![]() |
Re: E36 MEETING 2012?!
Filmuletele pe Youtube nu sunt cine stie ce dar na.
https://www.youtube.com/user/DriftBog...z?feature=mhee |
10 Attachment(s)
Part3:
|
ia uite si pe bogdan cu limbutza langa el... :D
|
Quote:
Am venit de vineri,am stat si am analizat tot,masini frumoase,oameni foarte ok,respect pt ei,foarte muulte persoane ok,dar ma asteptam la mai mult,premii putine,au fost masini cu exterioare de vis,dar interioare slabe,masini cu interioare de vis si exterioare slabe...nu am avut premii pt best exterior(locul 1 2 3); best interior (locul 1 2 3); best wheels (locul 1 2 3); best sedan/coupe/compact(astea au fost) si best burnout (locul 1 2 3 nu doar o singura diploma,pt ca nici baiatul din arges nu a fost prea jos,a mancat si el gumele si omorat masina,era ok sa ia o diploma de consolare).Am vazut masini foarte foarte frumoase la interior si la exterior cam slab si nu au luat best locul 1 sau 2 sau 3...si alte masini au luat locul 1 2 3 si nu erau asa speciale.aia e,a fost,dar pt viitor,mai multe premii ar fi ok,pe categorii,best interior/exterior/wheels s.a.m.d. IN MARE, A FOST FRUMOS LA DARSTE...DRUMUL A FOST FRUMOS,PLIMBAREA DIN BRASOV DE VIS,MASINI FRUMOASE SI NE-AM FACUT PRIETENI NOI. Nu vreau sa fie cu suparare mesajul asta,dar asa am considerat eu,asta e parerea mea. |
am ajuns acasa cu bn,ce sa zic,a fost frumos DOAR O ZI!!!! pacat ca nu sa stat si azi!!!
in rest ce sa zic,am legat prietenii,caterici frumoase,etc.dar,pacat de cei ce au venit sambata pt ca ei nu au mai prins nimic din ce a fost. altadata baieti daca se organizeaza 3 zile,pai ramaneti 3 zile,asa este normal.... PS.peste 500 de poze am sa le pun cand ma trezesc... |
Acum m-am intors din poiana...am mai fost pana in poiana vreo 10 masini:D
Oricum a iesit frumos meeting-ul,mie unul mi-a placut! |
1 Attachment(s)
Quote:
organizatorii au considerat ca nu este tuning show ci meeting daia nu au premiat ce ai enumerat tui mai sus ci doar best coupe,turing,sedan,cabrio si burnout....pararea mea personala este ca nu trebuia sa se dea premii deloc, era un meeting,nu expoztite tuning.iar cu gratarele,crezi ca daca invitai oameni langa voi,nu veneau? eu unu da,veneam,mai ales ca am avut o slabiciune pt masina de la AG "kil"......un sedan frumos,si cu ocazia asta il felicit pe propietarul lui pt felul in care o intretine... |
Quote:
|
MULTUMIM IN PRIMUL RAND LUI NARCIS RZT PENTRU CA A SCOS BANI DIN BUZUNARUL LUI PENTRU A CUMPARA DIPLOME DE PARTICIPARE PENTRU TOATA LUMEA SI CUPE SI STICKERE!!
A FOST UN GEST FRUMOS,NU STIU CATI AR MAI FI FACUT ACEST LUCRU!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum , la a ta merita un blocant si sa te apuci putin de motor , imi pare extrem de rau ca nu am reusit sa ajung si cu a mea la meeting , dar o sa fac cateva drumuri prin tara cu ea , asa ca unii din voi o veti putea admira live cand o termin ! PS : chriss , te rog sa mi faci rost de numarul lui daca poti, ca a mai ramas sa ii trimit clipsurile pentru bandouri ! |
Eu inca sunt in Brasov cu Dani,ne'am mai plimbat am mai vorbit a venit si Cristi.Bobok,o sa imi scriu si eu parerile aici in cel mai scurt timp.
Legat de ce zici tu Chriss-T nici macar un premiu nu trebuia sa fie(din punctul meu de vedere) deoarece nu am venit sa ne 'falim' cu ce avem!Nu a fost expoztie sau vre'un concurs! Trebuia decat diploma de participare! Legat de celalalt aspect,cu arsul cauciucurilor,nu a fost nimeni obligat/fortat sa faca ceva anume! In primul rand o faci pentru tine fara sa astepti ceva! Pana la urmatorul meu post care o sa fie destul de detaliat si pe intelesul tuturor va salut calduros si prieteneste! Roger and out! Chhh... |
Mie personal mi-a placut :!:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
frumoase exemplare........felicitari
|
Quote:
Vroiam sa o il acasa la cat de dulce era pisoiasul ala... se speriase de evacuarea lui ERS :)))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=472283929456648
Una memorabila de la SOB :twisted: |
Quote:
Eu cred altceva , de fapt am si observat un lucru . Azi dimineatza cand mam trezit mai erau doar cateva masini si cand am inceput sa vad persoanele care au mai ramas am constat ca erau aia de am socializat cu ei mai mult :lol: . Concluzia , eu sunt de vina pt ca Duminica dimineatza mai era putina lume . Daca avea timp sa ma bag in seama cu toti , daca mai avem inca 4 maini sa invart la mici , daca mai aveam un ficat sa beau cu toti nu mai pleca nimeni acasa de focul meu :lol: . Vreau sa imi cer pe aceasta cale scuze ! P.S. : INCA IMI ASTEPT CUPA :lol: ! |
Quote:
|
Iti promit solemn ca iti construiesc eu o cupa in forma de gratar si o sa castigi locul 1,2 si 3 "MasterChef" 2012
P.S. ti-ai adus aminte cu cine ai vb de diferential :) ? |
Busted ....:))))))
|
Quote:
|
BMW E36 ROMANIA VA MULTUMESTE LA TOTI CARE AU FOST PREZENTI LA ACEST MEETING!
CINE NU A PRIMIT DIPLOME SA IMI DEA PM SI SE REZOLVA PROBLEMA. LEGAT DE FAZA CU PREMIILE ASA NE-AM GANDIT NOI CA E OK SA PREMIEM CELE MAI FRUMOASE 3 MASINI LA CLASA EI. SI POATE LA ANU O INTALNIRE CU TOATE SERILE DE BMW CE ZICETI????;) |
Tin sa anunt ca eu cel cu probleme la masina am ajuns acasa cu bine si tin sa mentionez ca le multumesc celor care m'au ajutat si acolo cat si pe drum mai ales lui sharkilete si dani.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
am ajuns acaasa in sfarsit :) tin sa multumesc organizatorilor ca mi-au dat ocazia sa intalnesc adevaratii pasionati de bmw si nu doar povestitori si va multumesc tuturor ca ma-ti suportat treaz sau beat indiferent de ce prostii am zis :)) :peace:
|
chiar daca "imi cad ochii in gura" :)) pot spune ca a fost un eveniment reusit in care toti in mai mica sau mai mare masura ne-am simtit bine.
O sa revin cu ceva poze maine ca acum... numa chef de poze nu am. PS. multumiri lui Narcis pentru diplome si pentru premii cat si celorlalti care au fost prezenti!!! |
De neuitat!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning