![]() |
Dilated Peoples - Caffeine
Dilated Peoples - Poisonous |
1 Attachment(s)
sa-mi ziceti ce parere aveti d asta :wink:
|
super melodie..mie imi place dar paharele din vitrina mamei nu stiu ce ar zice.... :P :twisted: :twisted: :twisted:
|
mmmm... nu prea merge in masina. dupa mine stilul asta a fost odata... la fel ca si AliG
|
dj Project-\"Nu\"
dj project-\"Soapte\" dj project-\"Vorbe reci\" dj project-\"Zile si nopti\" dj project-\"Suflet pierdut\" :D |
tony_yayo_feat._50_cent-so_seductive.mp3
|
niste mel. care mie imi plac ... si pe care poate nu le aveti
|
sa traiesti mane !! nu le aveam ...mi s-a mai spus de ele acum sa vad si eu cum sunt 10x!! :peace:
|
daca nu va merg arhivele pe care le-a pus steaua23 incercati sa le schimbati extensia in MP3 :wink:
|
thanx de completare alexutzu. chiar uitasem sa precizez chestia asta.
|
...ascultati caterinca asta !!
p.s: schimbati si voi extensia aia ....adik stergeti .rar :) ....mi-a fost lene sa fac arhiva |
3 adevaraciuni ;)
Timo Maas - Shifter Cassius - The Sound Of The Violence Azzido Da Bass - Doom`s Night or fi vechi dar.... sunt .. oldies but goldies :D |
1 Attachment(s)
8) :lol:
|
1 Attachment(s)
si ia sa vedem cine o recunoaste p-asta :twisted:
|
Black Eyed Peas style , de pe noul album
va recomand \" Ba Bump...\" e sexxy rau melodia dupa ce-o asculti de 2-3 ori :) |
1 Attachment(s)
super mel ;) .... o sa va inebuneasca astia in mamaia cu ea :)
|
...aham cred k prinde bine intr-o disco :) .....nice!
|
Faithless feat. Estelle- Why Go :wink:
|
1 Attachment(s)
o tot aud la radio de ceva timp :)) try it...e super :)
|
1 Attachment(s)
Tom Boxer feat. Marina - Nopti de mai :wink:
|
7 Attachment(s)
Diverse:
3 categorii 1: Lente 2: Rap-ish 3: Haus :P |
si cea mai tare melodie!!!.....de dat in gura la tigaie pe ea.... :lol: :lol:
merita downloadata!!! :D :D stergeti extensia .rar |
7 Attachment(s)
Part. 2
|
9 Attachment(s)
Part 3
Same thing 3 genuri + arabeasca :P 1 |
5 Attachment(s)
Part 4
|
5 Attachment(s)
Part 5
Schimbam placa Linistitoare Lente Relaxante & co . ah + cateva nebuneli haus |
ohoooo , dar nu va mai inghesuiti asa la downloaduri : /
|
Pai ai pus cam mult..cand vede omu atata muzik se panicheaza :))
|
are cineva FUGEES? pls!!!!!!
|
1 Attachment(s)
una de jale :) sper sa va placa :)
|
:arrow:imn cfr
|
1 Attachment(s)
asa baietii , downloadati , ca n-am stat degeaba sa uploadez 200 si ceva de mega ..
anyway oooo na na na na na .... i`m so horny .. babe ... :D luatzi melodia asta este ... mult prea sexioasa :D :D ascultatzi ce zice fata :) :) s-a terminat ... s-a terminat cu smecheria :) si lil` jon normal ca zice : up and down, in and out , put that dick back in ya` mouth :D :D :D ENjoy bicizs :D |
1 Attachment(s)
vaaaaaaaaaaaaaaai ,alta nenorocire !!!!!!!!!!!!!!
:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Missy Elliot - Bad Man (Feat. Vybez Cartel & Mia)(Produced By CraigX. BrockMan) :D :D e pisda rau de tot piesa !!! incercati !! |
Ma tu ce tot vorbesti asa vulgar????
Stai cu ea in gura toata ziua, Santos, ce-ai patit? Asa te-am invatat eu? Ia cere-ti scuze imediat si nu mai vorbi asa.... Pai daca acum la 16 ani vb asa, pe la 20 ce-o sa faci? PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ia ... pup-o p`asta .. :D si p`asta :D ah da, si-mi cer scuze :) :) :D |
:arrow:
superba melodia...o sa mai revin cu altele tot de la dj project :) EDIT : am mai adaugat una :) poate chiar 2 sa zicem best of dj project :D si mai sunt cateva dar nu le gasesc :) de exemplu Wherever u go...daca o are cineva sa nu ezite s`o posteze :D P.S. nu le mai pun si pe celelalte ca sunt prea cunoscute :) ( Lumea ta , Printre vise , Privirea ta :) ) EDIT 2 : hehehe abea acum am vazut ca soapte mai e pusa si pe pagina 48 :) sorry :D o las ca nu strica :) |
1 Attachment(s)
:arrow: una veche dar tare :)) sant0s :) pt tine :)) glumeam :D
|
:( :( :( Prea tare melodia...ascultati...eu ma cam regasesc in ea
PS: Stergeti extensia .rar |
4 Attachment(s)
no bag aici .. :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning