![]() |
Re: Club TICO
Bai e tare ideea. Daca se intampla ce va si puneti in practica ce ati spus vreau si eu sa iau parte la acest club. Id-ul meu de mes este [email protected]:rolleyes2
|
id pt cine nu il are bz51zid sau pt cine vrea sa il aibe
|
al meu [email protected] .. deja cred ca sunt in lista la o parte din voi
|
@Emotion: welcome !
Imi place despre tine, esti in "power mode" , nu cred ca e vreun topic cu tico pe 4tuning sa nu-l fi atacat :lol: succes la tunareala si hai cu idei/intrebari |
salutari tuturor!daca am si eu un tico si mi-e mai drag ca multe am loc printre voi?
|
are cineva idee de unde iau un catalizator mai ieftin pentru tico.. sau o teava care sa fie sudata mai bine care il inlocuiasca ?? multumesc de ajutor
|
@iula: welcome! Fa-ti thread pe Masina mea daewoo si pune poze, detalii, eventualele modificari, intrebari 8)
|
Sal. din nou toata lumea!Nu am mai intervenit de ceva timp ca am fost f ocupat, dar observ ca n-am pierdut nimik...<<<TICO SQUAD ROMANIA-Clubul tuturor posesorilor de Tico(level II)>>><--->acolo ar trebui sa se posteze toti ,ce-i ce intra in club, cu poze si idei legate strict de club...dar vad ca nimeni nu-i interesat sa avansam cumva...Dati search si inscrieti-va acolo toti(membri vechi si noi)si bagati poze cu masinile voastre,iar discutiile de orice fel le putem avea aici ori pe mess...Sper ca nu postez pe "invisible" ...;) Ori tre' sa va rog frumos?:-) OK! VA ROG FRUMOS!:-) ;)
TICO SQUAD ROMANIA-Clubul tuturor posesorilor de Tico(level II) |
1 Attachment(s)
pana la urma am reusit sa fac niste poze la toba si modul de prindere.
|
toba este de vanzare, daca o vrea cineva
|
intalnire ceva sambata asta ?? pe constanta ma refer :)
|
Pentru comunitatea Tico si nu numai , La multi ani,sanatate si un an nou fara probleme la masinute !!!
|
5 Attachment(s)
noua infatisare a masini.
|
salut braconieru. o intrebare daca nu deranjez. se aude altfel cu finalul asta la toba?
|
vreau sa intru si io in tico squad. se poate?
|
daca esti posesor de tico esti bine venit
|
daca ii anulezi finala originala si o pui pe asta in loc de aia originala suna frumos.
|
dar sa schimbi si toba de foc .... eventual cu una de supernova ..... suna belea ! eu am anulat la inceput intermediara si am "facut" o finala ..... si fara interm. suna .... citez politistul ce statea cu radaru "pai mha baiete, te-am auzit inainte sa te vedem" :lol: :lol: :lol:
ps: (sper sa nu se stearga postul ca fiind "bazar" ..... am finale pt motoare de pana in 1000cc, carbon cu silencer reglabil, pretz 150-170euro) aveti id'ul meu pt detalii |
trimite-mi o poza sa vad si eu ce tobe ai.
|
Quote:
ai facuto in ton de iarna .. la vara ce culoare pui pe ea ? :)) |
4 Attachment(s)
marimile variaza .......... dar tobele mici au in jur de 30-40cm lungime
|
Sambata vine cineva la intalnire ? La Constanteni ma refer !
|
Quote:
|
Quote:
|
un an nou fericit si plin de bani sa ii bagam in ticozauri la toata lumea :))
|
salutare.in primul rand vreu sa va felicit pe tot ce faceti aici-tic squad!!!foarte tare.in februarie ma gandesc sa imi iau si eu unul.as vrea insa sa vb cu voi putin despre ticolino.se mai fabrica piese de schimb...sau dak sanr ceva problele cu el.a s vrea sa iau unul si sa-l intretin cum trebuie dar nu vreau sa ma trezesc ca nu am cu ce!!multumesc mult si un calduros LA MULTI ANI!!
|
Quote:
Mai stam de vorba !:D |
sunt piesele mai ieftine ca la dacie :)
|
@Braconieru: ideea e dementiala, se vede ca toata masina urmareste linia la "intersectia" culorilor, insa daca eram in locul tau, optam pentru gri metal sau negru (in loc de alb)...oricum, felicitari, e bine ca apari cu chestii noi (desi nu era neaparat nevoie, aveai o masina foarte frumoasa si inainte de asta).
@punker: welcome! @skyline: au dreptate Topser si aikman, piese gasesti, preturile sunt ok. In cel mai rau caz, daca nu gasesti piese la magazinele din zona ta, vom fi aici sa dam o mana de ajutor ;) dar oricum nu cred ca va fi nevoie. Si acum, chiar daca unii dintre voi se vor supara putin (sau mai mult), o sa citez un post al unui coleg de forum si de marca (Daewoo), post demn de luat in seama si de "ticalosi": diesel_IQ vbmenu_register("postmenu_1272115", true); https://forum.4tuning.ro/images/ranks/4.gif Stage 3 https://forum.4tuning.ro/image.php?u=...ine=1191270939 Join Date: Jul 2006 Oras: bucuresti Age: 28 Posts: 122 My Photos: (0) https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon1.gif Re: Club Cielo parerea sincera : ar trebi sa fie si neste reguli, nu vreau sa fac parte dintr-un club unde sunt membrii si cei care isi lipesc vulturi pe masini si treburi de genul : m3 pe capota......sigla de mercedes si altele.... __________________ Cine intelege despre ce e vorba, stie ce are de facut...cine nu, nu :rolleyes2 |
mersi quick. la inceput cu negru am vrut sa o fac (in loc de alb) dar era contrastul foarte puternic intre culori, si atunci am ales tot o culoare deschisa.
|
@WOW : cat te-a costat la RAR sa iti treaca in talon&carte "schimbarea" de culoare ? ma gandesc ca acopera albul mai mult de 30% si trebuie declarat ......
(asta sa stiu cati bani imi pun deoparte pt capitolul paint:-) ) merci anticipat si LA MULTI ANI toata lumea !!!!!! |
schimbatu in carte m-a costat 70lei. talonu inca nu l-am schimbat, va mai fi si talonul vreo 50lei.
|
o intrebare importanta ... cum naiba mergeti cu tico pe vremea asta .. eu nu am reusit sa plec mai mult de 10 metri si deja aveam format un troian in fata :)))
|
2 Attachment(s)
@aikman: intrebare - tu de ce crezi ca mi-am montat eu asa ceva? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
pai nu mergi cu mine pana la delfinariu mai tarziu ??... sa mergi in fata mea sa spargi gheata :))) a chiar ... vezi ca stickerele sun facute ... cand treci cu dezapezirea pe la mine prin fata sa anunti sa vin sa-ti aduc alea :lol: |
scuzati obraznicia dar vand : faruri originale (unul din ele are sticla sparta), set nou de angel eyes, stopuri fumurii (lacuite), plafoniera spate originala,2 jante. Toate sunt EVIDENT pt tico ......... preturile se discuta pe prv
ps: din nou mii de scuze, dar poate are cineva nevoie ..... am garajul arhiplin si astea le am in plus :( |
Salut prieteni! am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva: vreau sa imi pun pe tico niste frani mai performante decat cele stoc ca am patit-o cu cele stoc am dat peste un om si nu e de joaca va rog daca poate cineva sa-mi dea informatii cam ce trebuie sa cumpar, de unde .................. daca se poate detaliat va rog mult ca nu mai am nici placute si daca le schimb macar sa pun ceva bun.
|
Help! frani pt tico!!!!!!!!!!!!!!!!!
daca sia pus cineva frani mai bune decat cele stoc va rog informatima si pe mine astept un raspuns va rog mult!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
Uite ce iti recomand eu , franele se imbunatatesc simtitor.
- Discuri Brembo - Tamburi Brembo - Placute Ferodo Ai codurile pieselor in imagine. Succes.;) |
nu exista nici un set de franE aftermarket pt tico, mai performante. Ce poti sa incerci este sa pui discuri si pe spate dar vei avea nevoie de o pompa mai klumea.
Ciudat este faptul cum ai reusit sa dai peste cineva datorita faptului ca franele nu sunt bune ....... eu pun chestia asta pe seama neatentiei si iti dau si un motiv bun : majoritatea de aici nu conducem in mod "normal" masinile .... atat in sensul de viteza,smecherii,etc si niciunu din noi nu cred ca a esuat sa franeze la timp in caz de orice din cauza franelor ;) deci: incearca discuri pe spate,placute noi,ferodo si multa multa ATENTIE ! succes |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning