![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
baieti...nu mai ziceti nimic...noutati ceva...:> idei noi pt anu` 2010???:>...hai..bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am zis:D p pagina anterioara ce am de gand anul asta:D sa zica si restu:)
|
Quote:
ax pe spate, cauciucuri, altă şa, fire pentru frāne, bureţi pt mountain-bike. Dacă ştiţi de unde să-mi iau să-mi spuneţi şi mie de apărătoare.. la mine īn oraş am tot căutat.. |
Este la Timisoara. 15lei, nou, in magazin, exact ca cel din poza. Daca platesti transportul, eu iti cumpar si iti trimit. ;)
|
Quote:
|
Banuiesc ca vrei prin Posta Romana (nu de alta dar e cel mai ieftin). Cred ca se poate pune intr-un pic si atunci transportul nu e foarte scump. Vreo 3-4lei... Poate nici atat. Nu stiu exact.
|
Quote:
Īţi dau un pm cu id-ul meu şi vorbim.. :D |
nu aveti un MTB de vanzare???
|
Daca ai roti, iti fac pret bun la bicicleta mea. Cadrul din aluminiu, facut in Italia. Pentru mai multe detalii pm.
|
Quote:
|
nu vreau,ms Vreau ceva dh sau free ride;)::lol:
|
8 Attachment(s)
Salutare baieti :)
Am si eu ceva piese de vanzare .. cum ar fi : un cadru , 2 roti fata , 1 roata spate , pipa , ghidon , schimbatoare , manete , coarne .. sunt foarte multe piese , atasez niste poze . Pentru cei interesati de detalii despre vreo piesa anume Y! : radu715 p.s : Si un nou proiect Chopper DHS , handmade :D |
cadru ala albastru ..e bun de trial? mi se pare mic
|
Nu cred ca iti va fi de ajutor la trial . Cadrul este un Mountec de 18" daca nu ma insel .. uite iti pun un link poate iti e de ajutor . Eu am inceput pe el si nu l-am folosit cine stie ce, am invatat pe el doar bunnyhop si manual..asa ca nu ai dece sa iti faci griji in privinta fisurilor/rupturilor etc.
|
cube e de vanzaR>?E
|
Cube-ul nu este de vanzare :)
|
1 Attachment(s)
ceva de genu vreau sa o fac...pareri...alte idei???:D:?::?: (doar "flacarile" o singura culoare...
|
miam cumparat o bicicleta de curand si as vrea sa ii pun niste leduri la spite si nu stiu unde gasesc ...poate cineva sa ma ajute???
|
La brichete
|
Dar sa si folosesti bricheta.
|
nu la asta ma refeream eu iti dau link poate ma ajuti :D
https://www.youtube.com/watch?v=y9B7ao2-VrU&NR=1 |
Super tare.dar se gaseste in romania asa ceva sau trebuie sa comanzi din afara?Ai idee Skynni?
|
cati bani dai pe chestia aia, iei un trial de firma
|
si deagaba iei trial ca sa te plimbi;)
|
am gasit calumea dar costa.... 240 lei :D
daca vreti sa vad link |
nuj cum sta treaba pe spitze.. dar sub ea ar fi ceva frumos... idei ceva??? m`am gandit la un bec ceva /12 v ...baterie de scuter..sau ceva de genu` ...ce ziceti?
|
Mai avea unu claxon de dacie pe bicicleta.poate reusiti si voi ceva de genul asta..mai bine le lasati asa cum sunt!
|
Sustin ideea - sa folosesti bricheta.
|
folosesti bricheta...intr`adevar...doar dak iesi cu ea noaptea...eu 1 n`as iesi cu brichete pe spitze ziua :)
|
Nu m-ai inteles,sa folosesti cealalta parte a brichetei + benzina = sa dai foc ideilor astea absurde.
|
da..sta da..e buna... pana la urma bicicleta nu e pt becuri sau alte prostii....adevarat...:P
|
Quote:
Īn loc să te munceşti la stupizenii de acest gen mai bine dă-i cāteva ture cu bicicleta. 8) |
ok frate....o sa tin cont de asta;))
|
Ieri am iesit cu bike-ul pe zapada,m-am dat in I.o.r.(cei din Buc.stiu despre ce vorbesc).
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu bikeu. Cadru UMF Freddy 1 ,furca Marzocchi Drop Off Triple,cursa de 170mm, shock Manitou Metel RP 230mm cu arc Fox de 350x2.90 , Frane Hayes 9 hidraulice, cu 2 pistonase, discuti v8,v6, jante SunRims Double Track SL1, butuci Novatec pe fata Bolt-On 4rulmenti si pe spate 2rulmenti, Angrenaj Truvativ Hussefelt, Chainguide Truvativ Boxguide Team, pipa/ghidon FSA GAP,cuvete FSA, schimbatoare Shimano XT/LX, lant/pinioane Sram, cauciucuri Maxxis Moobster 2.5 :D
|
Marfa bike-ul,sa-l stapanesti sanatos si cat mai multe trasee facute.Franele le am si eu la fel doar ca mi-am pus discuri cu rotor si schimbator tot XT dar sper anu asta sa-mi iau X.0
|
Ms ms :P ....Cum prind niste zile libere cum fug pe traseu cu baietii sa ne dam :D...din primavara o sa fie mai frumos ca mi-am luat un Helmet Camera sa filmez pe unde ma dau :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning