![]() |
Re: Roman
cine stie unde se roluesc jante in roman? si cam cat ar costa de roluit una?
|
adica "rolesc" ?
|
adica se le indrepte la role nu la ciocan:):lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da , e scump intr-adevar ... dar face treaba buna.
|
careva cu chef de brigada in seara asta?
|
adica ? :D
|
adica sa ne strangem mai multi si sa o ardem in brigada pe strazi
|
in roman ?
|
nu in londra
normal ca in roman,doar suntem pe topicul romanului,unde in alta parte?:lol::):lol: |
ma refeream .. ne strangem ... si stam numai in roman ? sau poate mergem si pe la piatra la un meeting la stadion ?!? ce ziceti ? :D
|
zicem ca alocatia e mica si benzina e scumpa:lol: n toti au parintii patroni:rolleyes2:-P:-P
eu merg la piatra,nu'i problema, dar sa ma anuntati din timp |
tu te plangi ?!? :lol: da eu care trebuie sa merg la piatra pe banii mei de benzina ?!? si eu am motor de 4.0 tu ai 1.3 :lol:
eu vin din anglia pe 10 apr .. chiar acum ma uit sa imi bilet pe 10apr(vineri) si sa-mi iau in asa fel incat sa ajung vineri dimineata ... ca vineri seara sa mergem la piatra :D |
[QUOTE=26WRC™;2189120]zicem ca alocatia e mica si benzina e scumpa:lol: n toti au parintii patroni:rolleyes2:-P:-P
cam asa ceva , daca e sa iesiti prin Roman si prin imprejurimi m-ar tenta si pe mine |
[QUOTE=andrei_400;2189127]
Quote:
|
[QUOTE=scturoag;2189129]
Quote:
|
Asta ziceam si eu ... ca nu stiu cum naiba sa fac... ca vreau si eu sa ajung la 4tuning days ... dar nu prea cred ca imi da tata masina sa ma duc la bucuresti...
26 wrc ... mergi la 4tuning days ? |
anul asta chiar nu pot sa ajung...daca pana acum am facut pe dracu in 4 si am reusit sa ajung la mai toate eveimentele... pana dupa bac is legat de maini si de picioare...nu pot decat iesiri de vineri seara prin roman...cel mult la piatra..asta e , ma conformez...
|
Se pare ca nu gasesc bilet de avion ... adica gasesc ... dar cine'i nebun sa dea 1300 de lire pe bilet ? nu am gasit nimic pe 10 ieftin ... si sa vad cum dracu' fac sa ajung ... ca as vrea sa mergem la meeting pe 10 ... si as vrea sa merg si la 4tuning days ... sa vad cum fac ... :(
|
Eu te sfatuiesc sa mergi la 4td si sa lasi meetingul pe alta data...ca nu se merita...mai ales ca vii din London ;)
|
Tu mergi la 4tuning days ? :D
|
Pui intrebari retorice man :))...HELL YEAH!!! Normal...ne vedem acolo in ambele zile de show!!!
P.S. o sa aveti posibilitatea sa vedeti si masinuta (f probabil)...dar in parcarea exterioara :) |
Da ... ce intrebare am pus si eu :lol: am uitat ca esti la fac in bucuresti ... sper sa vin si eu ... daca am cu cine ... ca asa nu vin singur de nebun ...
|
Da tu cum crezi ca ma duc eu? :) Ma duc singur de nebun...ma vad cu lumea acolo :)...imi fac ecuson cu "morpheusmaster" si mi'l pun in piept :))....vedem ce se intampla ;)
|
maa ... tu vorbesti serios :lol: chiar iti faci ecuson ? :lol::lol::lol:
|
Da ma :))
|
hahaha :lol: si isi mai face cineva ? :lol:
|
Bogdane ... cred ca vin si eu la 4Tuning Days ... tu cu cine stai acolo la romexpo ? ...daca vin pot sa stau cu tn ?!? ...ca nu prea am cu cn merge ... pot sa stau pe capu tau ? :lol: ... daca ai cum :)
|
daca iti faci bogdane ecuson, imi fac si eu...
|
Imi fac si eu banner si-l pun pe Romano-Americana :lol:
Abia astept sa inceapa :D |
Eu am glumit la faza cu ecusonu'...da nu sa prins :))...ne vedem acolo ;)
|
5 Attachment(s)
Un nou SUV in Roman destul de frumos ... ma rog .. e mai veche masina prin Roman .. dar proprietarul a facut accident ... si dupa ce a bagat-o in service a decis sa ii schimbe look-ul si sa o faca mai "speciala".
BTW-> Jantele de pe masina asta au fost pe Land Cruiseru' meu pana acum 1 luna jumate... :arrow:Si pozele ... spe sa va placa: Later Edit : Am uitat sa precizez ca masina avea jante stock , n'avea bullbar , era neagra , n'avea oglinzi cromate,xenoane si nici sistem audio ... si partea nasoala e ca masina are vreo 450 de mii de km si a fost rasturnata de 3 ori si alte 5 accidente :lol::lol::lol: |
Arata select asa la exterior...dar dupa 450 mii de km si atatea peripetii se mai merita sa bagi $ in ea?
|
scturoag eu din cate imi aduc aminte ultima culoare care era inainte de culoarea aceasta era un gri
|
Pai daca de vandut nu poate sa o vanda :lol: ca nu o sa o cumpere nimeni ... mai ales nimeni din Roman ... ca majoritatea stiu prin ce a trecut masina asta ... cred ca a decis sa mearga cu ea pana ii cad rotile ... si asa de vandut nu o sa o poata vinde ... ma rog ... poate ... dar la un pret de dacie ... 7000 mii de euro .. mai mult nu :lol::lol:
|
Quote:
|
Scuzama scturoag:D...nu stiam ca are mai multe....eu l'am vazut mai intai cu ala gri si acu l'am vazut cu asta alb si am crezut ca e acelasi...mai ales ca o vreme nu l'am vazut deloc si am zis ca in acel timp l'a revopsit
|
Quote:
|
ce am inteles eu din toata discutia asta a voastra e ca ..tipu cu suv`u ..e un sofer f bun... ar avea succes la scoala de cascadori profi.. :))) ahh si ca masina asta e foarte rezistenta.. :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning