![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
ai grija sa nu gasesti in loc de bulbi alte treburi! masina e foarte reusita dar are totusi un tacanit la volan..!oricum speram sa se remedieze porblema ca masina sa poata merge normal! am eu 2 semnale de la tractorasu` lu bunicu` pe care aveam v8 de tragea grav!(2 3 remorci cu chirpici cu tot! dadea pisatii din el ! din pacate m`am rasturnat cu el la camp si s`a ales prafu`..dar dupa ce fac rost de putere financiara promit ca la urmatoru` show voi fi prezent trup si suflet cu un mare praf out din ala..TRACTORAS POWER!
|
2 Attachment(s)
o poza cu LAF`UL cu tot cu tacanitul acela la volan..si un film unde va rog sa auziti in ce hal face tacanitu`care stie de la ce tacane asa masina asteptam sfaturi!ROG SERIOZITATE!
|
Eu ziceam de praguri pt. ca atunci ca atunci cand am fost eu la voi la garaj le montai cu twj :)
|
mai pote motoru ala ?
cati cai are? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
l-ai achizitionat pe ala mic de 4.4?
|
e prea mare si nu`l urca..o sa ti`l dau pe un cd sa vezi drifturi si sunete adevarate de BMW! um dududum! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos ursul, l-am vazut aseara pe plevnei ... se aude bine .. da' de fugit ?????????????????????? :lol:
Dany, fa-l mare pe LAF sub capota mai repede ...:D |
Quote:
|
RED LAF !!!!! :D
https://img530.imageshack.us/img530/5965/bmwlafwx3.jpg |
marfa masinuta
|
:lol::lol:
Quote:
|
5 Attachment(s)
avand in vedere ca am un super prieten in bucuresti si pe linga el alti prieteni buni m-am gandit sa ii fac cadou la un pret mic un mootr de roaba sa il puna pe masinuta aia frumoasa:rolleyes2 cu toate ca motorul de la mine a costat mai putin decat cutia de viteza sper sa ii fie de folos
|
dany ce accelerai tu azi de zor?:D si cand te-ai dat jos aveai un zambet mai mare ca tine:)
|
Quote:
|
am vrut sa zic daca se poate v8 turbo sau biturbo;))
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ce e asta ma? 1.9 diesel?
|
cu un motoras din asta aram pe camp pe vremea lu impuscatu`,nu inteleg ce ai vazut asa interesant la el!:) bafta cu proiectul si sa nu te mai prind ca spui ca nici asta nu te satisface ca va dau foc in baraca!}{
|
MAMA NENE :x:x:xx:x:x:x:x:AI LUAT MOTORUUUUUUUUUUUUUUU:x:x:x: INEBUNESC...NUMAI DORM NOAPTEA PANA TIL PUI :x
|
Quote:
;) |
mama.....mama.....belea frate....felicitari si bafta la montaj....
sa moara bajetii cita mai dihania.......:)) |
Volanta sa mearga ai? ca vad ca aia e volanta pt cutie automata
|
1 Attachment(s)
bafta cu proiectu cred ca va iesi ceva beton asa va arata ,cand va fi gata profesore8)
|
s a suparat dany eu zic sa va feriti :D felicitari pentru achizitie asa da V8 :shock::shock:
|
Quote:
|
4.0 l V8 286 PS 400 NM?SUNA BINE.STIU CE POATE.AM MERS O TURA CU UN URS DIN UNGARIA DE V8 NUMA ALA A FOST 4.6 ALPINA...BAFTA CU PROIECTU SI ATENTIE LA SERVO DE LA FRANA....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning