![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Quote:
|
Imi pare rau pt ce s-a intamplat cu bijuteria asta de masina!!! Era o bestie in adevaratul sens al cuvantului! Bine ca nu s-a intamplat mai grav!!!
Succes pe mai departe cu noul proiect care sunt sigur ca va fii ceva mult mai frumos si mai puternic!!! DJ 99 KLI a fost si va ramane un URSULETZ ADEVARAT !!! |
de acu' vreo 1-2 ore m-am apucat de citit thead-ul asta si imi pare rau sa aud asa ceva la sfarsit...chiar era o masina ff tare si arata beton ce sa mai zic!! bine k nu a patit nimeni nimik...toate o sa se rezolve incet incet. presimt k o sa iasa ceva mult mult mai tare. Va salut
Bafta!! |
Eu cred ca nu e nici un sfarsit, poate UN NOU INCEPUT.
Multa bafta Iustin in continuare. |
Orice sfarsit este un nou inceput.
La mai mare. |
Iustin am auzit ca ti-ai luat un alt URS
e adevarat??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu si-a luat urs si-a luat un septar.
|
7`aru il are de ceva vreme ! multa bafta in continuare iustin
|
Da dar in nici un caz nu si-a luat urs:)
|
Quote:
|
felicitari pentru cupa :D
|
Quote:
si asta e doar inceputul |
Quote:
|
Quote:
|
cumpar urs coupe, triple mari...nu ma intereseaza acte....ma intereseaza decat caroseria sa fie impecabila.....si rog fara masini de care cei care le vand zic ca sunt impecabile...ca am mai facut 1000 de km si masina era vai mama ei......
|
Incearca la AOX sau HAI! Au de vanzare ursi coupe care sunt impecabili si nu mai trebuie sa te ocupi de exterior! Bafta cu cautarea!
_______________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
[QUOTE=Alexxxx;2046865]Incearca la AOX sau HAI! Au de vanzare ursi coupe care sunt impecabili si nu mai trebuie sa te ocupi de exterior! Bafta cu cautarea!
eu vreau sa fie de fabrica....vreau sa-m,i fac o masina singur de la cap la coada nu sa iau gata facuta |
e un urs de vanzare pe langa hotel PLAZA
caroseria pare buna, sper sa-ti fiu de ajutor :-) |
ala roz?:rolleyes2
|
mda, dar caroseria conteaza nu?
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...ai-265048.html |
Iustin , imi dau si eu putin cu parerea , de ce nu tragi o fuga pana in Germania sa iti aduci de acolo unu?eu zic ca iesi mai castigat decat daca iei unu din tara.mult succes in continuare cu ce vrei sa faci
|
Quote:
|
de ce nu incerci ceva si cu e36? coupeul lui McMate e o baza buna de la care poti incepe un proiect frumos.
|
Quote:
|
edited ca nu mai e valabil linku :(
oricum iustin sper ca ai vazut ce era.spor la cautat un urs calumea.bafta |
daca nu ai timp e buna si http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...ai-265048.html vad ca se tine bine babutza!:-)
|
Quote:
|
|
E30 - DJ99KLI
Quote:
A mai fost pe pagina precedenta acelasi anunt ! De ce oare vor multi sa-si faca posturi aiurea, chiar crezi ca omului nu-i merge mintea ?! :shock: P.S ( quote-ul era destiat doar lui YoMihai, deoarece a fost incarcata aproape o pagina fara folos. Postul nu are menirea sa ofenseze ceilalti cititori/membrii.Multumesc |
eu as prefera germania..:( sal!
|
Mai bine te duci in Germania 1 saptamana , ai timp destul sa ti gasesti a 2-a "dragoste".
Suces la cautari. |
din cate am auzit eu si-ar fi luat un urs ... sau doar vorbeste lumea?
|
6 Attachment(s)
am gasit un urs care sper sa ia locu celuilalt
|
Dar pe platforma este tot, vad ca are alte jante frumoase....
Bafta boss cu noul proiect si sa fie cel putin la fel ca cel anterior....bafta multa....:D |
Quote:
|
Ok Lai incercat :D,am intrebat pentru ca am vazut ca are alte jante...
Pui tu unu mai bun ;) |
heheheeeeeeee....ursiiiiiiii deabia asteptam nou KLI:twisted:
Spor la munca! |
sa il stapanesti sanatos man si fara incidente :D abia astept sa il vad live
cand incepem transferul ? :D |
Bravo boss..sa il stapanesti sanatos si fara incidente ..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning