![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
B 68 STI,crede-ma ca si eu ard de nerabdare sa o fac asa cum imi doresc,insa mai am de achizitiona ceva table si astept sa se indrepte vremea si sa-mi vina randul la tinichigiul cu care am vb,baiat f priceput;)..ca nu o dau pe mana oricarui cazangiu:-) |
stiuuuuu am o gramada de table de pus pe ea si o gramade de modificat la ea atat estetic cat si mecanic dar vreme de toata jena si bugetul in sevraj :lol:
|
Mishto ce faci tu aici.Am citit fiecare pagina.Multi carcotasi.Mie personal imi place ce masina ai.Si ce ai facut pana acuma la ea.
Eu nu pot decat sa-ti urez bafta in continuare la ea , si un an nou fericit ... :) |
Merci mult Zib3r:-)
Carcotasii n-au decat sa comenteze..nimeni nu ma poate face sa renunt la acest proiect,in care sunt ff increzator ca va iesii f bine:-) Un an nou cu bucurie si pt tine si cu multe realizari si fie ca jumatatea lui 2008 sa ne prinda cu masinile terminate(proiectele) si pe mine si pe Razvanel(Razak);) |
Quote:
CAUT SI EU PASAJE DE GOLF DAR NU STIU UNDE POT GASI ... BAFTA SI LUI B 68 STI |
Luci,cum sa-ti inchizi topicul din cauza carcotasilor si a "meseriasilor"???..n-ai minte?..scuze,dar..
Sfatul meu e sa te tii de topicul tau si sa-ti vezi de treaba la masina,fara sa mai pleci urechea la unul si la altul si cel mai bine ar fi sa scrii mai putin si sa faci mai mult..asa le dovedesti ca vrei si chiar faci treaba buna la masina;) |
4 Attachment(s)
Baieti,azi am mai facut un pas spre realizarea mult doritului proiect..pragul de dreapta,atat de necesar pt readucerea la linie;)
Insa cel mai important e ca am stabilit cu tinichigiul cand ne vom apuca de treaba..mai curand de cat credeam,in martie:D |
umbli cu dastea de uzina a???bravo!!!.eu am pus de conex si s-a asezat la fix.de ruginit n-o sa rugineasca ca ii bag ulei peste tot.tot pe dreapta a fost si al meu halit.am zis ca cel de pa stanga il peticesc ca era doar la capete mancat dar in realitate au trebuit niste petece mai mari decat ma gandeam io asa la prima vedere. oricum spor la lucru ca o sa ai nevoie.sper sa nu gasesti inca pe atatea gauri dupa ce o s-o dezechipezi.
|
Quote:
mi-am inchis topicul sa nu mai aud de toate vip-urile si de toti cunoscatori acum imi trebuie si mie 2 pasaje de golf sau de noca sa imi pot monta rotile frumoasa bijuteria ta imi place mult tine-o tot asa si dak o termin si eu la vara ne intalnim :D bafta multa bogdanele |
Bolidu,la mine nu a fost vorba de gauri in prag..eu il inlocuiesc pt ca acum un an m-a lovit un dobi iar cei de la service nu l-au indreptat calumea,l-au lasat patrat in partea din spate..:sad: lafel au procedat si cu portiera dr spate,pe care de asemenea o voi inlocui,ca sa aduc totul frumos la linie8)
Lucica,pragul a fost 78 Ron..cel de Conex era 45. Merci de aprecieri:-) abia astept sa o vad si pe a ta gata si sa ne vedem cu babele la Brasov8) |
Quote:
DAP SI EU VREAU SA NE VEDEM |
baieti cand va intalniti imi dati si mie de stire!!!daca vreti bine inteles???ms!:)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salutare baieti!:D
Intre timp,pana cand intra baba la tinichigerit,i-am adus o surioara cu mult mai tinerica dar si mai mititica..:-)..un Opel Corsa din 2000,cu zumzaitoare de 1.0 12V..8)..cadou pt nevasta,ca eu tot cu Dacioara in suflet raman:love: |
felicitari...sa o stapaneasca sanatoasa si iubita de tine :lol:
|
Merci Dj:-)
Abia astept sa o fac si pe a mea si atunci vom avea 2 albastre in familie;)8) |
felicitari bogdane pt noua achizitie.....
multi km fara neplaceri!!!!! app...daciuta!?!?!?e la cosmetica????:lol::lol::lol: |
I-am rezervat buget separat Dacioarei..astept doar sa se faca odata luna martie ca sa se apuce tinichigiul de treaba;)..am toate tablele necesare,acum rabdare si tutun..
si da..Dacia sta la garaj iar Opelul il tin in fata blocului..respectati batranetea:lol: |
frumoasa achizitia!!! sa o poarte sanatoasa doamna Nastase!:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
nu stiu cum sa fac cu rotile pe fata ?????????i-am pus pe 14 195\55\14 fiind joasa imi freaca aripa pe fata cel putin pe spate nu incap nici moarte rotile dar mi-am luat pasaje de golf pt spate dar cu fata nu stiu ce sa fac ca nu prea imi plac pasajele alea please help ACESTE ESTE UN ROVER 216 GTI....DIN 95 MOTOR 1.6 16V DOHC GTI ARE DESTUI CALUTI DAR TOT DACIA RAMANE PE PRIMUL LOC |
Quote:
|
Quote:
|
felicitari bogdane pt corsa :)
Acum , nu te rupe la consum motorasul ala de 1.0? auzisem ca sub 10 nu vrea nici mort sa scada :). Eu la swift n-am reusit sa ies sub 9.2 in bucuresti. |
Quote:
Cat despre postat aiurea..m-am mai trezit cu cativa care-mi spuneau sa-i dau jos eleonul,cand el era de mult istorie..mai gresesc baietii,sunt si ei incepatori.. Razvanele,nu stiu ce sa zic de consum la Corsa asta al meu..nici chiar 10 prin oras,dar nici putin cum ma asteptam..pt 3 pistoane mi se pare cam gurmand..:rolleyes2..o sa calculez cand ii fac iar plinul;) Insa nu vreau sa discutam aici despre Opel,i-am facut doar o prezentare..si asa ca ma enerveaza la culme ca nu merge prea bine cand ma dau la el si nu-i dau de cap..ba senzorul ala,ba sonda aia..ma dispera!!!:evil: Felicitari si tie(prietenei tale) pt noua achizitie:-) |
10 Attachment(s)
Si acum sa revenim la Dacia mea,care merge saracutza fara sa comenteze prea mult..8)
Asa cum am spus cateva pagini in urma,am facut cateva poze cu problemele existente la caroserie,probleme pe care vreau sa le remediez cat mai repede posibil..am vorbit si cu tinichigiul meu si poate reuseste sa se apuce de treaba pe la jumatatea acestei luni,depinde cum se elibereaza si el:rolleyes2 In rest,masina e bine sanatoasa,asa cum o stiti:-) |
asteptam cu nerabdare ce o sa iasa macar eu unu astept(mai mult ca sigur ceva frumos la cata grija ai de masina)poate ne intalnim week endu viitor ca spuneai ca ai sa ne spui ceva.
|
Se pare ca nu sunt sigurul cu rugina ascunsa. Ieri cand am spalat masina am gasit niste zone cam plinute de rugina. La tine pare ca e putin mai grav...Succes ;)
|
"da'i bice":lol::lol::lol:
glumeam...nu grabii omul k p urmaaa.... ce-mi fac cu ochiul stopurile alea de p spate!!:D (sa mai fac rost de finante si o sa dau iama p la desmembrari...poate gasesk si io cate ceva):-) bafta! |
Quote:
Merci tuturor de incurajari si urari,sigur va iesii ceva frumos:-) |
Las man ca e inca tinerica ;) La ce service te-ai gandit sa o duci?!
|
are ceva chit batranica, dar acum , daca e sa o luam dupa numar :D nu mai bine o faci neagra? BR 98 NIGger :D
|
auu....bogdan cum e posibil sa fie uscata masina .....:cry: pliinaaaa de ulei trebuia sa fie ...pacat ..dar se face ...:D
|
Snapy,o fac la cineva acasa..ca sa lucreze in tihna;)
Da Razvane,are ceva chit pe aripa stg spate(si pasaj)care a fost de 2 ori lovita..iau aripa stg spate noua si se rezolva:-) Pe dreapta spate au bagat ciobanii chit cu lopata si la usa si la prag..:evil:..piese pe care deasemenea le voi inlocui. Neagra..n-ar sta rau,dar totusi am alt plan in cap:-) Alex,ii bag periodic ulei in portiere si in pragul de pe stg(care se mentine ff bun)..dar unde erau deja formate gaurile nu mai avea rost:rolleyes2..am gauri in coltul din dr fata,la podea, si la aripa stg spate(se va inlocui) la coltul din spate al pasajului(unde arunca apa roata) Toate se vor rezolva..:-) |
Quote:
spor la munci :d bafta cu batrana |
Merci lafel Lucica:-)
Am emotii la imbinarea pasajelor de Golf pe spate..trebuie indoit coltul portierelor spate..trebuie talent acolo tata:rolleyes2 sper sa iasa asa cum imi doresc.. |
eu am luat unele de la un bmw mai vechi care are cat de cat la spate o forma care bate mai spre dacie
|
chiar nu are mare lucru pentru varsta ei.Eu am avut una din 78 si era ciuruita.
|
uleiu si vaselina le tin in viata :-) solutia e simpla ...oricum sunt curios un 1310 din 2000 cum arata peste 30 de ani :shock: eu zic ca s-au pastrat destul de bine babutele 1300 comuniste
|
un 1310 din 2000 dupa 3 ani arata ca o baba de 30 de ani neingrijita si coapta de rugina, am una din 72 si una din 98 si la grosimea tablei baba are ceva mai mult iar rugina aproape deloc fata de asta din 98 un praguri (mai am unul de schimbat) si contra aripi
|
Quote:
Te uiti la un bord CN..zici ca-i facut la librarie..:lol: De aceea am aceasta ambitie cu batrana mea,pt ca a rezistat f bine in timp cu toate ca pana sa iau eu permisul in '98 a fost f neingrijita si muncita pe la tara..dar s-a dovedit a fi masina ff buna si merita tot respectul si ingrijirea necesara:-) Apropo..se mai gasesc aripi spate de 1300-te..pt lampa ingusta?..ca,caut disperat una de stg:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning