![]() |
1 Attachment(s)
gata am refacut eleronul e mai bine acum??????
|
santzu-foarte bine.....finutz.... :wink:
bmw-bine.......se vede mai bine... :D |
2 Attachment(s)
:wink: Am facut si PASSAT-ul de era tema la Scoala de Tuning ce parerea aveti ..... ??
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
..... am revenit si yo cu un golf...sper sa va placa... :) |
kolegu
ok....hai sa te critic un pic..sper k nu te superi....:geamurile...renunta la tint-ul alah..stiu k ti-a placut tutorialul...dar renunta...nu a bine...si zici k e dric... :D ...hood scoop renunta la el...si la pragul de carbon.capota si carbonul de pe ea au ieshit super.spoilerul e un pic de tot stramb si e pana in pamant.....inr est e ok.daca il pui mai sus....ar fi extraordianr....wheel arches nu e prea rau....roata spate e super....aia fatza e stramba.....si masina nu e lasata...ai putea sa scoti ceva mult mai bun....dar e ok... |
frumos .... :D dar ce-i cu verdele ala la oglinzi? scoalte-l ca da ca draq
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:D Merge cu Plutoniu :D |
9 Attachment(s)
Eu am mai scos ceva si inainte...dar sa sters de pe forum...acu fac un mic flashback :D
|
zici ca e castrata solenza aia
in rest sunt belea |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu prea imi place mie k design faza cu capota...totusi e ceva inedit....k greseli:roata spate....good job.... :D :wink:
|
uita-te mai atent, aripa spate am umflat-o si d-aia janta apare mai mult sub caroserie
|
atucnea trebuia sa pui flansa la roata...sau parasolarul nu e prea bine.....tot tre sa zic ceva....nu pot sa te las asa.... :P :D :D :D
|
2 Attachment(s)
a treia
|
sper sa va placa la toti asta :D
|
mie unu imi place...putine greseli...bravo!...... :D :wink:
|
imi place roata de pe spate gen dragster :twisted: In rest Ok! > Mi-ai furat rotile si maimutoiu de pe Polo :paper:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
bravo tng-ule....super..!! :twisted: :D
|
2 Attachment(s)
a patra
|
2 Attachment(s)
am facut si eu golf...
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu s4 cabrio ....dragutza ?? :roll:
|
Re:
Quote:
vezi ca si la tine janta spate are efect de foaie :).... bv :P bun ca de obicei :) |
scuze xxdadixx asta e, recunosc am luat maimutoiu si jentile de la super meseria aia de polo al tau,ce sa fac imi placeau cum aratau jentile si maimutoiu.sper ca nu te-ai spuparat!!!!! :D
|
2 Attachment(s)
pana v-ati mai intepat voi pe aici putin am facut si eu cea de 11 masina a mea ... :wink: :arrow:
|
Re:
Quote:
frumos...alta viatza!!! deci...jenta fatza e ok...spatele e cam cas si e ovala :D + ca sunt probleme cu umbrele...incearca altele...zic yo :P pragul e superb!!!! spoilerul fatza e ok...ai vopsit si proiectorul...si partea de sus e urata incearca sa prelungesti grila de jos...ceva gen audi....pana sub sigla...cam 20mm ;) |
am sters niste posturi
gen: \"dadi in sus ..... dadi in jos ....\"si o mica discutie contradictorie :lol: hai, fiecare sa-si vada de treaba lui :wink: |
da... e destul de misto dar bara fata e cam naspa... parerea mea... parca zambeste..... :D si jantele parca nu prea merg de la bmw la megan.... si nu-mi place ca nu prea ai coborato sa parca nu ai cobrato de deloc....
|
Tng Ok nu am nimic impotriva ca ai sters niste chestii pe acolo chiar ma miram unde sunt discutile ale airea pe tema....
daca nu sunt prea obraznic pot sa te intreb de ce le-ai sters? :D |
2 Attachment(s)
sper ca va place...
|
1 Attachment(s)
am citit undeva scris de cineva ...sa ma joc putin pe la LEvels Autolevels si sa vezi ce iese ....si uite k a aiesit mult mai bine :D
|
2 Attachment(s)
pt steph...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
MONSTER TRUCK :twisted:
|
rog moderatorul sa stearga acest post. :oops:
|
1 Attachment(s)
primu meu audi a4 :P :D
|
2 Attachment(s)
:wink: am facut passat-ul pt concurs nu stiu daca intru in concurs cred k este slab...... :oops: :arrow:
|
2 Attachment(s)
in sfarsit a reusit sa o termin si pe asta :D
pareri?????? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning