![]() |
Re: Accidente
asa se intampla cand te crezi in nfs.
|
Quote:
|
nici nu v-as dori sa vedeti cum arata cadavru:sad:
|
deci va rog nu mai puneti poze cu victimele... e chiar.. ciudat :| ...
Iar intrebarea "cum s-a intamplat" e o intrebare foarte normala care apare atunci cand vezi asa ceva. esti socat. si vrei sa sti ce s-a intamplat. RIP |
dao dreq de treaba..pe bune...daca pui poze cu matze imprastiate..din care nu se intelege nimik..ok..da nu pune poza cu fatuca aia cum arata inainte..ca e nasol de tot..
|
nu stiu ce sa zic fratilor dar daca vad eu bine ceasurile de bord is afara iar acul e blocat pe la 180-190 km/h.... foarte nasol....condoleantze familiei
|
cicione.. arata-mi si mie.. poza.. aia.. unde.. vrezi.. tu ceasul.. din bord.. ca tare.. atent.. m-am uitat.. si nu l-am vazut...
pacat.. de fata.. arata bine :D |
in prima poza...se vede acul in jurul acelei cifre
|
2 Attachment(s)
poate le vezi acu..nu stiu dc da' parca vad acu undeva la 200 :-o
|
nu inteleg cum raman acele la viteza impactului.....nu e prima data cand vad asta, si chiar nu inteleg cum se blocheaza acolo, chiar daca tot bordul iese in afara masinii si se sparge si pierde contactul electric.......cred ca pur si simplu s-a dat peste cap acul....
|
ceasurile din bord sunt electronice..fara curent raman pur si simplu blocate in pozitia respectiva. N sunt sigur ca asta este explicatia :) probabil asemenea unui ceas knd ramane fara baterii
|
da...ramane blocat, dar la un soc mare nu cred ca il mai poate tine ceva blocat in pozitia lui, si de la gravitatie ajunge in ce parte e orientat.....
|
Quote:
ms, si eu vad.. tot.. insre 200 220 Dumnezeu s-o ierte.. ptr.. caduoul de Craciun.. acordat familiei... |
1.un impact full frontal la 190 -200 km /h nu arata asa ci mult mult mai rau
raman cu impresia ca a au sarit acele ceasurilor in momentul impactului 2. saptamana trecuta am facut 2 drumuri exact in directia aceea unul pe zi si unul pe seara si pot afirma ca conditiile meteo si starea drumului pur si simplu nu permitea deplasarea cu o astfel de viteza ( era vorba ca accidentul se petrecea undeva in jurul orei 23 - ora la care mai mult ca sigur ca era o ceata foarte deasa cum am prins si eu). nu am reusit sa merg cu mai mult de 90km /h pe ora seara pe ceata pe acel drum in conditii de siguranta !! Oricum ar fii Dumnezeu sa o odihneasca si sper ca familia sa treaca peste acest Craciun cu bine. ganditi-va de 2 ori inainte sa depasiti! |
[QUOTE=CJ-01-WOB;1260136]
2. saptamana trecuta am facut 2 drumuri exact in directia aceea unul pe zi si unul pe seara si pot afirma ca conditiile meteo si starea drumului pur si simplu nu permitea deplasarea cu o astfel de viteza ( era vorba ca accidentul se petrecea undeva in jurul orei 23 - ora la care mai mult ca sigur ca era o ceata foarte deasa cum am prins si eu). nu am reusit sa merg cu mai mult de 90km /h pe ora seara pe ceata pe acel drum in conditii de siguranta atunci cand ai vazut raba in santz?:) |
Quote:
. |
vob, tu nu ai reusit.. sa mergi mai tare.. de 90, ptr.. ca nici nu stiai.. dumul.. dar.. fata.. care.. locuieste.. in dej, si facea.. drumul.. ala.. cel putin.. de 2ua.. ori.. pe zi...
!!! si sa nu uitam.. ca.. viteza.. cu care.. mergea.. fata, si viteza.. cu care.. venea.. camionul... in tot..... se ajunge.. la 160 180... deci.. oare.. cum.. asa.. ar arata.. masina... dar.. la ce ma mir.. eu.. ca nu au puscat.. restul airbagurilor.. ca modelul asta.. de mondeo.. are.. airbag.. si in stalpi, are.. si in scaunul.. de la sofer.. si mai are.. si perdea.. in total.. 4 airbag-uri... pe cand.. eu vad.. doar.. unu puscat... |
Quote:
nu am reusit sa merg mai tare pt ca am vrut sa ajung in siguranta la destinatie ( raportand la conditiile carosabile & meteo) , nu ca nu cunosteam drumul sau nu era capabila masina nu am fortat nota Pacat de fata este o vorba pe la noi ARRIVE ALIVE ! |
@Fixius - este un focus
@CJ-01-WOB - nu ti se pare ca arata destul de urat? uita-te la aripa si montantul dreapta spate sa vezi ce sunt torsionate bine ( acum 2 ani, cred, a fost un accident la 5km de Giurgiu, un BMW 730d a lovit frontal un TIR venind din sens opus, bmw-u cu aproximativ 230-240 + camionul 70-80, o sa caut pozele sa vezi cum arata masina, soferul a mai trait inca 20 min dupa impact) |
Quote:
http://67.19.177.10/newphotos/bad/bad588.jpg circula cu 150-160 km/h impact frontal in depasire am vazut accidente nasoale crede-ma impactul cu fordul nu a fost la 200 km /h . parerea mea personala e ca a fost undeva la 90-120 ( va rog nu va lansati in comentarii si polemici) nu vreau sa rascolim pra mult tragicul accident |
nu e vb de cunoasterea drumului...aici a fost neatentie, inconstienta si conditii meteo rele! dumnezeu sa o ierte!
si eu merg cateodata tare sau fac teribilisme dar totusi ma gandesc cam ce pot sa fac si cam ce poate masina...si tot timpu ma gandesc ca trebuie sa ajung si acasa! |
cata experienta putea sa aiba la 19 ani...tinand cont ca avea permisul de maxim 11 luni.
wob perfect deacord cu tine, mai bine mai tarziu decat niciodata. danutzu- poti sa ai experienta lui dumnezo daca tu mergi cu 50 pe banda ta si pe o curba iti vine o cretina din asta. in momentele alea nici sa pisti frana nu apuci dapoi sa tragi stanga sa te arunci tu de pe carosabil. accidentele se petrec intr`o fraciune de secunda, cand nici nu apuci sa faci nimic. masina daca avea peste 180 la ora nu arata asa. am gasit mai demult pe ceva site accidente frontale cu mercedes...la 160km/h si motorul era pe bancheta din spate. si eu cred ca acele au sarit in momentul impactului. ce`i dubios ca nu au puscat toate airbag`urile ... mai erau ceva variante ca nu sar daca nu ai centura dar oricum la un asemenea accident tot sar...si daca ma uit mai bine ii rosu ala de pe volan. probabil ca intai o dat cu capu de ceva si pe urma o puscat...oricum mai bine mai incet si mai sigur decat mai repede si de tot. |
2 Attachment(s)
si a puscat si airbag`ul din dreapta...dar doar din bord, din stalpi nimic sau din scaune
dar cred ca s`o si dat peste cap sau nu stiu dar ii ciudat ca si in dreapta spate s`o lovit de ceva...ca se vede o dunga de sus in jos. se pare ca din masina o mai ramas neatins capacul de la benzina/motorina. cam tare accidentul :( |
5 Attachment(s)
siretului + muresului in jur de ora 2 24 spre 25 dec
Attachment 413391Attachment 413392 Attachment 413393Attachment 413394 Attachment 413395 p.s. scuzati calitatea .... nightshotu' DSLR -ului meu nu functioneste |
sunt convins ca au avut parte de un craciun mirific :sad:
|
Quote:
|
B e V, ai poze mai mari? Fac colectie cu pozele cu accidentele din intersecita aia.
|
ma si cu cata incredere circul eu pe drumul cu prioritate in intersectia cu muresului.....cred ca e deja al 4-lea accident de cand o reparat drumu, am urata presimtire ca o sa-mi ***a una unu de tot in sus sar prin masina :))
|
ati vazut a8`u ala de pe turzi dinainte de pod ce`o muscat 2 ghivece de flori:P
toate airbag`urile au puscat. azi am mai vazut un accident intre un nissan (nu stiu de care) si un passat chiar in S passatul a ajuns in curtea omului chiar in drept cu str. Vulcan. pe la ora 3 s`a intamplat la ora 4 o venit aia de la zozo si au urcat masinile pe platfiorma |
Da..pacat de acel a8 , nou .. bad luck
|
asta e, soferi de duminica :P
ieri in cipariu pe la 7 s`o pleznit 2 din care unu culmea, era tot audi :P cred ca asi acuma sunt bucatile din masca pe acolo :P |
am p[lecat pe la 1 si m`am intors acuma de la turda.
in colo doar 3 accidente am vazut. 1 in lac in martinesti :P una dupa 300 de metri de primul cu rotile in sus si unu ce s`o oprit in bordura chiar la benzinaria aia dinainte de a cobora dabagaul...era o dacie si`o rupt ceva la roata. inschimb cand am venit innapoi :) o masina de politie in copaceni pe parte cealalta erau 2 masini cam sifonate apoi in valcele o masina de politie o intrat intr`un alt logan care la randul lui a deplasat umpic betonul de pe mijloc :P si o alta masina a intrat in tureni intr`o camera :P deci cluj-turda minus o camera :P cand ajung in feleac am vazut ca de la 28 de morti si xx accidente s`au facut 33 de morti . pancarda aia ma inspaimanta defiecare data cand trec pe acolo. |
Quote:
|
da-ti un post de moderator la individu cu camera... ca merita! exemplu patriotic :))) 4 speed :)))
|
da nu`mi pot explica cum o reusit...si cel mai ciuda mi ca aveam aparatu la mine dar erau gata acumulatoarele :(
in tureni..drum drept si el intra in camera, cum...nu stiu |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am fost azi pana in Bucuresti, am plecat noaptea si am ajuns acum.....am vazut pe drum peste 10 accidente serioase pa Valea Prahovei. Cele mai multe, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, ceata, polei....am vazut logan cu axul rupt , golf in parapet, golf fara fata si lateral, un citroen care a intrat in depasire , a pierdut controlul si a ajuns pe contrasens secerand un pom, distrugand masina si un mort, toate acestea intaplandu-se in 3-4 ore, epntru ca le-am vazut numai la intoarcere spre casa. In plus de asta, pe langa aglomeratia la urcare spre statiuni, cei mai ''inteligenti'' dintre mitici depaseau pe contrasens coloana sau pe nisipul din dreapta, ajunganduse la coliziuni frontale urate, care ingreunau si mai tare circulatia......
sfatul meu: macar cine poate, sa fie civilizat, organizat si calculat....ca iti poate salva viata ;) |
tu ai condus?
|
Quote:
am mers 2 masini, una am vandut-o acolo si cu cealalta ne-am intors acasa, eu am condus tot drumul, mai putin la intoarcere intre Brasov si Sighisoara, timp in care am dormit putin. Cine stie ceva despre Skoda Octavia arsa complet inainte de Martinesti in drum spre Turda? Si in legatura cu camerele de pe Cluj-Turda, primaria Tureni a incasat 7 miliarde de lei in urma amenzilor (cota si ''chiria'' camerelor) iar in ianuarie va fi si in Valcele o camera......iar o tipa a primit 17 mil amenda de la camere...cred ca le-a luat pe toate.... |
alt accident pe calea turzii in fata la cimitirul evreiesc.
am fost sa cumpar benzina de la rompetrol de acolo de mai sus de pod si am vazut politie si am mers sa intorc sus in sensul giratoriu. o dacie rosie fara roata dreapt fata. un golf 4 albastru sau visiniu spre albastru lovit in fata. politia asculta martorii. salvarea. in 5 zile 4 accidente din cipariu pana in zorilor. se vedea o urma de pe banda 1 pana dincolo di linea dubla continua. nu stiu daca nu cumva ala cu golful urca si dacia cobora si golful o pus frana si s`o lovit frontal de dacie. care are drum sa mearga sa vada. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning