![]() |
Re: dacia mea
super multzumit de rezultate:X:X:X:X
ms norby:D:X |
foarte mishto abea astept sa vad produsul final :lol:
|
intradevar :D cred ca o sa arate bine masinutza :D spor in continuare
|
ms ms......cand mai ai vreme...norby...mai fa nishte poze:D
si pune-le aici |
Tot ma intreb ce e mai important ... pozele sau lucrarea.
azi : Capota finisata cu badboy cu tot. Plafonul , si alte mici retusuri pe ici colo. Maine se face compartimentul motorului. Saptamana viitoare va fi in sprit-chit. |
Da intradevar, se lucreaza asa cum scrie la carte, finisajele conteaza cel mai mult, si vad ca se pune accent pe asta! Norby eu is cel la care i-ai dat aripile de golf de pe fata! lasa-mi te rog un pm cu nr tau de telefon sa vedem daca te apuci si de a mea ca la cine am dus-o si-a batut joc de ea! spor la treaba
|
3 Attachment(s)
capota si badboy look-u` :X:X:X:
|
in partea dreapta (cum privesc eu in poza) parca nu se imbina frumos...
|
asta deoarece....capota nu ii fixata...ii pusa numa acolo...:D
|
ma faci gelos......... cu capota asta.
|
Cred ca o sa ai neaparata nevoie de proiectoare la masina asta si e posibil sa superi baietii in albastru
|
sunt foarte curios cum o sa iasa partea fata...nu am mai vazut asa gen de capota si sprancene...
|
lucian- mai gelos ma faci tu pe mine cu usa stanga fata:))
wsn asf - sper sa nu ma supere ei pe mine :))) salut. incearca te rog sa scrii fara "h", "z" multumesc |
Quote:
|
trebuie sa-ti dea si aripile!
|
asa deci ai vrut sa imi dai teapa si sa imi dai doar capota noroc ca razak tine cu mine :lol: asa deci trebuie sa imi dai si aripile obligatoriu alfel nu iti dau decat geamu de la oglinda:lol:
|
=))))) nu pot sa iti dau aripile...a is montate permannt :P...is sudate:D:P
|
6 Attachment(s)
Quote:
- Greu merge treaba.Am eu niste probleme care nu prea ma lasa sa lucrez.Sper sa rezolv cat de curand problemele de sanatate si sa ma reapuc de masina. Aripi indoite , capota " stramba " , portbagaj in valuri. Ca doar de asta so inventat chitu. Appropo ! Nu mai am chit. PEste 2 ore ... cand chitu va fi beton.Iau frumos incet si finisez totul :twisted: O sa fie o bestie! :twisted: Cateva poze : |
multa bafta fratelo.....imi plae incepe sa prinda aripi..:P:P:P......succes in continuare
|
ms ms malanu:D
|
succes in continuare ;)
|
Bordul ala ce mai face ? E gata ?
|
3 Attachment(s)
pragurile de "gti" parca nu mai sunt de "gti" :lalala:
|
ro maniak....bordu e apropae gata...mai este de lucrat putzin la el...
norby....super o iesit pragurile....ma disppera GTI-u ala acolo |
abia astept sa le vad puse pe masina :X:X:X:x
|
6 Attachment(s)
poze noi.....pragurile montate...in spate finisat:X:X:X....capota portbagaj dreapta:X::XX:
|
hai ca prinde contur incet incet
|
insfarshit visul meu va devenii realitate:D:X
|
nu mai isi da nimeni cu parerea?
:((( |
ma e frumoasa masina pana acum(in stadiu in care e ma refer)dar parca nu trebuia sa ii pui pragurile alea in fine fiecare cu parerea lui...
ca jante ce ai de gand sa ii pui sau daca ai de gand sa ii pui ceva.... |
si jantele o sa vina...dar toate la timpul lor:D
|
Quote:
|
4 prezoane...ceva pe 15" inca nush sigur
|
25 Attachment(s)
astazi am fost in vadu crisului......si am mai facut nishte poze:D./......lucrarile decurg f bine...nu ma asteptam sa fie asa :X:X:X
multa munca si foarte multa rabdare.....felicitari zib3r |
asteptam comentarii
:D:P |
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1216492337 nu ajunge pragul pana la aripa??? ce o sa-i faci?? in rest felictari..;)
|
urat grajdu:lol:
|
hop si tu luci :)))
|
nu stiu de ce dar presimpt ca la sfarsit o cam dai in bara
|
Quote:
Si sa calmez spiritele. Masina va fi vopsita intr-un garaj perfect izolat si etans.Si aici ma refer ca nu va fi "praf" , etc. Pragurile sunt cum sunt(Aripi de golf,Motor de Mercedes... si praguri de dacie.{Chiar vroiai sa se potriveasca?}).Pe de alta parte si toata masina.Dacie ... imbinari 0.O sa aibe domnu Sergiu de lucru. btw: Asta nu e garaj.E un "cotet". |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning