Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 07-01-08 06:14

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 1279048)
tare rau asta....de unde ai cumparat`o ? unde pot gasi si eu astfel de machete? bafta...

Am cumparat-o de la Carrefour..putin peste 100 Ron a fost,insa e f bine realizata8)

B 68 STI,crede-ma ca si eu ard de nerabdare sa o fac asa cum imi doresc,insa mai am de achizitiona ceva table si astept sa se indrepte vremea si sa-mi vina randul la tinichigiul cu care am vb,baiat f priceput;)..ca nu o dau pe mana oricarui cazangiu:-)

CristiRS 07-01-08 18:00

stiuuuuu am o gramada de table de pus pe ea si o gramade de modificat la ea atat estetic cat si mecanic dar vreme de toata jena si bugetul in sevraj :lol:

dubmaniacks 08-01-08 02:32

Mishto ce faci tu aici.Am citit fiecare pagina.Multi carcotasi.Mie personal imi place ce masina ai.Si ce ai facut pana acuma la ea.

Eu nu pot decat sa-ti urez bafta in continuare la ea , si un an nou fericit ... :)

Nastase Bogdan 08-01-08 13:04

Merci mult Zib3r:-)
Carcotasii n-au decat sa comenteze..nimeni nu ma poate face sa renunt la acest proiect,in care sunt ff increzator ca va iesii f bine:-)
Un an nou cu bucurie si pt tine si cu multe realizari si fie ca jumatatea lui 2008 sa ne prinda cu masinile terminate(proiectele) si pe mine si pe Razvanel(Razak);)

LUCI BV 89 WRC 08-01-08 14:03

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1281712)
Merci mult Zib3r:-)
Carcotasii n-au decat sa comenteze..nimeni nu ma poate face sa renunt la acest proiect,in care sunt ff increzator ca va iesii f bine:-)
Un an nou cu bucurie si pt tine si cu multe realizari si fie ca jumatatea lui 2008 sa ne prinda cu masinile terminate(proiectele) si pe mine si pe Razvanel(Razak);)

DA BOGDANELE ASA SUNT SI EU ...ORICUM MA BUCUR CA INCA TE TII TARE DE EA ABEA ASTA VAD CE VA IESI EU MI-AM INCHIS TOPICUL PT CA M-AM SATURAT DE TOATE VIP-URILE....SI O SA LUCREZ LINISTIT ASA SUNT CONVINS CA VA IESI CEVA DE VIS IN SCHIMB CU PUNTEA AIA CUM O SA AFLU CEVA CU SIGURANTA VEI FII PRIMUL CARE VEI AFLA
CAUT SI EU PASAJE DE GOLF DAR NU STIU UNDE POT GASI ...
BAFTA SI LUI B 68 STI

Nastase Bogdan 08-01-08 19:01

Luci,cum sa-ti inchizi topicul din cauza carcotasilor si a "meseriasilor"???..n-ai minte?..scuze,dar..
Sfatul meu e sa te tii de topicul tau si sa-ti vezi de treaba la masina,fara sa mai pleci urechea la unul si la altul si cel mai bine ar fi sa scrii mai putin si sa faci mai mult..asa le dovedesti ca vrei si chiar faci treaba buna la masina;)

Nastase Bogdan 14-01-08 19:36

4 Attachment(s)
Baieti,azi am mai facut un pas spre realizarea mult doritului proiect..pragul de dreapta,atat de necesar pt readucerea la linie;)
Insa cel mai important e ca am stabilit cu tinichigiul cand ne vom apuca de treaba..mai curand de cat credeam,in martie:D

bolidu' 14-01-08 19:43

umbli cu dastea de uzina a???bravo!!!.eu am pus de conex si s-a asezat la fix.de ruginit n-o sa rugineasca ca ii bag ulei peste tot.tot pe dreapta a fost si al meu halit.am zis ca cel de pa stanga il peticesc ca era doar la capete mancat dar in realitate au trebuit niste petece mai mari decat ma gandeam io asa la prima vedere. oricum spor la lucru ca o sa ai nevoie.sper sa nu gasesti inca pe atatea gauri dupa ce o s-o dezechipezi.

LUCI BV 89 WRC 14-01-08 19:51

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1292706)
Baieti,azi am mai facut un pas spre realizarea mult doritului proiect..pragul de dreapta,atat de necesar pt readucerea la linie;)
Insa cel mai important e ca am stabilit cu tinichigiul cand ne vom apuca de treaba..mai curand de cat credeam,in martie:D

frumos pragul bogdanele.cat ai dat pe el si mi-e imi trebuie unul ca l-am lovit si eu pe al meu ...
mi-am inchis topicul sa nu mai aud de toate vip-urile si de toti cunoscatori
acum imi trebuie si mie 2 pasaje de golf sau de noca sa imi pot monta rotile
frumoasa bijuteria ta imi place mult tine-o tot asa si dak o termin si eu la vara ne intalnim :D
bafta multa bogdanele

Nastase Bogdan 15-01-08 17:04

Bolidu,la mine nu a fost vorba de gauri in prag..eu il inlocuiesc pt ca acum un an m-a lovit un dobi iar cei de la service nu l-au indreptat calumea,l-au lasat patrat in partea din spate..:sad: lafel au procedat si cu portiera dr spate,pe care de asemenea o voi inlocui,ca sa aduc totul frumos la linie8)

Lucica,pragul a fost 78 Ron..cel de Conex era 45.
Merci de aprecieri:-) abia astept sa o vad si pe a ta gata si sa ne vedem cu babele la Brasov8)

LUCI BV 89 WRC 15-01-08 21:06

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1294307)
Bolidu,la mine nu a fost vorba de gauri in prag..eu il inlocuiesc pt ca acum un an m-a lovit un dobi iar cei de la service nu l-au indreptat calumea,l-au lasat patrat in partea din spate..:sad: lafel au procedat si cu portiera dr spate,pe care de asemenea o voi inlocui,ca sa aduc totul frumos la linie8)

Lucica,pragul a fost 78 Ron..cel de Conex era 45.
Merci de aprecieri:-) abia astept sa o vad si pe a ta gata si sa ne vedem cu babele la Brasov8)

ASA CA SI EU AM RAMAS SUSPENDAT PE EL SI ESTE LOVIT ADIK STRAMB SI LA MINE SI EU IMI IAU DE PITESTI CA ALA DE CONEX BAGA RUGINA SI BOALA IN MASINA ....
DAP SI EU VREAU SA NE VEDEM

bolidu' 16-01-08 16:59

baieti cand va intalniti imi dati si mie de stire!!!daca vreti bine inteles???ms!:)

LUCI BV 89 WRC 16-01-08 18:48

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1295965)
baieti cand va intalniti imi dati si mie de stire!!!daca vreti bine inteles???ms!:)

da bolide stai linistit ca dam de stire nu suntem tigani :d o facem oficial :d

Nastase Bogdan 26-01-08 18:53

6 Attachment(s)
Salutare baieti!:D
Intre timp,pana cand intra baba la tinichigerit,i-am adus o surioara cu mult mai tinerica dar si mai mititica..:-)..un Opel Corsa din 2000,cu zumzaitoare de 1.0 12V..8)..cadou pt nevasta,ca eu tot cu Dacioara in suflet raman:love:

B-11-AYG 26-01-08 18:56

felicitari...sa o stapaneasca sanatoasa si iubita de tine :lol:

Nastase Bogdan 26-01-08 19:02

Merci Dj:-)
Abia astept sa o fac si pe a mea si atunci vom avea 2 albastre in familie;)8)

shorty_23 26-01-08 19:12

felicitari bogdane pt noua achizitie.....
multi km fara neplaceri!!!!!
app...daciuta!?!?!?e la cosmetica????:lol::lol::lol:

Nastase Bogdan 26-01-08 19:27

I-am rezervat buget separat Dacioarei..astept doar sa se faca odata luna martie ca sa se apuce tinichigiul de treaba;)..am toate tablele necesare,acum rabdare si tutun..
si da..Dacia sta la garaj iar Opelul il tin in fata blocului..respectati batranetea:lol:

Sirius 26-01-08 22:18

frumoasa achizitia!!! sa o poarte sanatoasa doamna Nastase!:D

LUCI BV 89 WRC 26-01-08 22:22

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1316284)
I-am rezervat buget separat Dacioarei..astept doar sa se faca odata luna martie ca sa se apuce tinichigiul de treaba;)..am toate tablele necesare,acum rabdare si tutun..
si da..Dacia sta la garaj iar Opelul il tin in fata blocului..respectati batranetea:lol:

BINE BINE BOGDANELE SI EU AM LUAT ALTA BIJUTERIE CAT STA DACIOARA IN LUCRU DAR AM AJUNS SA NU STIU CE SA MAI FAC:D
nu stiu cum sa fac cu rotile pe fata ?????????i-am pus pe 14 195\55\14 fiind joasa imi freaca aripa pe fata cel putin pe spate nu incap nici moarte rotile dar mi-am luat pasaje de golf pt spate dar cu fata nu stiu ce sa fac ca nu prea imi plac pasajele alea please help
ACESTE ESTE UN ROVER 216 GTI....DIN 95 MOTOR 1.6 16V DOHC GTI ARE DESTUI CALUTI DAR TOT DACIA RAMANE PE PRIMUL LOC

hd_01_zlb 03-02-08 00:37

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 851550)
masina la caroserie arata fff bine ...spileru ala rosu din fata nu e cam la locu lui acolo .Am o intrebare de unde ai facut rost de masca aia k vreau si eu una :D

scuze ca ma bag, eu am cumparat o masca exact la fel de pe **********, sau pe dacia club sar putea sa gasesti.

apline5 03-02-08 09:07

Quote:

Originally Posted by hd_01_zlb (Post 1331537)
scuze ca ma bag, eu am cumparat o masca exact la fel de pe **********, sau pe dacia club sar putea sa gasesti.

mai baieti cititi tot si dupa postati ...nu cum vedeti un post gata dati reply ...daca ai fi citit ai fi aflat ca masca lui bogdan e pe masina mea acum :shock:

razak 03-02-08 10:00

felicitari bogdane pt corsa :)

Acum , nu te rupe la consum motorasul ala de 1.0? auzisem ca sub 10 nu vrea nici mort sa scada :).

Eu la swift n-am reusit sa ies sub 9.2 in bucuresti.

Nastase Bogdan 03-02-08 17:04

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1331799)
mai baieti cititi tot si dupa postati ...nu cum vedeti un post gata dati reply ...daca ai fi citit ai fi aflat ca masca lui bogdan e pe masina mea acum :shock:

La asta chiar nu se astepta..:lol:
Cat despre postat aiurea..m-am mai trezit cu cativa care-mi spuneau sa-i dau jos eleonul,cand el era de mult istorie..mai gresesc baietii,sunt si ei incepatori..

Razvanele,nu stiu ce sa zic de consum la Corsa asta al meu..nici chiar 10 prin oras,dar nici putin cum ma asteptam..pt 3 pistoane mi se pare cam gurmand..:rolleyes2..o sa calculez cand ii fac iar plinul;)
Insa nu vreau sa discutam aici despre Opel,i-am facut doar o prezentare..si asa ca ma enerveaza la culme ca nu merge prea bine cand ma dau la el si nu-i dau de cap..ba senzorul ala,ba sonda aia..ma dispera!!!:evil:
Felicitari si tie(prietenei tale) pt noua achizitie:-)

Nastase Bogdan 03-02-08 17:18

10 Attachment(s)
Si acum sa revenim la Dacia mea,care merge saracutza fara sa comenteze prea mult..8)
Asa cum am spus cateva pagini in urma,am facut cateva poze cu problemele existente la caroserie,probleme pe care vreau sa le remediez cat mai repede posibil..am vorbit si cu tinichigiul meu si poate reuseste sa se apuce de treaba pe la jumatatea acestei luni,depinde cum se elibereaza si el:rolleyes2
In rest,masina e bine sanatoasa,asa cum o stiti:-)

RobertRFG 03-02-08 17:42

asteptam cu nerabdare ce o sa iasa macar eu unu astept(mai mult ca sigur ceva frumos la cata grija ai de masina)poate ne intalnim week endu viitor ca spuneai ca ai sa ne spui ceva.

Snapy_xxl 03-02-08 18:04

Se pare ca nu sunt sigurul cu rugina ascunsa. Ieri cand am spalat masina am gasit niste zone cam plinute de rugina. La tine pare ca e putin mai grav...Succes ;)

shorty_23 03-02-08 18:11

"da'i bice":lol::lol::lol:
glumeam...nu grabii omul k p urmaaa....

ce-mi fac cu ochiul stopurile alea de p spate!!:D
(sa mai fac rost de finante si o sa dau iama p la desmembrari...poate gasesk si io cate ceva):-)

bafta!

Nastase Bogdan 03-02-08 19:07

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1332820)
Se pare ca nu sunt sigurul cu rugina ascunsa. Ieri cand am spalat masina am gasit niste zone cam plinute de rugina. La tine pare ca e putin mai grav...Succes ;)

Pai..tu ai Cielo si ai ceva rugina..batrana mea e din '79:rolleyes2..ce poti sa-i ceri..si inca s-a tinut bine,avand in vedere ca pana acum n-am inlocuit decat aripile fata..
Merci tuturor de incurajari si urari,sigur va iesii ceva frumos:-)

Snapy_xxl 03-02-08 19:54

Las man ca e inca tinerica ;) La ce service te-ai gandit sa o duci?!

razak 03-02-08 20:26

are ceva chit batranica, dar acum , daca e sa o luam dupa numar :D nu mai bine o faci neagra? BR 98 NIGger :D

apline5 03-02-08 23:13

auu....bogdan cum e posibil sa fie uscata masina .....:cry: pliinaaaa de ulei trebuia sa fie ...pacat ..dar se face ...:D

Nastase Bogdan 04-02-08 06:20

Snapy,o fac la cineva acasa..ca sa lucreze in tihna;)

Da Razvane,are ceva chit pe aripa stg spate(si pasaj)care a fost de 2 ori lovita..iau aripa stg spate noua si se rezolva:-)
Pe dreapta spate au bagat ciobanii chit cu lopata si la usa si la prag..:evil:..piese pe care deasemenea le voi inlocui.
Neagra..n-ar sta rau,dar totusi am alt plan in cap:-)

Alex,ii bag periodic ulei in portiere si in pragul de pe stg(care se mentine ff bun)..dar unde erau deja formate gaurile nu mai avea rost:rolleyes2..am gauri in coltul din dr fata,la podea, si la aripa stg spate(se va inlocui) la coltul din spate al pasajului(unde arunca apa roata)
Toate se vor rezolva..:-)

LUCI BV 89 WRC 04-02-08 10:46

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1333741)
Snapy,o fac la cineva acasa..ca sa lucreze in tihna;)

Da Razvane,are ceva chit pe aripa stg spate(si pasaj)care a fost de 2 ori lovita..iau aripa stg spate noua si se rezolva:-)
Pe dreapta spate au bagat ciobanii chit cu lopata si la usa si la prag..:evil:..piese pe care deasemenea le voi inlocui.
Neagra..n-ar sta rau,dar totusi am alt plan in cap:-)

Alex,ii bag periodic ulei in portiere si in pragul de pe stg(care se mentine ff bun)..dar unde erau deja formate gaurile nu mai avea rost:rolleyes2..am gauri in coltul din dr fata,la podea, si la aripa stg spate(se va inlocui) la coltul din spate al pasajului(unde arunca apa roata)
Toate se vor rezolva..:-)

salutare Bogdanele asa baga mare cu batranica ca si eu ma ocup de ea sper sa nu am probleme la caroserie ....:d am zis sper tre sa imi iau si eu un prag pe dreapta ca l-am facut praf pe al meu
spor la munci :d bafta cu batrana

Nastase Bogdan 04-02-08 15:49

Merci lafel Lucica:-)
Am emotii la imbinarea pasajelor de Golf pe spate..trebuie indoit coltul portierelor spate..trebuie talent acolo tata:rolleyes2
sper sa iasa asa cum imi doresc..

CristiRS 04-02-08 19:40

eu am luat unele de la un bmw mai vechi care are cat de cat la spate o forma care bate mai spre dacie

mikkai 04-02-08 21:30

chiar nu are mare lucru pentru varsta ei.Eu am avut una din 78 si era ciuruita.

apline5 04-02-08 21:49

uleiu si vaselina le tin in viata :-) solutia e simpla ...oricum sunt curios un 1310 din 2000 cum arata peste 30 de ani :shock: eu zic ca s-au pastrat destul de bine babutele 1300 comuniste

CristiRS 04-02-08 22:32

un 1310 din 2000 dupa 3 ani arata ca o baba de 30 de ani neingrijita si coapta de rugina, am una din 72 si una din 98 si la grosimea tablei baba are ceva mai mult iar rugina aproape deloc fata de asta din 98 un praguri (mai am unul de schimbat) si contra aripi

Nastase Bogdan 05-02-08 06:10

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1335534)
uleiu si vaselina le tin in viata :-) solutia e simpla ...oricum sunt curios un 1310 din 2000 cum arata peste 30 de ani :shock: eu zic ca s-au pastrat destul de bine babutele 1300 comuniste

Intradevar,Daciile mai noi nu sunt nici pe departe ce erau frantuzoaicele sau 1300-le pana prin anii '80..si nu ma refer numai la tabla sau la calitatea imbinarilor ci si la materialele din interior si la felul cum sunt aruncate la vrajeala in astea mai noi..:sad:
Te uiti la un bord CN..zici ca-i facut la librarie..:lol:
De aceea am aceasta ambitie cu batrana mea,pt ca a rezistat f bine in timp cu toate ca pana sa iau eu permisul in '98 a fost f neingrijita si muncita pe la tara..dar s-a dovedit a fi masina ff buna si merita tot respectul si ingrijirea necesara:-)

Apropo..se mai gasesc aripi spate de 1300-te..pt lampa ingusta?..ca,caut disperat una de stg:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 21:49.

- Copyright 2026 4Tuning