Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

AG 80 BBI 25-06-08 18:58

Re: CLUB DACIA

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1612679)
Daca o pui pe masina nu o sa ajute cu nimic, si sigur va cadea de acolo la primul demaraj, daca nu o legi cumva de plafon. O sa zgarie si vopseaua.

esti genial omule...8)

Stoxy_69 25-06-08 21:45

Quote:

Originally Posted by Villy ATS (Post 1606462)
un sfat iti dau sa nu il pui k mine langa galerie k dupa aia trage aer cald (galeria fiind incinsa) si asta ar putea fi un dezavantaj

are aparatoare daia de caldura si eu vroiam sa l maontez in locul filtrului vechi

Villy ATS 25-06-08 22:03

perfect daca are..il pui cu tot cu aparatoare cum il am si eu montat.

Stoxy_69 25-06-08 22:37

cu-m pot sa intru si eu in club dacia rally team?

AG 80 BBI 25-06-08 23:55

Quote:

Originally Posted by Stoxy_69 (Post 1613146)
cu-m pot sa intru si eu in club dacia rally team?

ai ceva modificat la masina sa fie demna de asa ceva!?
poti alege varianta altora....faci rost de un parasolar si il pui! ;)

Villy ATS 26-06-08 00:10

stoxy, dacia rally team are la baza o prietenie stransa intre membri clubului,in primul rand, in cel de al doilea rand masina ta trebuie sa fie demna cum a spus si 80 bbi,demna ce insemnand,sa ai un motor puternic si fiabil,
unul din membri care iti pot da mai multe detalii de pe forumul 4tuning, in legatura cu DRT este morcov_ssl(membru dacia rally team)

Stoxy_69 26-06-08 00:10

:-)nu mersi nu prea imi place sa fac dastea :-)cred ca daca ma chinui putin imi faac si eu un parasolar cu dacia rally team.\
as vrea sal am pe merit nu de frumusetze cum fac altii care nu stie ce inseamna si isi pune si ei pe masina ca arata bine...lol.....
Acum m-am apucat de ea,o pregatesc pentru vopsit ,si am vb cu un tip sa-mi aduca un filtru de aer sport si sami schimb evacuarea completa dar mai dureaza ceva timp cu evacuarea momentan tre sa termin si cu muzica

AG 80 BBI 26-06-08 00:31

filtru/cip/toba/muzica/evacuare le fac totzi pt ca e cel mai usor...astea se rezuma doar la bani..... restu vin si cu pasiune si munca...

Stoxy_69 26-06-08 00:49

credema ca i-mi fac masina singur nu o duc la o firma de tuning si o sa vezi cum iese si o sa mi spui daca am gusturi si daca ma pricep.
bani si timp nu prea este.....ca acu vreo 1 sapt miam cumparat 2 dif de 40"

B 89 WRC 26-06-08 00:57

nu prea ai cum sa intri ca nu esti prieten cu noi si printre noi mai sunt si masini nemodificate asa ca nu modificarile ar fi problema ci prietenia si din cate am vazut prin posturile tale nici nu prea ai habar de mecanica te mai ia si lumea la misto

Stoxy_69 26-06-08 01:13

asa e ai dreptate. eu nu ma pricep bine la mecanica asta e adevarat eu mai mult ma axez pe muzica

joshua 27-07-08 21:46

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1613340)
ai ceva modificat la masina sa fie demna de asa ceva!?
poti alege varianta altora....faci rost de un parasolar si il pui! ;)

mie greata de voi care in loc sa tineti steagul sus cu dacia va puneti motoare de renault turbo si cica am dat cu dacia mea calibre si bmw2.5 si mai spuneti ca sunteti in club dacia mai bine spuneti renault
SGM razi acum de alti care tin inca cu dacia pana la moarte.Nu uita cine tea ridicat la gradul care esti acum!!

mikkai 27-07-08 22:34

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665410)
mie greata de voi care in loc sa tineti steagul sus cu dacia va puneti motoare de renault turbo si cica am dat cu dacia mea calibre si bmw2.5 si mai spuneti ca sunteti in club dacia mai bine spuneti renault
SGM razi acum de alti care tin inca cu dacia pana la moarte.Nu uita cine tea ridicat la gradul care esti acum!!

motoare turbo etc.Nu uita ca Dacia este de fapt un Renault 12 cu alta sigla si de calitate inferioara.Si motorul ala antic,care s-a fabricat pana in 2004 pentru ca romanii nu au dezvoltat vreun propulsor propriu de la 0 pentru productia de serie (doar derivatii) este tot RENAULT.Deci ce mi-e alpine ce mi-e gtt ce mi-e motorul original.Doar diferenta de putere care conteaza cel mai mult.
Simte-te tu bine cu 55 de cp pana la mare sau la un drum in afara orasului ca eu nu prea ma simt.

joshua 28-07-08 02:01

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1665491)
motoare turbo etc.Nu uita ca Dacia este de fapt un Renault 12 cu alta sigla si de calitate inferioara.Si motorul ala antic,care s-a fabricat pana in 2004 pentru ca romanii nu au dezvoltat vreun propulsor propriu de la 0 pentru productia de serie (doar derivatii) este tot RENAULT.Deci ce mi-e alpine ce mi-e gtt ce mi-e motorul original.Doar diferenta de putere care conteaza cel mai mult.
Simte-te tu bine cu 55 de cp pana la mare sau la un drum in afara orasului ca eu nu prea ma simt.

Zimi si mie te rog cine a scos primul motorul care a fost pe berline pana in 2000 .Renaultul sau dacia.eu sunt de parere ca dacia si asta a fost cam prin 1978 pe 1100 din cate stiu eu

B 89 WRC 28-07-08 02:34

cum le stiu unii pe toate dar defapt vorbesc in plus un fel de aplaudici

UniculSGM 28-07-08 10:19

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665410)

Eu am ras de cei care isi bateau joc de masinile lor de cand mergeam cu masina Primariei, anume de vechea generatie oua kinder pe antena si vulturi pe capota, transpusa in prezent in generatia eleroane si spoilere oribile, motor dat pe ulei de ramane in spate traiectoria, capace cu spinners, stickere cu BOSS. Nu am ras vreodata de un pasionat care a facut ceva cu gust, deci vorbesti sa nu adormi.

Asa ca o sa rad in continuare de aceste specimene de care e plin forumul asta!

joshua 28-07-08 11:32

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1665943)
Eu am ras de cei care isi bateau joc de masinile lor de cand mergeam cu masina Primariei, anume de vechea generatie oua kinder pe antena si vulturi pe capota, transpusa in prezent in generatia eleroane si spoilere oribile, motor dat pe ulei de ramane in spate traiectoria, capace cu spinners, stickere cu BOSS. Nu am ras vreodata de un pasionat care a facut ceva cu gust, deci vorbesti sa nu adormi.

Asa ca o sa rad in continuare de aceste specimene de care e plin forumul asta!

tu nici nu ar mai trebui sa vb fiinca si asa ai trecut la bmw nu stiu de ce mai razi.
cei de pe 4 tuning sunt de vina ca ia lasat de la inceput sa isi faca topic

joshua 28-07-08 11:33

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1665767)
cum le stiu unii pe toate dar defapt vorbesc in plus un fel de aplaudici

imi spui si mie unde ai participat cu masina ta fiinca participant de curse nu te-am vazut.Inafara de expozitie care a fost de prost gust si nu aveai ce sa vezi

apline5 28-07-08 11:45

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665745)
Zimi si mie te rog cine a scos primul motorul care a fost pe berline pana in 2000 .Renaultul sau dacia.eu sunt de parere ca dacia si asta a fost cam prin 1978 pe 1100 din cate stiu eu

n-a SCOS nimeni motoru , in 78 1100-a era de mult fumata si productia inchisa...
dacia 1100 a inceput sa se fabrice in 68 si 1300-le in 69 deci care pe care ? moment in care ele ieseau din fabrica cu TOTUL frantuzesc mai putin scrisul de bord,portbagaj si stema de pe grila din fata

in legatura cu participarea wrc-ului la curse ,cred ca ai face bine sa deschizi ochii ,wrc-ul fiiind prezent de f multe ori la evenimente organizate

UniculSGM 28-07-08 15:12

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1666061)
imi spui si mie unde ai participat cu masina ta fiinca participant de curse nu te-am vazut.Inafara de expozitie care a fost de prost gust si nu aveai ce sa vezi

Cucule, i-a vezi aici https://www.youtube.com/watch?v=qinoOFQsgUk

Si daca vrei sa te informezi intreaba cunoscatorii nu tastaturistii,sau dai o simpla cautare pe www.youtube.com . Cati au auzit de WRC si cati au auzit de tine? Pe la curse asa, sa zicem ;)

Si ca raspuns la postul tau de mai sus, adresat mine, Eu rad de cine vreau ,cand vreau, daca e cazul. E vina mea ca unii sunt lipsiti de gust? Mie chiar imi plac, fara ei viata ar fi mai trista. Gandirea ta e copilareasca. Fiecare are dreptul la o opimie, indiferent daca detine sau nu vreo masina.

morcov_ssl 28-07-08 16:11

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1666061)

ia sa vedem zmeule cu ce te lauzi tu ? cu ce masina ai participat si u macar la vreo expozitie........k din cate am vazut ai vrut sa iei taxiu ala galben...... poune si u poze cu motoru ala de dacie dus la maxim si fiabilitate 0 care il ai p masina ta...... zmeule...... de unde dreaq crez k am inceput noi de la ce motoare? de la parlitele alea de dacie care nu sunt bune nici macar la fier vechi..... te rugam frumos sa ne demonstrezi tu teoria ta cu motoru de dacie pus innaintea celor de la renault..... si mai pune un film sau poze de la expozitie sau de la curse cu tine si cu masina ta sa vedem ce zace in tine..............

deniel 28-07-08 20:39

2 Attachment(s)
Pot sa vin si eu cu masina mea la o intalnire? la motor nu am modificari doar putin la estetica, engel eyes si arcuri taiate la maxim dar vreau sa cunosc si eu lume noua mai aud o parere un lucru nou ceva ???

mikkai 29-07-08 18:27

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665745)

Nu stii nimic.Alpine5 ti-a explicat cum sta treaba.Mai bine TU nu mai vorbi de pasiunea pentru Dacia ca nici macar nu ai bunul simt sa te documentezi inainte sa vorbesti.Si amaratii aia de la renault,taraturile alea,mai aveau inca multe modele de care probabil n-ai auzit care au avut motorul ala "inventat de dacia prin 78 pe 1100" AL LOR care era cumparat cu totu de la francezi.Destul de ciudat nu?

ozn_yakuza 05-08-08 02:09

ce bara de torsiunesa pun la o berlina pe spate?sau sa ii pun 2 bare si nu prea stiu cum sa le pun,ma poti lumina?

marian12_2004 11-08-08 01:48

lumeee ajutatimaa sa imi pun si eu daciuca mea din 96 pe forum-ul dacia club ca nu stiu cum trimitetimi un mail pa adresa [email protected] o am deja tuning ... multumiri anticipate

cannavaro 11-08-08 02:53

cat de tuning?

ozn_yakuza 11-08-08 03:04

mai om bun nu mai incerca sa faci treburi dastea ca lumea pe aici e cu caterinca la maxim si nu prea ii interes de nimeni din exterior doar daca esti prieten cu ei foarte bun ajungi in club,dar ce daca e in club dacia merge mai tare sau nu se mai misca benzina in rezervor?

marian12_2004 11-08-08 14:48

fratilor salutare cum fac si eu sa imi pun foto cu masina mea pe dacia club datimi si mie un e-mail pe adresa [email protected]

TL-55-CDI 11-08-08 15:08

pai cand scrii ceva pe forum vezi ca putin mai jos ai o fereastra mica in care scrie go advence dupa care dai manage attachmentssi uplodezi si tu acolo pozele pe care eventual le ai in calculator

ciprianeduard 02-11-08 19:14

Cannavaro cand mai vi pe la intrunire in ploiesti?

cannavaro 03-11-08 11:19

Pana pe 1 decembrie sunt pieton, si imi continui modificarile la masina. Sper sa ajung sambata la ora si locul stiute.

Daniel_Toa 03-11-08 19:32

Din ce motive esti pieton ?

ciprianeduard 03-11-08 20:09

O sa vorbim acolo cannavaro si sa sti te duc eu acasa daca esti pieton :)

cannavaro 03-11-08 22:12

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1841743)
Din ce motive esti pieton ?

am incurcat masina de Politie Comunitara cu Rutiera in timp ce ma plimbam pe contrasens.

ciprianeduard 03-11-08 22:28

Credeam ca a trecut perioada...

cannavaro 04-11-08 11:24

1 oct - 1 dec, posibil 1 ianuarie.

CT.15.LDA 04-11-08 13:14

4 Attachment(s)
Si masina mea

PH 33 RNR 06-11-08 15:56

asa da ai pus numarul ca la alfa romeo...:D e bine,ce arcuri ai pe spate?

mikkai 06-11-08 16:18

de ce ai pus numarul asa?Ai vreun intercooler sau radiator de ulei parcat pe acolo si nu ii ajungea aer?Inutil mai mult ca sigur.Bandouri + stopuri negre complet + banda aia nichelata +gaz=SENZATIE.Cred ca si tu esti curios ce cauti pe forumu asta.Sau esti vitezoman si te-ai gandit ca aici e locul tau?

CT.15.LDA 06-11-08 16:22

mikkai Re: CLUB DACIA

--------------------------------------------------------------------------------
de ce ai pus numarul asa?Ai vreun intercooler sau radiator de ulei parcat pe acolo si nu ii ajungea aer?Inutil mai mult ca sigur.Bandouri + stopuri negre complet + banda aia nichelata +gaz=SENZATIE.Cred ca si tu esti curios ce cauti pe forumu asta.Sau esti vitezoman si te-ai gandit ca aici e locul tau?

bondourile leam dat jos,gazul nu mai e merg decat pe benzina banda aia nichelata este data jos daca te uiti atent la poze si nr imi place mie cum se vede asa

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning