![]() |
Re: NISSAN SKYLINE DRIFT PROJECT - TENGU
Mi se pare mie sau e cam greoaie masina .....De cand nu te'am mai vazut 7Septe kile ai mai crescut :)) ...Come home ...
|
ft mistosi skyline`ulasta :P hai t astept cu niste poze
|
3 Attachment(s)
O sa incarc cand am timp poze cu fiecare pas care l-am facut cu modificarea skyline-ului.
Deocamdata doua poze, una cu standul meu de la ultima competitie, cu amandoua skyline-urile mele. Planul era sa particip la acest concurs cu Sky-ul cel nou sponsorizat de catre Firenza Tyres, dar inainte de concurs la practice a cedat diferentialul.... sa spart complet cu carcasa si cam tot ce era prinauntru :lol::shock: Diferentialul a puscat in timpul driftului si am fost proiectat direct catre zidul de beton pe care cumva am reusit sa il evit oprind la cativa centimetri :lol: Prin urmare am fost nevoit sa concurez cu vechiul skyline cu care am inceput driftul de fapt :D Si inca o poza cu noul sky in action :twisted: |
Scurt video realizat de catre o televiziune locala pentru a promova driftul si circuitul unde ne antrenam:
https://www.youtube.com/watch?v=Q_GdOTWjUNQ |
smecher smecher skyline-ul numa bine tengule si multa bafta..te asteptam la bm sa vdm septaru k ne e dor de el :lol:
|
DEAR FRIEND I WILL INWITE YOU TO US :
Drift Training Camp at Máriapócs, 14-15-16-17 August Now a new event has been organized, which is unique in the history of hungarian auto sports: a drift training camp! In August for 4 days the cars will drift „with handles towards the front" at the grounds of Rabócsi Ring! The racers of the Opened National Drift Championship and the Debrecen Drift are going to practice in the most exciting and most spectacular drift-hooks all around the clock. Everyone could see on the earlier champs of ProStreet League and DebrecenDrift what these racers are able to do on the ground. The professional and amateur drivers have the opportunity to practice and deepen their drift-knowledge. Everyone is welcomed! Daily program 14-15-16-17. August. Beginning of training: at 08.00 Free training: 9.00 – 14.00 ( in this period is allowed to be on the ground) End of training: at 14.00 Entrance fee for racers : 30.000.- HUF, This fee includes gum construction and camp- place. You can report yourselves at [email protected]. If you have any question feel free to ask at [email protected] Approach: from Budapest and Miskolc M3 highway untill the turn-out of Nyíregyháza-Nagykálló. Through Nagykálló and Kállósemjén 9 km and you reach Máriapócs. From Debrecen: on street 471 at Nyírbogát turn left, through Kisléta till Máriapócs. Let's meet and follow up the development of the racers on the Rabócsi Ring! Supporters of the training camp: http://www.driftbajnoksag.hu ; |
South African Drift Challenge - Tengu locul 1
Salutari tuturor, din pacate nu prea mai am timp de forum, concurez pt Sumo Firenza drift team in Africa de Sud si programul e foarte incarcat.
Sambata trecuta am participat in Runda unu din campionatul national de drift al Africii de Sud (SA DRift Challenge) si am luat locul intai. Poze de la evenimet: http://www.rockracing.co.za/index.ph...etails&evId=18 Video de la eveniment: http://www.rockracing.co.za/index.ph...ery&movieId=38 Noul skyline sa comportat foarte bine, combinat cu un still de condus foarte agresiv mi-a adus victoria in Runda 1 |
Re: South African Drift Challenge-tengu locul 1
Felicitări Florin !
|
Felicitari!!!
|
felicitari, ai fost foarte tare cu bliturile de la final
|
Mersi de urari !
A fost incarcat si videoul cu finala, batalia pt locul unu: http://www.rockracing.co.za/index.ph...ery&movieId=43 Adversarul - un s13 cu motor de skyline ... |
le-ai dat lecti!
felicitari |
Felicitari Florine...:peace::peace::peace::flower::hug::wave: le-ai rupt mucul .:2gun::chainsaw::pistoles::joy::wink::wink::wink: ..;););)
Se vede adevaratul talent...inca o data felicitari si te asteptam acasa...:flower::drunk::pelvic_th:boogy:;) Numai bine...;););) |
foarte fain!
:) bravos |
felicitari tengu....
|
Si chiar daca unii ar critica faptul ca citez din respectivul film : BURN RUBBER NOT SOUL BABY! :D Speram sa aduci "cerul" si in Ro sa-l admiram :D In legatura cu scoala de drift? Sau acum esti in plin sezon acolo,si nu mai este timp? Oricum,mult succes acolo in continuare!
|
felititari florine le-ai aratat cn e sefuu:lol:
|
Felicitari domn. Florin le'ai aratat cine e sefu :D Succes si bafta in continuare !
|
felicitari florin. am si eu o intrebare. in chalange-urile astea..dupa ce criteriu se puncteaza?.....la spectacol sau trebuie sa-ti depasesti adversarul?...explica-mi si mie te rog.
|
In functie de unghi si viteza.
|
Foarte frumos si inca multe de asta!
|
Va multumesc la toti pt felicitari inca o data !!! :)
In cea ce priveste puncatjul sunt cateva criterii de baza: Viteza de intrare, trasa ideala cliping points unghi fum.... impact general. E destul de dificil si neaprat cel care judeca competitia trebuie sa fie drifter la randul lui pt a intelege perfect ce face fiecare pilot in timpul cursei. |
felicitari florine ....:)...sper sa ne intalnim la 4tuning festival :)
|
felicitari pentru performanta obtinuta
foarte tari calitatile tale de drifting |
felicitari tengu...super frumos... d`abea astept sa ne vedem la bucuresti, si sa vedem sky'ul in actiune :)
|
Frumos , frumos , ai fost fenomenal in finala. Felicitari. :)
|
Ma intreb cand o sa fie si la noi asa ceva ... felicitari inca o data tengu`le
|
Multa bafta TENGU.LE si daca e nevoie sa venim sa iti asezam jaloanele stii unde ne gasesti :)
|
Felicitari
|
conduci foarte misto
bravo si masina e soooper bravo |
e prea frumos prea frumos imi place foarte tare
|
felicitari
|
felicitari Flo !!! meriti din plin locul 1 ! bravo
|
felicitari si suntem mandri de tine;)
|
Mersi mersi....
Vreau doar sa va anunt ca am castigat cel mai tare campionat de drift de aici in 2008 si ca acum oficial sunt Campionul Africii de Sud la Drift :D Un sezon foarte dificil cu multa munca dar rasplatit cu multe trofee si castigarea campionatului in Decmbrie la runda finala. Nissanul skyline intre timp a fost upgradat la 490 de cai, am terminat masina chiar in ziua rundei finale, deci nu prea am avut timp de antrenamente doar vreo ora inainte de competitie. Am avut cele mai dificile curse impotriva celor mai talentati drifteri de aici. Pentru un loc in primii 8 am concurat impotriva lui Otto Graven care piloteaza un Skyline R33 modificat foarte tare un adevart monstru cu peste 700 de cai, dupa cursa normala arbitrii nu au putut decide castigatorul asa ca a urmat Sudden Death match, unde Otto a facut spin in ultima curba incercand sa ma prinda din urma.... Pentru un loc in primii 4 am concurat impotriva lui Charel din echipa Speed & Sound (magazin echivalent cu 4Tuningu de la noi) cu un S14 care arata normal dar este modificat foarte tare cu motor de skyline. Am avut un impact mai bun trase mai bune ca si el si am castigat la diferenta minima. In finala am concurat cu al doilea membru al echipei Speed & Sound, Bruno care piloteaza un S13 usuarat la maxim si cu motor de skyline in el probabil aproximativ 450-500 de cai si el. Dupa prima cursa din finala eram egali si arbitrii nu au putut decide.... Normal a urmat Sudden Death match, la sfrsitul caruia eram tot egali si nu se putea lua o decizie.... a urmat al doilea Sudden Death Match lucru mai putin intalnit :) si in ultimul run am reusit sa iau interiorul lui Bruno foarte tare chiar in ultima curba depasindu-l cea ce mia adus victoria si titlul de campion in campionatul national de drift Africa de Sud. |
10 Attachment(s)
Cateva poze, filmele o sa urmeze si ele cand am ceva timp sa le incarc :)
Eu pilotez skyline-ul R33 Alb cu bara fata si capota neagra si finish flag pe aripi. Enjoy :) |
10 Attachment(s)
and more
|
1 Attachment(s)
Ce senzatie dulce ..... :D
|
Felicitări Florin !
|
:peace:f tare felicitari florine:peace:bafta in continuare;)
p.s cand dai pe acasa :D ne ee dor de sunetulll RXXX-ului:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning