![]() |
Re: CLUB DACIA
Quote:
|
Quote:
|
perfect daca are..il pui cu tot cu aparatoare cum il am si eu montat.
|
cu-m pot sa intru si eu in club dacia rally team?
|
Quote:
poti alege varianta altora....faci rost de un parasolar si il pui! ;) |
stoxy, dacia rally team are la baza o prietenie stransa intre membri clubului,in primul rand, in cel de al doilea rand masina ta trebuie sa fie demna cum a spus si 80 bbi,demna ce insemnand,sa ai un motor puternic si fiabil,
unul din membri care iti pot da mai multe detalii de pe forumul 4tuning, in legatura cu DRT este morcov_ssl(membru dacia rally team) |
:-)nu mersi nu prea imi place sa fac dastea :-)cred ca daca ma chinui putin imi faac si eu un parasolar cu dacia rally team.\
as vrea sal am pe merit nu de frumusetze cum fac altii care nu stie ce inseamna si isi pune si ei pe masina ca arata bine...lol..... Acum m-am apucat de ea,o pregatesc pentru vopsit ,si am vb cu un tip sa-mi aduca un filtru de aer sport si sami schimb evacuarea completa dar mai dureaza ceva timp cu evacuarea momentan tre sa termin si cu muzica |
filtru/cip/toba/muzica/evacuare le fac totzi pt ca e cel mai usor...astea se rezuma doar la bani..... restu vin si cu pasiune si munca...
|
credema ca i-mi fac masina singur nu o duc la o firma de tuning si o sa vezi cum iese si o sa mi spui daca am gusturi si daca ma pricep.
bani si timp nu prea este.....ca acu vreo 1 sapt miam cumparat 2 dif de 40" |
nu prea ai cum sa intri ca nu esti prieten cu noi si printre noi mai sunt si masini nemodificate asa ca nu modificarile ar fi problema ci prietenia si din cate am vazut prin posturile tale nici nu prea ai habar de mecanica te mai ia si lumea la misto
|
asa e ai dreptate. eu nu ma pricep bine la mecanica asta e adevarat eu mai mult ma axez pe muzica
|
Quote:
SGM razi acum de alti care tin inca cu dacia pana la moarte.Nu uita cine tea ridicat la gradul care esti acum!! |
Quote:
Simte-te tu bine cu 55 de cp pana la mare sau la un drum in afara orasului ca eu nu prea ma simt. |
Quote:
|
cum le stiu unii pe toate dar defapt vorbesc in plus un fel de aplaudici
|
Quote:
Asa ca o sa rad in continuare de aceste specimene de care e plin forumul asta! |
Quote:
cei de pe 4 tuning sunt de vina ca ia lasat de la inceput sa isi faca topic |
Quote:
|
Quote:
dacia 1100 a inceput sa se fabrice in 68 si 1300-le in 69 deci care pe care ? moment in care ele ieseau din fabrica cu TOTUL frantuzesc mai putin scrisul de bord,portbagaj si stema de pe grila din fata in legatura cu participarea wrc-ului la curse ,cred ca ai face bine sa deschizi ochii ,wrc-ul fiiind prezent de f multe ori la evenimente organizate |
Quote:
Si daca vrei sa te informezi intreaba cunoscatorii nu tastaturistii,sau dai o simpla cautare pe www.youtube.com . Cati au auzit de WRC si cati au auzit de tine? Pe la curse asa, sa zicem ;) Si ca raspuns la postul tau de mai sus, adresat mine, Eu rad de cine vreau ,cand vreau, daca e cazul. E vina mea ca unii sunt lipsiti de gust? Mie chiar imi plac, fara ei viata ar fi mai trista. Gandirea ta e copilareasca. Fiecare are dreptul la o opimie, indiferent daca detine sau nu vreo masina. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pot sa vin si eu cu masina mea la o intalnire? la motor nu am modificari doar putin la estetica, engel eyes si arcuri taiate la maxim dar vreau sa cunosc si eu lume noua mai aud o parere un lucru nou ceva ???
|
Quote:
|
ce bara de torsiunesa pun la o berlina pe spate?sau sa ii pun 2 bare si nu prea stiu cum sa le pun,ma poti lumina?
|
lumeee ajutatimaa sa imi pun si eu daciuca mea din 96 pe forum-ul dacia club ca nu stiu cum trimitetimi un mail pa adresa [email protected] o am deja tuning ... multumiri anticipate
|
cat de tuning?
|
mai om bun nu mai incerca sa faci treburi dastea ca lumea pe aici e cu caterinca la maxim si nu prea ii interes de nimeni din exterior doar daca esti prieten cu ei foarte bun ajungi in club,dar ce daca e in club dacia merge mai tare sau nu se mai misca benzina in rezervor?
|
fratilor salutare cum fac si eu sa imi pun foto cu masina mea pe dacia club datimi si mie un e-mail pe adresa [email protected]
|
pai cand scrii ceva pe forum vezi ca putin mai jos ai o fereastra mica in care scrie go advence dupa care dai manage attachmentssi uplodezi si tu acolo pozele pe care eventual le ai in calculator
|
Cannavaro cand mai vi pe la intrunire in ploiesti?
|
Pana pe 1 decembrie sunt pieton, si imi continui modificarile la masina. Sper sa ajung sambata la ora si locul stiute.
|
Din ce motive esti pieton ?
|
O sa vorbim acolo cannavaro si sa sti te duc eu acasa daca esti pieton :)
|
Quote:
|
Credeam ca a trecut perioada...
|
1 oct - 1 dec, posibil 1 ianuarie.
|
4 Attachment(s)
Si masina mea
|
asa da ai pus numarul ca la alfa romeo...:D e bine,ce arcuri ai pe spate?
|
de ce ai pus numarul asa?Ai vreun intercooler sau radiator de ulei parcat pe acolo si nu ii ajungea aer?Inutil mai mult ca sigur.Bandouri + stopuri negre complet + banda aia nichelata +gaz=SENZATIE.Cred ca si tu esti curios ce cauti pe forumu asta.Sau esti vitezoman si te-ai gandit ca aici e locul tau?
|
mikkai Re: CLUB DACIA
-------------------------------------------------------------------------------- de ce ai pus numarul asa?Ai vreun intercooler sau radiator de ulei parcat pe acolo si nu ii ajungea aer?Inutil mai mult ca sigur.Bandouri + stopuri negre complet + banda aia nichelata +gaz=SENZATIE.Cred ca si tu esti curios ce cauti pe forumu asta.Sau esti vitezoman si te-ai gandit ca aici e locul tau? bondourile leam dat jos,gazul nu mai e merg decat pe benzina banda aia nichelata este data jos daca te uiti atent la poze si nr imi place mie cum se vede asa |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning