Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

CED 06-02-09 22:55

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

deocamdata nu am tras nici un fir la comenzi - masina nu avea din dotare si oricum ma gindesc sa pun butoanele care le folosesc eu mai des - camerele pt parcare si alte fitze din astea de ale mele - sau poate e mai bine sa scot butoanele si sa fac bucatile alea din carbon
nu stiu inca - dar stai linistit ca imi trece mie prin cap ceva pina la urma :D:D:D

Aaronnel^ 06-02-09 23:00

Iti dau un sfat, un plan de viitor sa zicem pentru interiorul lui Mr.Cat

scaune din piele rosie, fete de usi din piele rosu/negru(adica ce ai acum cu rosu sa ramana rosu si restul negru), bordul negru, trim-uri de carbon, plafon negru

Stiu ca este costisitor dar merita luat in calcul

*scaunele ar merge sport, de pe un m5

CED 06-02-09 23:09

pt interior am alte idei si oricum nu e momentul - pielea pe scaune nu mi-a placut si de aceea am inlocuit-o partial - ca macar partea pe care stau sa nu fie din piele, carbonul ma fascineaza si acum studiez ce se poate face din el si plafon negru nu o sa pun niciodata ( plafonul trebuie sa fie de culoare deschisa ca sa nu ai senzatia ca te apasa - incearca acasa sa faci tavanul negru - imagineaza-ti ce inseamna asta pt buna dispozitie)

imi pare rau - stiu ca ai vrut sa imi dai sfaturi utile - dar eu sint mai incapatinata cu unele lucruri

Aaronnel^ 06-02-09 23:17

Cel mai simplu este sa te urci intro masina cu plafonul negru.
Oricum faci ce vrei deoarece este masina ta, eu doar mi-am exprimat parerea :)

quick_silver2 06-02-09 23:26

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2043472)
l-am convins pina la urma pe mofturosul de mr CAT sa ma lase sa ii schimb volanul

sal invarti sanatoasa :D ai grija de mr.cat , bafta :D

CED 06-02-09 23:26

inteleg si apreciez ce zici

eu as fi vrut sa nu fie interiorul decit negru si rosu - dar daca ar fi sa pot as schimba partea de jos care e gri - numai ca asta e foarte dificil
pielea clar ca arata super si e mai usor de intretinut dar mie nu imi place nimic din piele (nici haine sau alte din astea) si sper sa pot reface scaunele complet
despre plafonul negru - designul interior are mare legatura cu psihologia - si una din regulile de baza este sa fie podeaua inchisa la culoare si plafonul deschis - in ideea ca in natura e pamintul si cerul

Aaronnel^ 06-02-09 23:34

Am vazut la o emisiune pe discovery(Wheeler Dealers), aveau o masina care avea interiorul bej si au schimbat interiorul cu unul din piele neagra dar partea aceea de sub bord care era bej nu au primito odata cu interiorul si au vopsito cu spray cu vopsea neagra.

Eu zic ca merita incercat.

Cateodata un spray cu vopsea face minuni

CED 07-02-09 06:58

nu pot face asa ceva - sint materiale diferite si comportarea in timp e mult prea imprevizibila - MR CAT e in fiecare zi cu mine si interiorul lui e ca si cum ar fi casa mea - sint si dezordonata citeodata - mai urca si alte persoane - trebuie materiale rezistente.

Mi-am dat seama ca nu o sa pot schimba totul sa fie numai negru cu rosu si atunci am incercat sa le armonizez - tot ce e gri este pe o anumita linie, presurile de mocheta neagra de pe jos sint decupate mai mari decit niste presuri obisnuite (sa acopere toata podeaua).
Ce e important la interior - este sa fie totul confortabil, cum ziceam si de piele - degeaba arata bine daca nu imi place atingerea si daca ma gindesc ca la animale le sta mai bine vi.
Urmeaza sezonul de showuri 2009 si cu siguranta o sa mai vreau sa fac cite ceva dar inca nu am definitivat ideile si nu fac nimic pina nu stiu exact ce trebuie sa iasa

BTL-gordini 10-02-09 09:48

O comanda de pe volan o poti folosi in loc de intrerupatorul de jos care e mai tot timpul deschis si necesita o schimbareeeeeeeeeeee:lol::lol::lol:

CED 10-02-09 15:20

cred ca mai bine imi pun mie un buton antizapaceala :D:D:rolleyes2

vnool 10-02-09 20:31

CED este si asa ceva :D :D , Start / Stop :P

laurentiu_tim 10-02-09 21:15

oricum ideea este ca parca trebuie ceva facut cu griu-ul acela din interior parca strica putin,oricum sunt sigur ca vei face ceva cu asta odata cu trecerea tipului :-)

CED 10-02-09 21:24

deocamdata e momentul sa aiba mr cat grija de mine :D

andre98fug 10-02-09 21:34

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2055722)
deocamdata e momentul sa aiba mr cat grija de mine :D

nici nu ma gindesc ca o sa te lase la nevoie

CED 10-02-09 21:39

nu ma lasa el - dragalasul - doar ca acum am nevoie sa savurez viteza nu lucru in service - singura problema e carosabilul - oricum ii place si lui sa alerge si abia astepta sa vina vremea buna si uscata

andre98fug 10-02-09 21:43

lasa tu viteza ca nu-i buna mai bine "senzatie majora cu 40 la ora"

CED 10-02-09 21:52

inca nu am destui basi in porbagaj pt 40km/h :D:D:D - e buna si viteza la ceva - hai nu imi explica cit esti tu de cuminte:evil::rolleyes2:D

andre98fug 12-02-09 20:13

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2055810)
inca nu am destui basi in porbagaj pt 40km/h :D:D:D - e buna si viteza la ceva - hai nu imi explica cit esti tu de cuminte:evil::rolleyes2:D

eu sunt foarte cuminte numai ca am vre-o 2 saptamini de cind ma tot chinui sa ajung la 250km\h dar nu ma lasa cei lalti participanti la trafic:cry:

CED 12-02-09 20:19

:D deci am intuit bine - esti foarte cuminte :D

CED 13-04-09 20:47

sa zic ceva dragut de politia romana si in special de politisti cu ochi albastri :D

mergeam fara nici o grija pe o strada cu sens unic - pe contrasens - si tot fara nici o grija nu am dat prioritate masinii politiei :D - eu chiar nu aveam habar ca e sens unic acolo :D - politistul foarte dragut ma roaga sa intorc ca sa fie el sigur ca daca imi arata semnul de acces interzis data viitoare o sa stiu pe unde sa circul.
Semnul era mare si vizibil si zimbetul meu la fel :D:D:D

xxdadixx 13-04-09 22:57

Mda, eu luam amenda, puncte si toate alea...

aleks 13-04-09 23:39

Păi ia să zāmbeşti şi tu ca ea data viitoare, poate poate :lol:

mitza mtb 14-04-09 09:27

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2235801)
Mda, eu luam amenda, puncte si toate alea...

De acum incolo sa iti iei la tine o rochie...o peruca..si un sutien cu push up....si zambeste:))))))))))

xxdadixx 14-04-09 11:29

Singurele masini rosii pe care le-as cumpara ar fi Ferrari. Sa ma scuze Mr.Cat de offtopic.

CED 14-04-09 15:55

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2235966)
Păi ia să zāmbeşti şi tu ca ea data viitoare, poate poate :lol:

intradevar zimbeam dar din cu totul alte motive :D:D:D
totusi eu zic ca in general politisti sint amabili pe aici - nu avea asa mare legatura cu faptul ca sint fata

crysty.bobok 14-04-09 19:30

foarte tare MR CAT parerea mea....

la interior tre neeaaparat schimbata partea de jos a bordului cea gri ...
volanul ar merge mult mai bn unul modelul din poza de mai jos ...de asemenea si cerculete cromate din jurul ceasurilor de bord ....

http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...4c97d84d26.jpg

CED 19-04-09 21:15

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 2238609)
foarte tare MR CAT parerea mea....

la interior tre neeaaparat schimbata partea de jos a bordului cea gri ...
volanul ar merge mult mai bn unul modelul din poza de mai jos ...de asemenea si cerculete cromate din jurul ceasurilor de bord ....

http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...4c97d84d26.jpg

cu volanul tocmai m-am luptat acum o luna si ceva si chiar imi place noul volan - pe linga faptul ca numai eu stiu ce greu am gasit tot ce a trebuit ca sa il pot monta,
crom nu o sa adaug in nici un caz - ma gindesc la ceasuri personalizate

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2236975)
Singurele masini rosii pe care le-as cumpara ar fi Ferrari. Sa ma scuze Mr.Cat de offtopic.

rosu defineste caracterul meu - de aceea am vrut sa il fac rosu si am ales aceasta nuanta "tornado"
e normal sa nu fie pe gustul tuturor - nu e nici o problema

bodyspeed 19-04-09 21:50

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2250533)
c
crom nu o sa adaug in nici un caz - ma gindesc la ceasuri personalizate

rosu defineste caracterul meu - de aceea am vrut sa il fac rosu si am ales aceasta nuanta "tornado"
e normal sa nu fie pe gustul tuturor - nu e nici o problema

Pe gustul meu este :D ..
Fară crom că e păcat ai ales F bine Carbonul , nu merge şi crom ;)
Ceasuri personalizate ar fi super ,să poarte amprenta Mr CAT!!!
P.S. am intrat in familia BMW E36 - Going wild..
P.S.S Nu am uitat oltcitul , doar că mai are un frate mai mare , Honey a mea :D

CED 19-04-09 21:55

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2250603)
Pe gustul meu este :D ..
Fară crom că e păcat ai ales F bine Carbonul , nu merge şi crom ;)
Ceasuri personalizate ar fi super ,să poarte amprenta Mr CAT!!!
P.S. am intrat in familia BMW E36 - Going wild..
P.S.S Nu am uitat oltcitul , doar că mai are un frate mai mare , Honey a mea :D

ma bucur - iti urez succes cu el si cu honey

mitza mtb 20-04-09 00:54

http://images.rottentomatoes.com/ima...ious/ff4-5.jpg

Hmm..parca seamana Mr. Cat cu M5-u din 2F2F....sau mi se pare mie?:-s

cosmin_mano 20-04-09 01:23

Sincere felicitari pentru masina,o adevarata bijuterie.Saru`mana si la cat mai multi km fara incidente!

CED 20-04-09 10:19

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2250955)
http://images.rottentomatoes.com/ima...ious/ff4-5.jpg

Hmm..parca seamana Mr. Cat cu M5-u din 2F2F....sau mi se pare mie?:-s

seamana numai pt ca este e39 - as vrea eu sa semene la motor si la performante

m_power87 22-04-09 23:48

Este mult mai frumos Mr. Cat, poate cel mai frumos E39 din Romania, iar Bmw-ul din Fast&Furious nu este M5, probabil 540i cu M-Paket, priveste oglinzile si ai sa vezi; bafta la modificari in continuare

CED 23-04-09 20:33

Quote:

Originally Posted by m_power87 (Post 2258744)
Este mult mai frumos Mr. Cat, poate cel mai frumos E39 din Romania, iar Bmw-ul din Fast&Furious nu este M5, probabil 540i cu M-Paket, priveste oglinzile si ai sa vezi; bafta la modificari in continuare

multumesc de aprecieri
sincer - chiar nu am vrut sa copiez nimic - dar piese de tuning pt e39 nu sint foarte multe asa ca asemanarile sint inevitabile

asa cum e MR CAT - cu rele cu bune - ma defineste pe mine si asta mi se pare cel mai important

CED 24-04-09 09:36

6 Attachment(s)
poze de ieri de la brasov cu Mr Cat si Lenutza si apoi cu Mr Cat si Tyson Bear

pe Lenutza cred ca o stiti - e celebra la sectiunea Dacia iar pentru Tyson Bear trebuie sa spun ca de acum incolo incepe adevarata aventura a tuningului si ma bucur din suflet pentu el - mai ales ca sint sigura ca o sa iasa superb

riv_gms 24-04-09 10:00

AM auzit eu bine e de vanzare??

CED 24-04-09 10:11

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2262391)
AM auzit eu bine e de vanzare??

mr cat?

doamne fereste - nici in cele negre cosmaruri nu ma pot gindi sa ma despart de el

Zebe 24-04-09 21:48

De ce nu o bara fata cum are M5 E39, am impresia ca aduce a E60 si nu se potriveste. Ma rog, asa consider eu, gusturile nu se discuta.
In rest, masina e superba, felicitarile mele.

CED 24-04-09 22:10

Quote:

Originally Posted by Zebe (Post 2264215)
De ce nu o bara fata cum are M5 E39, am impresia ca aduce a E60 si nu se potriveste. Ma rog, asa consider eu, gusturile nu se discuta.
In rest, masina e superba, felicitarile mele.

seamana cu bara de m5 -e 60 dar cind am inceput sa fac macheta si ma gindeam sa iau bara de pe o macheta de e60 am vazut cit e de diferita

bara de m5 - e39 e prea folosita - si ce am acum pe masina e kit complet de la kerscher - am preferat sa fie toate elementele din acelasi kit ca sa se alinieze bine

criss 25-04-09 14:23

Felicitari pt. masina :D , te invit pe tine si prietenii tai (v-am admirat anul trecut in toamna la Oradea) in data de 10 Mai 2009 la Arad.Detalii la semnatura mea ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning