![]() |
Re: Masinile forumistilor aradeni
Multumesc Costel.
Data viitoare sper sa iti vad eu stopurile :) |
Quote:
http://www.morghen.go.ro/funny.gif |
Quote:
|
bebe ti-am vazut aseara masina langa mal.. arata foarte bine :D
ai dat-o cu ACE cu efect de inalbire a albului ??:lol::lol: |
Cu apa oxigenata :lol:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
din data de 01 (atunci ma duc dupa ea) new car in the town.. 8)
|
Frumoase jantele. Sa ai noroc de ea ;) Fara evenimente...
|
1 Attachment(s)
Pentru aderenta am mers pe JDM :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
@roli, de care parte a apartului foto esti? :D
Glumeam, am vrut doar sa destind putin atmosfera tensionata si atenta spre Hoooondaaaaaaaa... |
4 Attachment(s)
NEW CAR IN THE TOWN
si Sa va prezint si eu noua mea masina. ps : pana la urma nu am luat bmw acela |
lipeste-i un sticker cu "4tuning" pe luneta, musai.
|
Si te mai plangi Caline ca nu te plac astia de pe 4t:lol:
|
5 Attachment(s)
niste poze de..sezon..:)...sii...wot box... https://www.youtube.com/watch?v=1BAg5EHfBjk
|
Pleaca bine de pe loc,sunt curios 0-60ft ,in 24 iulie :-)
|
Quote:
la fel cum te plangi tu ca nu te plac ungurii, pocaitii, negrii si tiganii... :lol: |
3 Attachment(s)
niste poze cu pisika mea
|
faina matza ai..;)
|
ms ms e proaspata inca NU A VAZUT CENTRUL..........
|
Norocos CENTRUL! :lol:
Bafta! |
Quote:
|
ce vrei sa spui ????
|
Masina lui Mishu in poze...n-am mai vazut masina de 2 ani...da din ce vad se tine bine.
Norbi, asculta-l pe Calin are perfecta dreptate:lol::lol:...din atatea masini bune era sa iei o petarda de e39 si te-ai ales cu o petarda de audi. Si pisica e mint condition:lol::lol: |
ii lipesc, ii lipesc dar tu ce vrei sa spui cu petarda ...vrei sa spui ca am luat o masina petarda ?:shock:
|
Quote:
|
Bullett la bemeveu tau de cand esti pe 4tuning sau ma rog... un stop cu led ai reusit sai pui , am dreptate?
|
hmm stopuri cu led....https://img830.imageshack.us/img830/1...ircpukesvg.png
|
te miri cumva ironic sau ?:lol:
|
Norbi89 eu mi-ai exprimat parerea referitoare la masina ta...e vre-o problema?...trebuie sa spun doar de bine?...de rau nu pot sa spun?...am spus de bine la vw lui misu.
Nu ai de unde sa sti ce fac eu la masina mea...si sa sti ca produsul finit conteaza. Sa nu-i arati masina la Relu ca rade de tine:lol::lol: |
tu teai gasit cu e46 -le tau cu tot sa comentezi de masina mea ia zi :?:
Nu ma cobor la nivelu tau si mai bine te ignor dar daca mai continui cu dinastea sa stii ca iasa urat.... asa ca iti spun asa prieteneste ... JET !!!! si apropo de care Relu e vorba aici ? vezi poate iti arat chiar tie altceva. PS: nu trebuie sa spui doar de bine dar nu inteleg ce dra*u te deranjeaza asa masina mea ....ca nu e bmw ? ca nu e standard fara modificari pe el ? sau daca nu-ti place de numele meu sau de fata mea zi-mi in fata daca esti tare |
asa baieti..;)...doar ce s-a "stins" scandalul la comunitate si incepeti altul aici...nice..p.s.-criss,deschide un topic pt.scandaluri,batai,amenintari..etc...sincer nu inteleg ce aveti unii cu altii..am mai spus-o,sunteti cu totii ARADENI!!!..si pasionati de tuning pe deasupra..chiar nu va puteti intelege???...:shock:
|
pai poate mia vazut masina cu numere de Bucuresti si se leaga de mine:rolleyes2
|
BULLET vere, iaca iti faci si tu amici p-aici :))))) te roade invidia
"mint condition"... si-acuma rad |
bad post.
|
|
1. Daca am e46 nu am voie sa comentez?
2. Nu trebuie sa ma jignesti daca ti-am spus ca ti-ai luat o masina urata...si nu ma amentinta...e penibil sa ma ameninti pt ca ti-am zis ca ai o masina cu un tuning de prost gust. 3.Nu ma deranjeaza masina ta...pur si simplu e urata...si daca iti cumparai petarda aia de e39 tot aceasi parere o aveam...daca stau stau sa le compar bmw arata mai rau decat a4 le. Caline am vazut Rodu astazi:lol::lol::lol: El Presidente daca am gresit cu ceva vreau sa fiu pedepsit condorm regulamentului...nu vreau tratament preferential:no: |
stii ceva hai sa incheiem subiectu asta si nu inteleg de ce teai luat de masina mea , puteai sa iti tii parerea pentru tine si spre surprinderea ta masina a fost modificata in germania si cu bun gust nu fi invidios si chestii dinastea.
PS: stai linistit ca nu te uit, odata si odata ne intalnim noi. PS2: urata e curv@ ta nu masina mea ;) |
Norby inafara de praguri care nu prea se potrivesc cu spoilerele si "prizele alea de aer" de pe aripile din fata care nu isi au rostul masina arata destul de bine, parerea mea.
Oricum din cate te cunosc nu cred ca o sa lasi tu masina asa |
uite in sfarsit un om care isi spune parerea la ce da bine pe masina si ce nu da bine. Mersi Evo, pai ieri am bagat 300 euro in muzica si joi ii schimb uleiu, filtre, curea distributie,role, curea accesorii .
Deocamdata mai am in plan xenon si folii pe geamurile spate ,ca pe luneta are. In viitor cine stie....doar ma cunosti :lol: ... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning