gumele 175 50, si in curand o sa apara si slick-urile alea! |
Eu zic sa nu dai banii pe slickuri (asta daca nu ai facut-o deja...) EVO ala are un stop de un fel (cromat) si unu de alt fel (negru)? :) Ii sta bine cu eleronul, ii mai trebuie vreo 300 cai, integrala si tehmologie de curse implementata la o masina de sosea... :D In legatura cu gumele https://www.youtube.com/watch?v=PMogXJpWo8o si asta ar fi o solutie...
|
Stopurile sunt dalea turcesti???nu am vazut si eu un set de dinalea turcesti care sa cada la fix pe cheder,mai bine nu pui decat sa stea incalecate ca dreaq!
|
Quote:
La evo, nu stiu ce e, dar are ambele stopuri la fel. nu stiu de ce se vede asa ... Cred ca aceeasi metoda o sa o foloseasca si mosu acela cu gumele mele! bolidu: stiu ca sunt turcesti dar lasa ca vad eu ce le fac sa stea cat mai bine! |
am vazut si eu un realitate metoda exploziei!pui un pic de benzina printre janta si cauciuc si ii dai foc si BUM...cauciucul e pe janta!:D
|
Sau cu spray de incarcat brichete...
|
parerea mea : nu sta bine cu botu ala...tot mai frumos statea cu 4 faruri .....
|
amortizoarele sunt de la Angelin??
|
3 Attachment(s)
botul acela se poate monta oricand inapoi.
mai ales acum ca am masca de r12. amortizoarele nu sunt de la angelin sunt de la un prieten, care lea cumparat noi, dar a dus masina la rabla!:D:D:D abia acum am aflat ca volanul care lam gasit este RAID. https://forum.4tuning.ro/493-masini-dacia-vanzare/115663-vand-volan-sport-raid.html poze cu grila |
avea si la angelin 2 bilstein...
|
frumos , frumos
numai bine |
eu vreau sa vad cum arata pe masina :D
|
6 Attachment(s)
o sa apara si grila aia pe masina, dar mai tarziu...
Astazi am montat grila asta pe masina, dar nu am mia avut timp sa montez si ornamentul de capota pt ca a trebuit sa ma duc la GL ca sa imi dea ala vesti proaste ca nu a putut umfla gumele! maine o sa fiu cam toata ziua in galati, asa ca o sa caut o vulcanizare pentru camioane sa bage aia 10 atm in ele. ori bubuie ori... dracu sa le ea. miau facut 1000 de nervi! am facut poze acum...nush daca se vede bn! |
Acum trebuie sa dai gauri in fusta fata, ptr semnale de 1300, si sa pui bari de 1300.
|
Parerea mea e ca era mult mult mai frumoasa cu farurile rotunde ca atunci cand ai postat masina prima data pe acest forum,dar daca tie iti place asa e ok
|
trebuie sa mai cutreier pe la deazmembrari zilele astea si daca gasesc un set de faruri rotunde le iau si montez masca aceea.
cu farurile vechi nu puteam sa le reglez calumea si imi bateau naspa... |
1 Attachment(s)
fa-ti rost de faruri cu sticla putin bombata dau mai bine :) eu din cate am auzit cica ar fi de tractor....
|
m-am gandit la unele de scirocco, alea care au marginea nichelata...;)
lada mai are deastea cu geamu umflat |
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning