![]() |
3 Attachment(s)
Marfa pozele man nu-ti da aia sa conduci nici o masina? Uitati aici niste poze cu f50.
|
2 Attachment(s)
more
|
man..superbe..pozele..man..poi..poate o sa conduc..si eu gallardo..lucrez..inca..la chestia asta.. :lol: :lol: :lol:
|
Dak conduci sa faci shi tu un film!
p.s. : am si eu o intrbare:acolo cum sta treaba cu facutul pozelor ,k aici dak nu vorbesti SERIOS cu ei in prealabil,majoritatea te cam iau cu \"marsh\" ? :evil: |
man..sa sti ca..aici..sunt in general ..foarte prietenosi..adica depinde..se uita si ei cu ce masina..vi..cum esti imbracat..chesti din astea..mici.. :)
|
cata niste filme cu audi-ul tau nu ai???iar dac ai trimite-le sa le vedem :)
|
Eu am vazut ieri seara , un .... FERARRI 355 F1 GTS .... rosu , am ramas MASCA, e superb ... am facut si niste poze , de fapt colegul meu , iar aparatul nu era cine stie ce ... si nu prea au iesit o sa mai caut acest ferarri si o sa pun poze cu el , peace
|
nu e ala pe care il cunoashte indianu???
|
ovi..dar vezi ca sunt la sectiunea..filme..niste filmulete..cu masina..mea... :)
|
ok...mersi ... :lol: am vazut unde sunt filmele trebuie doar sa le ...dezarhivez
|
Quote:
A fost astazi in Herastrau iar pe la 18:30 m-am intalnit cu el la High Heels(in dorobanti)...cine a fost acolo sthie masina. Sper sa ma dau in curand si eu cu masina si sa va spun cum este dar in seara asta nu se poate omul e la o petrecere(a zis ca daca pleaca mai devreme imi da un tel). Daca vrei sa faci poze vezi ca masina o gasesti parcata in fata la intercontinental mai tot timpul(in timpul saptamanii). Daca ma dau cu el sa fiti siguri ca va spun! |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
pacar ca pragurile nu-s pe o linie cu spoilerele....
|
3 Attachment(s)
:suspiciou
|
daaaaaaaaaaaaaaaamn
vetteu ala are nevoie de nishte ripi de fibra... |
Corevetteul ala e urat cu spume...mie nu imi place de nici o culoare masina.Niste jante un pic iesite afara ar fi mers dar alea sunt de prost gust.
|
mare tzaran ala care a facut-o asha... dupa cum am zis... are neaparata nevoie de nishte aripi evazate
|
l-am vazut eu pe om langa marriot,la un fast food de acolo,si e cam ciobanas(e si tigan pe deasupra...sau cine sthie o fi mai brunetel)
|
mdeah... fiu de lautar :D :P
|
ce porcarie......a stricat Corvette-ul degeaba! Am vazut masina asta la Neptun acum 2 ani si mi-aduc aminte ca si atunci m-am enervat. Ce a incercat el sa faca cu rotile alea enorme eu nu inteleg
|
Quote:
|
LOL.....asta ca sa nu mai zic ca a mai si pierdut o gramada la demaraj cu rotile alea....ce om
|
355, atat sunt gumele alea...
Cred ca pleaca de pe loc, ca un melc... In rest, frumoasa masina... :lol: |
frumoasa o p&%@ ca o stricat-o el...
|
MONSTER TRUUUUUUUUUUUCK :lol:
|
n-are careva nishte bani ca ash vrea sa-mi tunez aro-u` , sa-l suflu cu aur pe dinafara si sa-l fac lowrider ....ca sa arate bine la tzara mei ca vreau sa ma dau si eu mare
hehehehhe |
marsh mah deaici! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ce model de aro?spartana? :o :lol: cati ani ai grandpa?
|
Bah Mos Craciun, e din ala cu motor de Dacie ???
Vezi ca poti sa-i faci tuning bre !!!!! :lol: :lol: :lol: |
Radetzi voi radetzi de ARO dar si-a luat o cunostinta unul din ala nou noutz cu motor General Motors de 204cp facut pt export,cica e belea masinutza.Cu prima ocazie o sa ma duc sa o vad si eu si o sa-i fac niste poze.Pacat de masina asta ca a ajuns fabrica sub orice critica,auzisem la Promotor ca exista o fabricutza de Suv-uri autohtone la rusi sasiul,sistemul 4x4 si motorul de la Aro,si astia stau si-o freaca cu privatizarea cand ar putea sa faca o minunatie de masina din ea.
|
Tipu ala cu corvette-ul ala reuseste sa ia curba cu monstruozitatile alea de roti ???!!! Probabil ca al vreunui bulibasha din Strehaia care isi permite sa isi bata joc de super-masini !
|
am vazut si eu corvette-ul asta , super masina... fara cauciucele alea nesimtite... -- indianu.. eu vad ferarri-ul ala in fiecare zi la orange... in victoriei... si are numere de germania... e roshu
|
Quote:
|
Voua ce nu va place Corevetul! :D
Ce vreti American Power!!!!! Cam putin Tzaran Power dar atrage atentia lumei :shock: :shock: 8) !!!! |
mdeah... e bine sa ieshi din tipare da nu facandu-te de cacat :lol: :blahblah:
|
1 Attachment(s)
ce ziceti va place? eu in 360 modena F1. nu e prima mea alegere dar imi place mult.
|
Stai calm ca este si Maranello pe strazile din Bucuresti... :shock: :shock:
|
a
cred ca am vazut si F40 la noi era parcat pe o stradutza pe langa intercontinental. zic cred pt ca l-am vazut de la distanta si prima impresie a fost ca e o replica
si avea praful de 2 degete pe el l-a mai vazut careva????? |
Am facut o intreaga polemica pe seama lui...
Era o replica se pare... Dar si eu m-am balbait cand l-am vazut... :shock: |
bine bai hondarule scuza-ma ca am pus si eu o poza nu am vrut sa te supar chiar in halul asta dar nu o sa se mai intample. stiu ca este 550 maranello in bucuresti ca am vazut poze cu el pe forum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning