![]() |
Re: Noul BMW M3
Quote:
|
a si mai invata sa scrii ;) "directore"
|
1 Attachment(s)
o poza mai detaliata n-am gasit :???:
|
nu imi place cum se vad tobele :( sub bara...
sincer modelul precedent este cu mult peste asta nou la design |
Quote:
@Alex55 - Man, haide sa fim frati cu totii...plm, n-are sens sa ne certam pe forum aiurea. Bafta. |
Quote:
|
Quote:
|
esti un taran ! prost...
|
Quote:
|
Bugatti Veyron vs BMW M3 E92 :twisted: :lol:
http://www.autojunk.nl/clips/view/133255 |
Quote:
|
vai de m..... mei cum poate sa accelereze monstrul ala :| :| :|
|
geeeez cum s-a infipt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
pe asta il stiti http://www.blogautomoto.info/2007/09...e92-video.html ? cu Tiff Nedell pe circuit.Niste sideways de nota 10
|
ziceti-mi si mie... asa se pleaca de pe loc sportiv? turand motorul pana la limititatorul de turatii si sa-l tii acolo, in loc sa schimbi in a doua cum ai ajuns la linia rosie????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
in filmuletul din linkul dat mai sus de mine Tiff incearca diferite plecari cu M3-ul.e varianta cu totate sistemele cuplate,de nu patineaza nimic si abia pleaca,varianta fara nici un sistem unde trebuie sa sti cum sa pleci dar Nedell pleaca cam tare si scoate numai fum si varianta cu launch control,adica ceva intre cele doua.Cel din confruntarea cu Bugatti a plecat chiar bine
|
daca tot au avut un veyron eu zic ca puteau gasi si un rs4 sa nu mai fie dubii...
|
sa-l lase in urma si pe ala? :D oricum e o bestie veyronul asta
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=1xcLYqWUPes :rolleyes2
|
Quote:
Parerea mea ca nu e concludent videoclipul... |
Quote:
|
Quote:
Asteptam.Il rugam pe Sebastian,daca este amabil,ca atunci cand ii vine M'ul sa ne spulbere misterul, ca Rs4 sunt destule in Romania. |
Eu mi-am luat masina de strada nu de curse.
|
Quote:
Eram doar curios, ca multi de aici, ce poate face masina asta, condusa de cineva potrivit (tu) intr-un mic versus cu un RS4 pe 402 metri. Asa s-ar spulbera multe indoieli si polemici inutile. Ps. I bet my $ on the M in versusul asta.Inca o data felicitari pentru achizitie. |
Quote:
|
1. Ca detinator al acestei masini, ar fi obisnuit cu ea si ar putea sa scoata un timp minim.
2. Din cate am vazut cu proprii ochi, Sebastian stie cum sa se joace cu o masina. Nu o fi el cel mai tare la asta, dar dupa parerea mea se afla printre cei mai buni. Eu consider ca sa pleci bine cu o masina cu...multi cai (cum e Subaru-ul sau) nu este chiar floare la ureche. Lucru care este necesar intr0un versus in care se vrea a se vedea capabilitatile masinii, si nu ale soferului. (Nu o avea Sebastian cel mai curat limbaj si nu o fi el foarte pacifist, in schimb pe sosea este un om tare). |
Quote:
ce sa stii tu ... |
Eu cred ca pe 402m Audi are sanse mai mari sa fie in fata si doar in conditile in care are timp sa-si pregateasca startul, la plecare neanuntata castiga M3.
|
Quote:
dar cine stie,poate si tu esti soferul potrivit, nu te-am vazut la lucru. bafta si scuze de offtopic. |
Quote:
|
Quote:
|
Plecarea din acel film nu e f buna dar daca la treapta 1 se intampla sa limiteze, ceea ce vedeti e mana de pilot buna.
Adica nu e problema daca limiteaza de 5-6ori pe prima treapta si nu schimbi viteza decat cand masina prinde realmente viteza rotilor altfel daca schimbi a doua pierzi enorm. La masinile puternice nde aderenta la treapta 1 e precara se face asa se tine in treapta fara sa se schimbe pana cand masina atinge viteza cu care se invart rotile adica nu mai patineaza. |
Quote:
@ bloodfart - La a II-a chiar nu mai are rost sa intri in limitare. |
da la doi daca intra in limitare ori aderenta e ca pe gheata ori nu sti sa folosesti masina.
|
Quote:
scuze, nu am vrut sa fiu rau :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning