![]() |
Re: Intalnire...... ?
prezent;)
|
Quote:
|
Quote:
|
poate spun gresit dar din cate am inteles in fiecare seara in livada la ora 8-9 se aduna baietzii;)
|
Quote:
|
Quote:
LISTA E DESCHIS: si daca tot suntem la subiectu ista cine merge la 4tuning days??? |
hai ca poate dau si eu o fuga la intalnire :D ... la 4t days nu stiu daca ajung :-<
|
Quote:
|
in echipa nu stiu cati o sa mearga cel putin la 4tuning eu merg cu membri clubului ctr in coloana;) cei din nsl cu cei din nsl si tot asa;)
|
Eu nam cu ce sa merg :))
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa revenim intalnire membri 4tuning unde si cnd exact ca pana la 4tuning days mai e un pic
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa revenim intalnire membri 4tuning unde si cnd exact ca pana la 4tuning days mai e un pic
|
Quote:
|
hai ca poate mai am un loc pe bancheta din spate:)) ne auzim;)
|
hai ca poate mai am un loc pe bancheta din spate :lol: ne auzim ;)
|
Quote:
|
cand sunt zilele 4tuning?
data nu am stabilit...dar un loc de intalnire care sa convina la toata lumea...brasov rasnov bell vedere si facem o urcare in poiana(daca nu e week-end:)coborare in rasnov...vreun loc bun de intoarceri cu frana de mana? ca eu m-am jucat in parcarea din poiana de la intrare, dar era goala...a fost super ca ai spatiu de manevra:) |
4t days sunt in 13-14 martie. Plecarea probabil se va face sambata dimineata ca in fiecare an.
|
Depinde, eu si inca 3 persoane vom pleca pe 14 martie, respectiv duminica.
Competitia propriu zisa de drift va avea loc duminica, sambata vor fi calificarile, cei care pot sa mearga numai pentru o zi, 14 pare cel mai ok. |
Quote:
|
Pot sa vin si eu la intalnirile voastre?:D
Sunt din Targoviste si fac facultatea in Brasov...? |
Quote:
|
poti veni nu cred ca ar fii vre-o problema;)
|
da dece nu veniti si voi prin livada ca sincer e destul loc ptr toata lumea si ptr aia cu multi bani si ptr aia care traiesc din alocatie,singura conditie e sa nu fi snob si figurant.ca sa stiti ca si anul trecut s-au cam plecat ceva masini la bucuresti l 4tuning day's si cred ca si anul asta se vor strange ceva.numai ca anul asta am auzit ca e unu cu un golf alb(wzx)de face el pe racerul tot timpul si intarata lumea:twisted::twisted:
|
Quote:
|
ala e genu' de om parazitu'....tu deschizi usa,el darama zidu'
|
da stim noi ce se intampla pe sosea , mai ales de 4tuning days ;)) mai ales cand se pleaca mai multi oameni :)
|
Mergeti si voi mai incet cand se merge la Bucuresti... Ca debia mere caruta mea :(
|
hehe la aproximativ 70 cp si destul de grea te cred;)
|
1100kg... Care cand pleaca?
|
eu duminica ora 6 ;)
|
Quote:
|
daca tu vrei sa prinzi aglomeratia de dim e treaba ta, gandestete dupaia unde iti parchezi masina:lol:
|
Quote:
|
o punem de o ieseala p la 9jum in livada in seara asta 09-03-2010
|
i'm drunk,i can't drive!:drunk::drunk::drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning