Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Aaronnel^ 24-07-07 15:26

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Eu vreau la intalnire sa facem odata poze la toate masinile asa grupate ... am eu un fix cu asta :))

Robbert 24-07-07 15:30

'ti'ar pozele de ras :-P
eu as vrea sa vina si alex, pustiu, geo, prietena lui, trafy, gohan, etc, TOTI :D

Aaronnel^ 24-07-07 15:35

Vrabia malai viseaza:))

Mai stai sa se mai aseze apele

Alexik 24-07-07 16:18

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1010180)
Ok .... abia astept surpriza:)

Cumva niste Jante:D ?

la masina asta...nu urmeaza prea multe...doar un DVD, jante, pleoape...si chip tuning (asta daca nu pot schimba si turbina)...dar in rest... :-P :twisted:

11tun 24-07-07 23:14

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1011561)
1. mi'e dor de intalniri
2. mi'e dor de unele persoane de la intalniri
3. vreau sa vina si 11tun cu audiu...daca e posibil :oops:
4. e vacanta
5. imi plac masinile
6. tre sa ma apuc si eu de scoala de soferi si n;am bani :oops: dar am numai masini in cap
7. as putea da o mie de motive :lol:

poi eu nu cred ca pot!!!
tre' sa plec la mare joi noaptea... si ma duc sa'mi iau si jantele de la constanta :-)
da ma recompensez cu niste poze cu noile jante..

thex 24-07-07 23:43

vineri ar fi o problema....incep zilele Valcii....si poate unii prefera sa iasa in oras...ar fi mai bine peste 2 sapt...

Aaronnel^ 24-07-07 23:45

Peste 2 sapt e indicat... vine si 11tun de la mare....

Eu unu vinerea asta chiar daca e intalnire ad-hoc ca Vinerea trecuta nu vin:) Ma duc sa vad care e atmosfera prin oras

Robbert 25-07-07 00:45

poi era misto sa mergem mai multi membrii la zilele valcii si sa bem :lol:

Alexik 25-07-07 16:00

eu nu ii inteleg pe unii :)

oricum apele nu stiu cand se vor calma, daca va referiti acum la toate intamplarile cu Geo si asa mai departe...nu trebuie sa iesim ca si 4tuning members...putem iesi ca prieteni, cunostinte, cum vreti voi sa ziceti...putem iesi si la bere si la suc si la orice, chiar si in cadrul zilelor valcii...noi oricum ne intalnim zi de zi aproape...prin oras si etc :)

Robbert sa-mi trimiti un mesaj privat cu un id de Yahoo sau ceva :)

bafta voua.

Aaronnel^ 26-07-07 15:39

Facem ceva zilele astea??? Zilele Valcii alea alea ... cum zicea Robbert:) ?

TigerGTS 26-07-07 17:43

Uitati-va si voi, sa nu ziceti ca sunt tampit sau am ceva cu un copil nevinovat: intai zice sa asteptam 2 saptamani sa vina si 11tun si ca oricum el se duce in oras de Zilele Valcii si dupa imi da mesaj pe YM ca sa facem si noi o intalnire de acum de Zilele Valcii. Cand va spun eu ca asta nu are caracter, nu stie pe ce lume traieste, nu stie ce vrea ...

Adunarea pe 1 August, ora 20:00, in Parcarea de la Stadion (pe Partea cu Olanestiul). Se asteapta 15 minute (sfertul academic), cine nu vine plecam si fara intr-una din statiunile judetului: Calimanesti, Olanesti, Govora. Decidem de comun acord cei care avem masini. Daca este cineva interesat sa se anuntze.

Alexik 27-07-07 07:01

eu teoretic voi veni...practic...sa speram ca nu intervine nimic :)

IONUT-GBP 28-07-07 11:32

o intrebare ptr toata familia:
Mergem si noi Diseara iin Orash sa ne simtim bine ? :D

CaDDy 28-07-07 20:40

vin si eu de 1 august ... sper la fel k Alexik sa nu intervina nimk .. sau sa nu fie ai mei plecati cu mashina :(

thex 30-07-07 23:46

Pana la urma cum ramane cu intalnirea? pe 1 august?

TigerGTS 30-07-07 23:48

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1015575)
Adunarea pe 1 August, ora 20:00, in Parcarea de la Stadion (pe Partea cu Olanestiul). Se asteapta 15 minute (sfertul academic), cine nu vine plecam si fara intr-una din statiunile judetului: Calimanesti, Olanesti, Govora. Decidem de comun acord cei care avem masini. Daca este cineva interesat sa se anuntze.

Tocmai m-am citat :lol: . Mai mult decat atat nu am ce sa spun eu, sa se anuntze tovarashii...

GoguCTZ 30-07-07 23:58

io vin.. dak nu intervine ceva.. da fara masina.. ca io nu o am decat in weekend.. :-< soo dak e lok si pt mine.. ma anuntati p mess

TigerGTS 31-07-07 00:04

Quote:

Originally Posted by GoguCTZ (Post 1022068)
io vin.. dak nu intervine ceva.. da fara masina.. ca io nu o am decat in weekend.. :-< soo dak e lok si pt mine.. ma anuntati p mess

No problemo! te iau eu cu bolidu` :D

GoguCTZ 31-07-07 00:28

ms ms.. poi.. atuncea.. trecetima pe lista ;))

DjRainManFast 31-07-07 04:59

Salutare!! Abia acum am reusit sa am acces la internet si am intrat pe forum! Alexik ...eu sunt baiatul acela care am venit cu passatul albastru la intalnirea aia cand a fost si mazda albastra...nu soferul ci pasagerul....ai dreptate..bisericute....eu nu am venit cu masina mea pt ca nu am putut...dar am mai participat la intalniri si o sa mai particip..momentan sunt plecat din tara dar pe 11 august revin....nu sunt figurant(cel putin asa cred) o parte din membri ii cunosc ...dar nu pe toti.Atunci toata lumea se divizase ..ce era sa fac eu?? daca se lua initiativa sa ne strangem toti intr-un cerc comun fi sigur ca nu ramanea eu separat! Pacat ca sunt tensiuni...promit ca la urmatoarea intalnire o sa ma prezint in fata tutoror...dar sincer mie nu imi prea imi place tonul discutiilor...putin ironice..parerea mea!!

Alexik 31-07-07 06:23

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1022325)
Salutare!! Abia acum am reusit sa am acces la internet si am intrat pe forum! Alexik ...eu sunt baiatul acela care am venit cu passatul albastru la intalnirea aia cand a fost si mazda albastra...nu soferul ci pasagerul....ai dreptate..bisericute....eu nu am venit cu masina mea pt ca nu am putut...dar am mai participat la intalniri si o sa mai particip..momentan sunt plecat din tara dar pe 11 august revin....nu sunt figurant(cel putin asa cred) o parte din membri ii cunosc ...dar nu pe toti.Atunci toata lumea se divizase ..ce era sa fac eu?? daca se lua initiativa sa ne strangem toti intr-un cerc comun fi sigur ca nu ramanea eu separat! Pacat ca sunt tensiuni...promit ca la urmatoarea intalnire o sa ma prezint in fata tutoror...dar sincer mie nu imi prea imi place tonul discutiilor...putin ironice..parerea mea!!

imi cer scuze dar momentan nu-mi vine in minte figura ta...oricum, sper sa ne cunoastem mai bine...eu nu te-am acuzat pe tine de ceva anume, sau pe cel cu passat-ul...

faza e ca atunci...ma plimbam eu pe la toti...prima data am mers la Kalu ca sa-i zic sa mergem toti la terasa...sa facem o masa mare, sa putem vorbi toti si asa mai departe...apoi si pe la restul...si pana la urma am mers la terasa dar eram de 2 ori mai putini aproape...oricum, eu sper sa ne cunoastem toti mai bine...ca nu cred ca toti sunt baieti rai :) asa ca...eu cel putin ma consider baiat de treaba, acum ramane la latitudinea altora sa isi spuna parerile...obiective, bineinteles...

oricum, v-am salutat si ne vedem pe 1 (adica maine) sau cand o fi sa fim mai multi...

bafta

CaDDy 31-07-07 12:46

:-s .. maine e 1 ? :)) pai si cand ne intalnim ? :) la ce ora ? :))

LE: gata ... am vazut .. ora 20:00 :D si plecam dup`aia in excursie :D

DjRainManFast 31-07-07 13:35

Alexik ....nu trebuie sa iti ceri scuze fata de mine.....u nu ai gresit cu nimik. Sper si eu sa ne cunoastem si ca intalnirile sa fie mult mai unite si mai frumoase...dar asta nu tine de mine...de tine..sau de un membru in parte...tine de toate lumea..sper sa se inteleaga asta....sa se lase unele nasuri mai jos si sa se vine la intalniri din pasiune pt masini...nu pt a vedea unul altu ce masini sau cat de figuranti pot sa fi uni!! Bafta la cat mai multe intalniri frumoase si hope to join the club soon!!

SSJ_Gohan 01-08-07 02:30

Daca vine Fra..vin si eu :)

trafy-vr6 01-08-07 02:32

s`ar putea sa vin...sa vad daCA rezolva Geo o treaba...

SSJ_Gohan 01-08-07 02:35

pai..imi ziceti si mie fra.. daca mergeti vin si eu..ca altfel ma ia lumea la bataie pe acolo :workout:

Ionita 01-08-07 05:29

:))) .. cand imi iau masina o sa trec pe la`ntalniri sa mai vbim :P dak` ma primiti bine`nteles :))) ... nu prea ma suportati unii dintre voi :))

trafy-vr6 01-08-07 10:22

vin`o ma si taci din gura:))))

GoguCTZ 01-08-07 15:37

se mai tine intalnirea.. dak ploua.. :P .. ma anuntati si pe mine..

TigerGTS 01-08-07 16:01

Eu la 20:00 o sa fiu la stadion indiferent. Daca cineva are placerea sa vina, detaliile au fost deja precizate. Eventual va luati maneca lunga daca e frig si merem undeva de comun acord. Speram sa fim vreo 3-4 masini. Numai bine. Cheers !

---===ALEX===--- 01-08-07 19:37

vine bau-bau :))

Robbert 01-08-07 19:45

pazea ionut :lol:

Adytzu_JerrY 02-08-07 11:04

am revenit si eu :P
o sa fiu prezent la intalniri ....:)

DiabloXXX 03-08-07 13:59

Cand va mai intalniti si unde? Vreau si eu sa vin. Ma primiti?

IONUT-GBP 03-08-07 14:02

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 1028451)
Cand va mai intalniti si unde? Vreau si eu sa vin. Ma primiti?

Evident,oricine e bine-venit :)

GoguCTZ 03-08-07 14:19

facem ceva duminica seara ??

DiabloXXX 03-08-07 14:22

Am mai fostr intr-o vinere parca. La polivalenta.

TigerGTS 03-08-07 16:15

Un lucru e sigur, dupa IP nu este aaronel. Wellcome diablo!

TIR 03-08-07 16:33

hahahahah... sa va zic eu cine e ?! e tot un figurant cum vreti voi sa le spuneti la astia... si e unu de a fost la intalnire

DiabloXXX 03-08-07 17:03

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 1028684)
Un lucru e sigur, dupa IP nu este aaronel. Wellcome diablo!

Bine v-am gasit !!!

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning