![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
aline unde ai puus liniuta cu m3-ul?
|
La intalniri saptamanale parca...cauta in paginile mai vechi ;)
|
1 Attachment(s)
Old School Motorsport are placerea de a va invita Sambata, 15 septembrie 2007, la Old School National Meeting, in Iasi, in parcarea Iulius Mall.
La eveniment vor fi expuse masinile clubului si ale prietenilor nostri din tara, masini fabricate acum cel putin 15 ani. Evenimentul este dedicat categoriei "old school" dar sunt asteptate si toate celelalte categorii. Atractiile zilei vor fi prezentarea masinilor,best exhaust sound, best vw si best beemer. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla accesand urmatorul link: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=49242 Haideti sa cunoastem masinile mileniului trecut impreuna. Va rog frumos,daca aveti ceva de spus,ORICE,intrebati pe topicul din link,pentru ca nu avem cum sa raspundem la toata lumea pe alta cale.. |
Cu cea mai mare placere onoram invitatia. Sper sa mergem cat mai multi de aici de la Piatra. Pe aceasta cale fac apel la toti userii sa isi faca timp pe 15 sa facem deplasarea asta la Iasi si ii rog sa anunte pe toata lumea cunoscuta posesoare si pasionata de masini despre intalnirea Old School de la Iasi.
Multumesc anticipat! |
bine SEFU am inteles
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OOOOOO da :D venim venim ;)
|
Nu stiu cum o sa rezolvati problema spatiului in parcarea de la mall, cand aceasta este full tot timpul numai cu clientii, dar e treaba voastra, eu doar ma intrebam de ce nu se face tot la Palatul Culturii
|
Slip-ule o sa incerc sa iti dau un nr aproximativ la sf saptamanii asteia ca sa stii cat de cat ce ai de facut. Stii cum e ca vorbesti cu o sapt inainte si na unu numai poate sa vina....altu nu mai vrea ...dar incerc ;)
Quote:
Te astept si pe tine la Iasi John ;) |
nu as putea lipsi la o intalnire old school, e una din pasiunile mele, chiar daca vin cu motorul. Parcarea de la Palat e mult mai mare, asta e diferenta, atata tot
|
Quote:
|
eu as fi bucuros sa fie gata si la anu in primavara, la cum se misca treaba. Cert e ca nu ma grabesc, prefer sa fie asa cum vreau eu, desi la o astfel de intalnire tare mi-ar fi placut sa particip si nu ca spectator
|
Quote:
o sa facem si la primavara o intalnire de genul asta special pentru tine.. :D mai am prieteni care sunt in situatia ta.. si nu pot veni cu masinile.. dar trag tare ca macar pana la primavara sa le termine :D va asteptam si asa..spectatori.. mai facem cunostinta.. mai legam prietenii...colaborari...cine stie ?? ;) pe viitor multe se pot intampla.. numai bine. |
multumesc multumesc, de venit tot vin, dar m-am saturat sa ma intrebe lumea, in gluma cred, ce caut cu motorul la intalniri de tuning(auto). Desi poate motorul meu e mai tunat decat multe prezente in astfel de ocazii
|
am si o veste buna pentru motociclisti.. :D
un bun prieten de-al meu tocmai a vorbit cu presedintele East Side Dogs... si vor veni si motociclistii ;) o sa fie si chopper-e ..si speeder-e.. deci.. de vazut..aveti ce vedea.. :D vreme buna sa fie..in rest.. e OK! va salut |
oo daaaa :D sa fie multe masini si motociclete sa fie ceva de neuitat
|
slip, vine si pamfletu` ala ? ca am o surpriza pt el :twisted:
|
Quote:
oricum ...nu e binevenit si cum l-am prins cu ceva gresit..cum l-am zburat.. :pistoles: bafta |
cineva o sa se dea cu cauciucu` la/in mall :boogy:
hai ne vedem pe 15. bafta ;) |
Ultima strigare pentru Iasi ...ii rog pe toti cei care stiu ca merg sigur la Old School Meeting sa confirme aici ...pt ca tre sa stiu un numar aproximativ de masini si persoane;)
Deci ...io unu merg...hai ...urmatorii... |
trebuie sa zicem chiar dak nu venim cu masina?
|
Pai no daca nu vrei sa te intalnesti cu noi nu trebuie....sau cu cei din bicaz care vor mai merge...in principiu ...trebe sa stiu daca vii ...daca esti cu masina ta sau pasager la altcineva...:)
|
aaa...vin cu masina mea la iashi da nu o duc la old school meeting si stau la cineva....si ma duc de vineri si vin numa asa sa vad ce e acolo :D
|
Count me in!!! Vin si eu cu o masina deci confirmNT 05 YRJ :)
|
deci...:(..nu are cineva un loc si pt mine??...daca vin la 9 juma la mriko...nu gasesc pe cineva care sa mai ia si pe mine?:rolleyes2 ....:cry:
ps: pun bani pt benzina ...logic, ca nu's tigan :lol: |
ma suni dim ;)
|
40 Attachment(s)
poze de la osms event:
|
frumoase poze.....imi pare rau ca nu am putut merge si eu.....
:cry: :cry: :cry: |
cine mai are poze il rugam sa puna aici ca eu n`am apucat sa fac prea multe cu tigaia mea de tel :sad:
|
daca va tzine uitatzi-va aici http://www.reakcia.ru/info/?379 ... dupa aia sa-mi spunetzi catzi va lasatzi de condus =))
|
7 Attachment(s)
La mai multe astfel de evenimente!!! A fost frumos...asteptarile au fost mai mari dar nu pot spune ca am ramas dezamagit sau nu mia placut...si lumea fff friendly...osms...nota 10
Asta e tot...6+1 bucati |
da' sa nu uitam ce orash a luat premiu' 1 la muzica :P
|
Quote:
|
Am o problema...toti stiti cel putin o masina care sa aiba inlocuite beculetele de faza cu unele albastre (gen albastru led...) ...de unde pot sa imi iau si eu asa beculete??? (k am fost azi la iasi la un tuning shop si aveau 2 tipuri...:( si unu e un *** de albastru spre verde...si unu e lumina alba desi sticla de pe beculet e albastra...)...pe langa ca am dat pe alea kt nu face...CINE IMI SPUNE SI MIE CARE E SMENU??? si de unde pot sa imi iau?
|
pai hai in pn la RST TUNING SHOP :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning