![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
mio placut faza cu mos craciun din centru!! prea tare:!: :lol: :lol: :lol:
|
Tot vin la intalniri si cand toata lumea merge in Lido sau la linioote sunt nevoit sa ma duc acasa..Asa ca asi avea o rugaminte..care este dispus/poate/vrea sa ma transporte si pe mine la cafea sau pe unde mai umbla comunitatea 4tuning...va rooog..
p.s:am doar 16 ani asa ca nu ma astept la prea multe oferte..dar macar una |
Nartik......... te iau eu daca ridici doua degete cand vrei sa iesi la cafea :D ca niciodata nu mi'a zis nimeni sa il iai si eu sa zic nu :)
|
Quote:
prin faza asta au trecut toti din tara stii tu ce spunea si claudiu de la 4tuning si a avut mare dreptate...treaba asta cu orgoliile e grava tare. unii percep intalnirea din centru ca o intalnire din spatele blocului cu baietzii(vorbele cuiva) |
Quote:
Deci apreciez gestul si daca m-ai putea lua..adik dak ai loc si esti intro buna dispozitie...ti-as fi foarte recunoscatotr... Multumesc mult ca te-ai oferit:oops: |
wa .... ia ultima creatie de la ghici-computers ... dar sa nu ma ziceti la femeile voastre ca nu mai vine niciuna la mine :)
www.misogin.ro |
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
Ma intreb..oare vine multa lume la intalnirea de vineri sau nici unu k e concert..curios doar..
|
Quote:
|
Crezi ca stiu:):)??de parca mi-ar pasa..
|
Quote:
|
macar la voi vine cineva...
|
Vinerea asta e concert? Daca da o sa trebuiasca sa ne gasim alt loc de intalnire...
|
Dar cred ca e pe straduta de la Unic(acolo s-a facut acum cateva zile)... nu stiu exact trebuie intrebat si vazut...
"Startul la distracţie va fi dat pe data de 6 decembrie, īncepīnd cu ora 18. Concertele se vor desfăşura īn centrul oraşului, pe o scenă amplasată īn faţa complexului comercial Unic. Pe 6 decembrie, Direcţia 5, In Sound, Nicu Albu, N&D, Shock şi Sorin...." Deci cred ca nu este un motiv de ingrijorare..cel putin asa am vazut scris pe net in presa locala.. |
Da...sa-mi ...ceva in gura lor ...iar nu pot dormi de concertele lor. Si anu trecut la fel am patit....
|
Quote:
|
Quote:
|
cam ce fac o parte dintre noi
https://www.youtube.com/watch?v=iD7fhmBgkmo |
Quote:
|
L-ati pus in sfarsit:):)..super..
|
Se pastreaza traditia :) e bine ...e bine
|
Quote:
|
ba am trecut si eu p langa voi..cand erati prin maratei:)) ..trebuia sa va dau un cd cu colinde..:)
|
ho ho ho..ce mos modern :)) bv..faina reprezentatia :D
|
Nu am mai citit de mult topicurile de pe 4tuning pt. ca am mai pb. cu calculatorul (care se pricepe, il rog sa-mi lase un numar de tel.), dar pe cuvantul meu, in acest oras toti sunt plini de impresii!
Care-i treaba, fratilor, aveti vreo 500cp putere si nu-i puteti stapani, de va divizati astfel? Si cei cu NSL sau cum or fi, sunteti asa sprinteni de faceti legea in oras? Eu nu am observat niciunul care sa fie mai istet! Alin_Ump, spre regretul meu, nu am mai fost de mult la o intalnire pt. ca am familie, probleme, dar sfatul meu prietenesc, ar fi sa te lasi de forum si de intalniri, pt. ca nu ai cu cine. Numai pustani cu impresii, cu bani de la parinti, castigati eventual prin alte tari. As vrea eu sa-l vad pe ala care prin munca lui si studiile urmate realizeaza ceva in RO! De masini cu numere straine sunt satul. Sunt doar in tranzit prin oras si in rest nimic, indiferent ca au eleroane luminoase sau turbo (ca de NOS nu poate fi vb.), dar nimic mai mult. Daca n-ai pus mana pe o cheie, sa-ti faci imbunatatiri la masina, nu are rost sa ma contrazici!8) |
Quote:
mane ai perfecta dreptate...jos palaria... eu zik k ar trebui ..treaba asta cu intalnirile...luata de la inceput daca chiar se mai vrea asa cva.. cat despre aia cu figurile....o sa moara cu ele in kp...k nu impresiile fac omu..ci faptele... eu recunosc...ca m`am bagat eu la meshterit la masina..si nah...tot am cerut o mana d ajutor d la un mecanic..dar..makar mi`am dat silinta...:-P in legatura cu prezenta ta la intalniri...mai dgra stai acasa si iti vezi d familie decat sa`ti faci nervi prin centru.. parerea mea! |
Nu sunt de acord cu statul acasa!:x De ce sa nu ne intalnim toti si sa ne distram nitel? Sau ce, astia mai ,,inaintati in varsta" nu au voie?
si ieri vaneam la intalnire, chiar daca tb. sa vad unde se tine in oras (locatia), dar am avut de lucru la partea mecanica a unei trompete de Dacii si cand mi-am adus aminte era ceasul 21,30. Unde sa mai plec la acea ora? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sper ca m-ai inteles.... |
Quote:
Ai timp:lol: Venim acuşi;) :lol: |
Quote:
numai bine!! |
Am văzut :twisted:
Sunt de părere că-i păcat de vopsea:rolleyes2 Dungile mai pot aştepta oleacă;) :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 405106Attachment 405107 Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning