![]() |
Re: BZ 88 CVM
S-a facut topic Hodorogului
Nu mi-a fost usor sa renunt la Broscoi, am fost nevoit... insa nu e chiar atat de rau, a ajuns pe maini bune... Asta e... mergem mai departe... Facem shi HCK-u'.. ;) |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
sper ca astea sunt doar jante de iarna ar fi pacat la cum arata sa umble cu tablele alea...;) |
Quote:
|
Baietzi, alea sunt jantele de iarna... I le-am dat eu odata cu masina...
|
Din cate am inteles masina a fost revanduta si revanduta unde nu se putea mai rau,adica in mediul rural ! sper sa ma insel
|
Daniel_Toa masina am auzit ca a ajuns pe mana unor cocalari infecti care nu au treaba cu tuningul si urla manele din masina pe unde trec ei, asa ca te rog sa inchizi acest topic;)
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat de masina sik. eu il cunosc oarecum pe proprietar (noul :P) si cine a zis ceva de urlat manele are mare dreptate. altceva pariez ca nu o sa ii mai faca. asta e pacat de munca ta :) succes cu hodorogu da parca mergea mai mare putin bad boy`ul ala
|
Şi din Q7 se aude de cele mai multe ori maneaua...aşa că această interpretare şi diagnostic al proprietarului cred că nu-şi are locul...
În privinţa topicului, cred că decât iniţiatorul thread-ului (şi bineînţeles, moderatorii) poate decide dacă merită închis sau nu... |
Topic inchis la cerere .
|
salut!va astept cu noi pareri despre cvm.vor urma si poze...
|
Quote:
atat timp cat nu am primit poze cu configuratia actuala? tu esti noul propietar? asa ca ? fapte!! |
1 Attachment(s)
una dt ele
|
da,eu sunt.acum mi-am facut si eu cont si a durat cateva minute pana am priceput ideea
|
3 Attachment(s)
in lucru...
|
Cat ma bucur ca nu a murit , la Valy o luase la vale masina din pacate. Asteptam cat mai multe poze bafta !
|
baiatul de la care am luat-o eu se numea Alin.Vali era cumva din Pogoanele?
|
Quote:
Sa ai grija in continuare de ea ca am ramas putini astia cu dacii zambet modificate . Pune si tu poze mai multe cum arata acum ca din cate observ eu pare revopsita. |
4 Attachment(s)
pozele lasa de dorit...
exteriorul masinii a fost revopsit.zilele acestea poate reusesc sa dau motorul jos,sa schimb cate ceva la el si,bineinteles,sa-l vopsesc |
Quote:
|
da...
eu sunt,mai exact,din Glodeanu Silistea(dc stii).Am niste prieteni prin Pogoanele care mi-au spus cam ce facea el cu masina asta... momentan treaba mea acum este s-o aduc la starea ei din momentul in care a fost vanduta.exteriorol,asa cum spuneam l-am refacut.zilele trecute am reusit sa le dau de cap oglinzilor(sa functioneze din nou electric),am montat noi macarale pt geamurile fata(tot electrice).zilele urmatoare sper s fie gata si fetele de usi(le-am dus la cineva sa mi le refaca si s mi le vopseasca.am vorbit cu Sik si sper s rezolvam si tapiteria scaunelor pt ca este rupta. |
Gata Ciupule, ti-am predat stafeta... Fa-ma sa fiu din nou mandru de Broscoi!...
Spor la treaba! Nu ezita sa ma suni daca ai nevoie de ceva... |
Nu credeam ca o sa prind ziua asta, felicitari. Sper sa nu ajunga in situatia lui NUT
PS: Trebuia sa renunti la proiectoare, parerea mea. :rolleyes2 |
Quote:
Asta a fost adusă până la un punct, unde nu mai trebuia investit niciun leu, ci doar întreţinută pe când aialaltă "NUT", avea destul de făcut pe la ea... |
Quote:
|
ms!voi renuna la cele care sunt acum pe masina.voi pune pune plasa acolo,ca si in locul grilei iar proiectoarele vor vi in spatele ei(cum le facuse Sik prima data).cel care a avut dacia NUT este consateanul meu.imi pare rau ca nu a mai tinut-o...am revazut-o zilele trecute pe la Ramnicu Sarat.
|
vrea sa schimb motorul la dacie.as vrea sa ii pun unul pe injectie,tot de dacie dar m-am uitat acum putin pe net si am vazut si niste motoare de dacia nova gti.motoarele acestea sunt de 1.6,dblu corp carburatorul...care ar fi mai potrivit?nu am avut niciodata "tangente" cu motor de nova gti
|
Quote:
|
Ai 2 posibilitati , umblii in motoru care il ai si il faci ori iti cauti unul de renault si mai potent si mai fiabil , nu are rost sa pui tot de dacie daca renunti la bloc.. cel de nova are o injectie primitiva e monopunct nu faci mare treaba la consum.
|
ma gandeam ca la motorul de acum sa ii pun dublu carb si sa ii fac scoabe in pistoane...
|
2 Attachment(s)
i-am refacut si fetele usilor fata.mai ramane sa le si imbrac.
|
1 Attachment(s)
si cea din stanga
|
1 Attachment(s)
am gresit mai sus.aceasta este
|
Frumoase fetele de usi , legat de motor nu te arunca asa tare scoabe in pistoane... mai bine umblii la chiulasa, vorbeste cu baietii care au facut mai multe modificari informeaza-te bine , dublu corp daca pui de nova nu e bine ca ala se deregleaza repede si nu merge prea grozav cauta un solex ceva , nu e greu sa faci motoru sa mearga bine e mai greu daca vrei si putere mai multa , parerea mea e ca daca il ti in continuare pe asta de daciana nu are rost sa faci prea multe modificari pentru ca la banii aia gasesti alt motor de alta natie bun si masina cere ceva potent :twisted:
|
Quote:
|
eu am cumparat masina cu fetele deja modificate.acum doar le-am "retusat" putin.poate are Sik ceva ce te-ar putea ajuta.salut!
|
4 Attachment(s)
cateva poze mai noi cu broscoiul
|
Arata foarte bine!
(Ne-ai rupt gatu cu pozele , cand le bagi in pc sa le intorci si tu ca raman intoarse cand le urci) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning