![]() |
Re: Bacalaureat 2008
haha ! 2x unu10zero :D e bine.. acuma poate sa vina si 6 sau 7 la romana scris ca nu e problema. :)
Si in legatura cu ce am scris mai sus, am citit pdf.ul cu desfasurarea examenului si nu scrie nimic despre asa ceva. Era total absurd. Asta e cam tot ce scrie: Asistenţii au obligaţia să verifice dacă elevii au pătruns în sală cu materiale interzise prin prezenta metodologie sau cu alte materiale care le-ar permite sau facilita rezolvarea subiectelor de examen şi să ia măsurile ce se impun. De asemenea, asistenţii nu permit candidaţilor să comunice în niciun fel între ei sau cu exteriorul şi sesizează preşedintele comisiei asupra oricărei încălcări a prezentei metodologii. Ma rog, scris de mai multe ori si in mai multe forme :)) Sa treaca examenul de maine, si sa fie subiectul III undeva sub 75 si e bine :D cam 80% din bac e gata :-" |
biletu 10 L1 nota 10:))
maine o iau in barba:))) |
Ce mai un 8 la engleza meritat avand in vedere comisia de care am avut parte, 2 babe peste 50 ani, cu gura mare, nici ca asi fi fost la bilingv atatea intrebari puse pe langa subiectul de pe foaie ca la un moment dat ma gandeam ca poate au alt bilet in fata. Bafta tuturor maine ca asta a fost incalzirea din afara terenului.
|
biletu 13-pets...!
10 :D erau 2 babe plictisite si de ele:)) nu au scos nici un cuvant pana cand am plecat:)) bafta maine |
Maine la proba scrisa la romana ce facem ? Sti ti vrun comentariu ceva ?
|
tot in afara de liric
|
10 la englezaa <3 - biletu 23 , Ploiesti here i come :lol:
|
Quote:
|
Engleza comisie 2 tinere de treaba vrajeala la maxim = 9.5
|
Pana acum am luat 10...10 la romana, 10 la italiana. Din pacate, oralele au trecut, urmeaza scrisul pentru care am maaaaaaari emotii. Bafta la toti cei care dau bacul anul acesta si sa avem parte de subiecte cat mai usoare!:*
|
bafta ;;) avem incredere in u :-" lasa emotile acasa
|
mersic GolfuletzS...sa speram ca emotiile or sa ma lase pe mine sa plec neacompaniata. Acum sa vedem si nota. Nu am talent de scriitoare dar nici proasta nu-s asa ca am sperante la o nota rezonabila desi pesimismul ma duce cu gandul la cea de trecere:))
|
Am vazut atate cazuri in care persoana a intrat cu emotii in clasa si cand sa o asculte a inghetat. Evident, si nota a avut de suferit. Eu in general nu prea am emotii dar cand ma trezesc in fiecare zi de examen, mi-e un rau de nu stiu ce e cu mine :( Nici nu vreu sa ma gandesc cum o sa ma simpt maine dimineata :( Pt mine, de acum incepe BAC-u, odata cu probele scrise.
Multa Bafta La Toti!!!! |
Stai linistit ca nu esti singurul, n-am nici o treaba nici eu pana nu ma vad in fata liceului si ii aud pe ceilalti ma apuca emotiile. Nu stiu ce inseamna la voi subiecte usoare ca eu is paralel la subiectu' 3 si nu numai. Sper sa fie cu noroc la toti si bafta! N-a murit inca nimeni din cauza bacului asa ca hai cu tupeu!
|
noi stim ca n am murit nimeni, dar totusi, nota de la bac conteaza in proportie de 20 % la admitere, iar daca nu intru la ase , cam naspa de mine.
cam pierd un an din viata, si nu cred as fi prea mandru. cel putin, eu din cauza asta ma preocup asa de tare pt o nota, cat mai mare peste 9. am 2 de 10 la oral pana acum, + inca unu la sport (nu concep altfel, doar dau bani :D :D ) facand un calcul, daca iau 8 la restul probelor, media generala va fi 9 fix. (aproape multumitor). cam genul asta de calcule fac zilnic :sad: |
Platesti sportul ? :) :) :) Maine avem proba scrisa la romana, mult noroc la toti !!!
|
Quote:
La mine conteaza 50% la admitere.. deci e mai nasol. :) La romana.. acuma e mai nasol.. daca cade ceva poezie.. si subiectul 1 nasol.. exista mica posibilitate sa il chiar pic :))) ceea ce nu ar fi un dezastru, ci o mega hyper extra catastrofa.. de fapt orice sub 6.5 ar fi nasol.. :)) Ori cum. Sper la un 7.5... La mate nu e asa mare problema. 8-le vine lejer. La info un 9.5 si un 10 la sport. Si e bine :) Important e ca media generala sa fie peste 9 :) Ori cum, bafta tuturor maine, si sa fie cu bulan! :) ceva roman sau drama sau nuvela si e foarte bine... nu uitati campania, orice sub 75 :)) SI daca tot veni vorba, in legatura cu ce o sa cada.. ceva idei? sfaturi? ponturi? :)) :D |
bineinteles ca platesc sportu.
nu vreau sa risc sa iau vreo nota in afara de 10. si oricum profesorii nici macar nu se uita la tine, cand dai probele, deci poti fi tu si szabo, ca tot degeaba. |
mergeti blat ma cu bani,spaga,atntii,protocol etc. ca stau jegosii aia de la televiziuni dupa probe si intreaba "ai dat bani?" "ai copiat?" si se gasesc idioti care sa zica da :rolleyes2 si sa iasa scandal si sa nu se mai poata aranja nimic.. ar fi nasol :x
maine imi blindez pantalonii cu fituici si sper sa fie bine ;) cica e anu Nichita Stanescu anu asta si se aude ca e posibil sa cada ceva de nichita stanescu :sad: |
maine pe ei :d
care cum puteti ... sa luati note mai mari :D sa luam :D si fuck eu vreau doar sa trec :)) nu prea ma intereseaza nota |
este o singur subiect la 3, de la nechita stanescu.
ar fi prea tragic sa cada asta |
nichita stanescu - mare om , dar nu are ce cauta la noi la bac :lol:
eu ma bazez mult pe I si II , la simulare am luat 5.70 si nu am scris absolut nimic la III. Sper si maine sa pice ceva ce stiu si sa iau un 5 amarat la romana Eu cred ca o sa pice enigma otiliei sau o noapte de razboi :rolleyes2 exclus din start poezie :lol: |
5-ul e baza si la mine :lol: :lol:
|
Quote:
bafta baietii la bac !! sper sa pice morometzii :lol: singura opera la care ma mai pricep :lol: |
GATA !!! Tocmai am aruncat toate culegerile si hartile prin casa.. ultma data in viata mea cand invat la romana.. fuck them!
SA FIE CU BULAN Eu zic ca o sa cada comedia :) |
Quote:
|
bafta tuturor... si sper sa fie ca la oral.. :lol:
|
Quote:
Hai cu tupeu fratilor! |
Priviti partea buna a lucrurilor - daca picam o sa povestim nepotilor cum stateam pe forum si ne plangeam de mila ca nu stim nimic , dar nu puneam mana pe comentarii sa mai repetam ceva :lol:
Bafta la toti! ce-o fi o fi , cat de nashpa poate fi :)) |
LOL :lol: shantzule ai nota 10 de la mn , chiar mi-a placut faza cu forumul :))))))))) , cam ai dreptate !!!
|
bafta la toti...sa ne vedem sanatosi la primul salon auto si sa bem cu diplomele de bacalaureat in mana :lol::lol::drunk:
|
Bafta azi ca aveti nevoie:lol:Sa aventi numai note mari:-)
Partea I subiectu 88 Partea II subiectul 95 Patrtea a III subiectul 1:D basmu cult:-) |
Ma abtin sa nu injur dar nu am facut nimic la ratea a III - a adica am scris o pagina si ceva apropa de 2, nu am putu sa ajung la 2 pagini ca nici nu stiam mai nimic .... la partea a 2-a am mai scris ceva ceva si la partea 1 nu am facut decat pe 5 si 7 in rest am facut , tare imi e ca nu trec de 5 .
|
dupa bac ar fi o faza sa ne adunam toti cu carti, manuale, etc intr-o locatie (sa fie undeva la mijloc) si sa le dam foc la toate. acum am terminat si cu romana, am scris 4 pagini, cate prostii am scris nu stiu... sper sa iese macar de un 5
|
Cine plm credea ca va cadea exact prima varianta la III.
|
Sa-mi **** **** *** **. Da Doamne sa iau un 5! M-am incurcat ca bou :|
|
Quote:
A fost ok. Ma simt eliberat! =)) Nu ma asteptam sa cada basmul, dar a fost ok. Am scris 3 pagini la basm :) La subiectul II a fost iara ok.. am aburit bine. La I mai nasol.. pozezie de dragoste? :)) sunteti nebuni? cum sa fie aia de dragoste :)) ma rog.. aici a fost avantajul la cei care au citit toate subiectele.. ma rog. Nu a fost rau Per total, sper la un 8.. sa vedem acuma :) |
Asteptam rezulatele , am scris la toate:)
Tot nu am scapat de nichita , mi-e frica sa nu pice si la mate tot nichita :lol: |
sub1 - caca
sub2 - super tare sub 3 - destul de tare, oricum mai bine decat o poezie |
sa inteleg ca a cazut BASMUL la partea a 3a? pai baieti era cel mai simplu posibil BASMUL ! noi ne rugam cand am dat bacul sa avem basmul ca vrajeai cel mai mult la el, era cel mai usor.. sau un roman .. povestirea ! dar basmul era super pe vremea cand am dat eu toti il vroiam :) sa nu spuneti ca n-ati scris la basm ca n-ati avut ce :D succes la corectare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning