![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
2 Attachment(s)
baii da ai muncit ceva la cazanu meu :D Update bmw e36 am vopsit pragurile am montat proiectoarele de la raducu semnale clare si am spalato ca era plina de praf :)
Cam alergati cu masinutele alea de aveti atatea accidente... :) A iesit bine raducule :D bv |
2 Attachment(s)
Quote:
Am vopsit eleronul ......Caut o fusta fata acum:D PS-Am inceput sa lucrez la pisicuta...trebuie sa vina Kryp si Spirit sa am ajute la dezasamblare/si pregatire de vopsit... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
La pisica am dat jos -Geamuri -Faruri -Stopuri -Sigle BMW... Acum Lucreza Spirit si Kryp sa dea jos Portiere,Spoilere,Motor.....Am plecat sai ajut.. PS-o poza cu interiorul curatat.. |
3 Attachment(s)
Ma-m dus azi pe la remat sami caut piese pentru golf...si vad masina lui R.Equinox :-P care era pe cale sa fie un morman de fiare.Asa ca am vorbit cu cei deacolo sa mi-o vanda mie si am luat la 1300$...decand sta acolo a luat-o rugina pe ici pe colo....Sper sa iasa ceva frumos sa-l readuc la normal...
Ps:R.Equinox te rog zimi ca mai ai piese de la logan..:D - Chiar imi pare rau de ww si lam dus la dezmembrari Poze: |
3 Attachment(s)
Quote:
Am terminat de dezmembrat.....Sunt Mort de oboseala,,,Ii multumesc lui spirit si lui kryp pentru ajutotul acordat...daca nu eram 3 oameni abia peste 3 zile terminam si eu... |
is frant si eu :))) nici macar o bere n-ai dat tziganee :))) acu chiar esti tigan la cat de negru ai iesit de sub masina :)))
Auzi ?? jantele alea imi par cunoscute.... le-am avut eu pe bmw le-ai luat din garaj de la mine :))))? |
R.Equinox Daca ai piesele urmatoare te rog sa imi zici la ele pretul am nevoia asa:
Motor de logan jante bancheta spate geamuri laterale si luneta.... |
Quote:
Sunt ale tale..Le-am Imprumutat:D Maine o sa montez Suspensia Reglabila KW si Discurile Brembo cu etrieri Bremcu M 6 pistonase.. Piesele de logan ti le dau pe toate cu 800E |
5 Attachment(s)
Ursul este aproape terminat !
M'a secat la bani ! .... Si ma seaca in continuare , e "betiv" rau ! Imi pare rau de el .. dar decat sa rugineasca la mine mai bine il dau ! Pt cei interesati de piese , Pm ! Poze cu el aranjat ! Cred ca ma dau pe Dacia Logan :| |
3 Attachment(s)
Salut , am montat suspensia + vopsita
|
3 Attachment(s)
Buna seara.
Ma alatur si eu voua cu noul meu proiect. Este vorba de un bmw e36 coupe, 318. Cumparat dupa ce mi-a povestit un prieten de el, masina stand foarte mult in garaj, si din cand in cand s-au luat piese de pe ea, de ce, nu stiu nici eu, dar sper sa o fac sa arate asa cum trebuie. Masina a costat 3000$, un pret bun tinand cont ca din punct de vedere tehnic masina este foarte ok. Deja s-a dat comanda de suspensie full de la H&R, reglabila, finala si jante. Teoretic maine ajung piesele si vedem ce iese mai departe. |
4 Attachment(s)
Salut....Ma trezesc azi de dimineata pe la 4 ca titaie unu la mine la poarta :shock: Ma duc si cand colo era FanCurier care imi adusese piesele de la R.Equinox....Le iau,le achit si ma-m apucat sa le montez...
PS:Multumesc R.Equinox spre tine au plecat 3000$ si o lada de bere...:-) SpirtualDary Vreau sa-mi aduci urmoatoarele piese: -suspensie -tamburi -placute -etrieri..... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
De pe ursul meu s'au dat urmatoarele "
-Motor -Faruri Galbene -Stopuri -Muffler -Scaune sport+volan MOMO Drifting -Jante+cauciucuri TOYO Au mai ramas: -Caroseria(usi,capota,capota portbagaj,praguri,bara fata+spate,oglinzi) culoare Mov -Geamuri -Alta pereche de jante BBS Rs -Amortizoare ajustabile Bilstein -Arcuri 6.80" -Brate ajustabile Gsm Pret pt tot ce a mai ramas : 900E Poze |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Noutati:
Am cromat barile fata/spate Am schimbat grila cu una cromata Faruri galbene Am umflat aripile din spate cu 15cm Suspensie reglabila Bilstein Si niste jante pe 19" Cauciucuri BFGoodrich 225/15 R19 Preturi: Bari fata/spate - 200$ Grila 100$ Faruri galbene 70$ Suspensie - 350$ Prelungiri aripi - 50$ Jante - 600$ Cauciucuri BFGoodrich - 200$ Ce ziceti? Dati-mi un sfat cum sa fac cu inmatricularea. E motor de 6.9 benzina. 628 HP pe carburator. f0cs Nu arata rau. Cu rugina cum sta? s0r1n Nu arata rau ursul. Pacat de el |
wow ce bine a iesit radule :D
|
3 Attachment(s)
RAdu-A iesit belea..:X:X..Imi place Enorm...Si stai linistit ca ursu lui sorin a ajuns la mine..am mai negociat si lam luat cu 750E....
|
3 Attachment(s)
Aseara au sosit piesele, si masina a si intrat la garaj. S-a schimbat suspensia, masina a fost coborata drastic, am pus si jantele noi cu cauciucurile noi, chiar daca sunt provizorii.
Am scos de pe ea capota, porbagaj, pragul drept si bara spate pentru ca erau pline de rugina si nu mai aveam ce sa le fac...asa ca urmeaza sa cumpar altele cand voi gasii. Suspensie : 1400$ Jante : 800$ Cauciucuri :100$ Meseriasi : 2 beri |
4 Attachment(s)
Sal am decis sa public si eu acum dupa ce am reusit sa imi cumpar masina dorita este un BMW e36 cabrio care era al unui prieten si imi facea de mult cu ochiul;)
AM decis sa il cumpar pt ca prietenul meu nu l'a prea folosit si il tinea mai mult in garaj.Asa ca iam zis sa il lustruiasca bn si sa ii puna un pret 4000$ nu am mai stat pe ganduri si l'am luat pt ca tot pe el este in foarte buna stare mai ales motorul care trage foarte bn. asa ca de maine ma pun pe munca urmand un tuning exterior:o alta vopsea bn inteles,un bodykit sau dak nu ce pot gasi pt el,o evacuare noua,alte jenti,suspensii,discuri de frana,ma gandesc si un alt interior daca gasesc ceva si ultimul fiind motorul nush cat de mare o sa fie:) |
3 Attachment(s)
Unii au achizitionat altii au modificat......asa ca daca tot suntem la modificari am pus si eu in sfarsit suspensia sport pe renault.....si in sfarsit e gata diseara dau prima liniuta cu ea...:X
|
3 Attachment(s)
f0cs- Spor la treaba...Am eu un probagaj si un prag ....DAca vrei anuntama...le dau cu 200E
grc-Bine ai venit Printre noi....Arata bine;);) sorinsidesmokelfs-Asta e low la tine ma?..Hai la nea radu sa-ti dea niste jante pe 16:X....Vorbim;) Azi s-a montat suspensia pe pisicuta..N-am poze in timpul operatiuni(am uitat)am doar produsul final Am trimis jantele de la e30 la dublat...:X:X Maine sper sa ajunga jantele la e30 si sa ma apuc de lucru calumea la pisicuta:X |
2 Attachment(s)
Au sosit usile spate, haionu si geamurile. Le`am montat frumos si am renunta la prag ca m`am gandit mai bine si vreau sa fie o masina care sa arate bine pe exterior. Si asa si am facut, am dat comanda de un kit Varis pentru Subaru. 5000 euro costa tot, de la bara din fata pana la evacuare.
Planuri de viitor: - Suspensie Bilstein Sport - Set jante - Cauciucuri |
7 Attachment(s)
Weekendu asta am muncit la masina, am indreptat, am chituit, si am vopsit.
Sambata seara inainte sa plec m-am dus pana in magazia unde imi tin piese si am gasit bara fata si spate, hayon clean, stopuri si bonus frane si niste jante cu tot si cauciucuri. Duminica le-am pus pe toate pe masina si am vopsit-o. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cu ajutorul lui R.Equinox am facut suspensia sa stea bine pe Golf`, si am montat si jantele , un sistem audio de la un Renault :D + poze
|
5 Attachment(s)
Am revenit cu un look mai frumos zic eu,decapotabila mea o fost modificat serios la exterior cat si la suspensii find schimbate tot:) sa incep:
-O capota Racing din fibra de carbon-500$ -Bara fata modificata Putin -200@ -Si o jumatate de bodykit:)) facut special de un prieten-1000$ -Faruri fata Clean fumuri 50$ bucata -Stopuri spate Clean 40$ bucata -Un eleron mic in spate:X 90$ -Apoi niste jenti tot de BMW dar care zic ca ii stau mai frumos au fost 250$ bucata -Gume Yokohama 50$ bucata Discuri de frama aerisite de 380mm Brembo m'au rupt 500$ bucata -Suspensii H&R super low fata iar pe spate H&R RSS cam 2000$ toate -O finala Apexi N1 200$ Mai ramane sa imi vina motorul este un V6 de 600 si ceva de cai si cam atat pana acum Grecu va saluta si sper ca va palace ce face GRC Tuning |
5 Attachment(s)
ebone-Prinde Forma;)
Plesa-A iesit Super:X:X>...Bravo .... Iulianroscatu-Sincer..Imi place...e chair frumos;) grc-Mie nu imi place.....Aseaza rotile..si Grafica...E oribile..NU o lua in nume de rau...Asculta de la astia mai "batrani" Au Ajuns Jantele la E30-400E(Scump..dar au iesit binisor) Si am montat stopuri spate stock..Pana ce iau Ipt si o trec pe numele meu.. Si am dat cu kit de fibra de sticla pe la evazari si praguri la e36.. (greu sa te imparti cu 3 masini:)).....) |
3 Attachment(s)
Quote:
A ajuns pe maini bune e30'ul meu ... Sa ai grija de el :!::!::!: Si acum despre loganul de care ziceam ca o sa il cumpar ... Am dat 850E pe el ... A fost zgariat rau pe o parte asa ca l'am chituit Nu are asa : -Grila -Far stanga -Scaun dreapta -Bancheta -Oglinzi -Muffler Azi dimineata mi'au venit urmatoarele piese: -Brate ajustabile gsm -Amortizoare Bilstein -Arcuri Bilstein 6.80" -Frane Brembo 265mm 6 pistonase Toate au facut in jur de 900-1000E (mai mult decat am dat pe masina :rolleyes2) |
R.Equinox si ce sfaturi imi dai?:)
grafica am modificato am dat totul la max:) Si deseara o sa imi vina un motor tot de BMw V6 de 621 cai:D Si cred ca te referi la rotile din spate cu asezatu ele erau asa din cauza jumatatii aluia de bodikit darl l'am scos |
4 Attachment(s)
Am Cumparat Si Eu Un Golf [Macar O Jumatate:lol:]
1100E. Mi-a Fost Rusine Sa Ies Cu El Pe Strada. Dar Totusi Are Jante BBS8).[Temporare] O Sa Primeasca Aripile, Capota , O Noua Grila . Probabil Astazi Cateva |
3 Attachment(s)
Ieri a ajuns piesele de la SpirtualDary [Banii au plecat spre tine] Si azi am lea-am montat,am pus si niste jante DTM gasite prin garaj....Am inceput sa dau rugina dupa el si intra la vopsit.....Ce culoare sa-i dau??? eu ma-m gandit la un alb....
Ps: s0r1n am eu grila originala logan daca vrei ti-o dau... ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
s0r1n-Felicitari Pentru achizitie.....Numai Romance aveti in cap nebunilor....Vezi ca mai am eu cateva piese....
UserName615-Felicitari Pentru Masinuta..A costat cam scump....dar merita..Si eu am vrut sa-mi iau golf 3 dar am gasit ursu..deci..bafta cu el killer23- un negru;)..ar fi frumos..si niste jante..PFoai..ce visuri:)) Am cumparat de la Sor1n scaunele Recaro..(inainte sa cumpar masina) Initial am vrut sa le pun pe pisicuta...dar le-am pus pe SS;)..300E.. Si pisica a intrat la vopsit..Sa vedem ce iese;) |
Ok R.equinox negru o fac....Mai ai jante BBS sau alea Borbet..??
|
6 Attachment(s)
Monstrul e gata si traieste am montat motorul e incredibil am facut o liniuta cu masina si am reusit sa prind decat 330:x dak nu credeti o sa fac o poza;)Am mai pus si porbagajul din carbon oglinzile iar in spate i'am pus o bara sport si m'am cam prostit ptin sa ridic geamurile:))
Si dak nu va place zicetimi si mie niste sfaturi sunt incepator:) |
3 Attachment(s)
Cum Am Zis Am Primit Aripile[200Ron Bucata]
Bonus O Capota [CF] La Alegera Si O Grila Tot La Alegere Urmeaza Sa Le Duc La Vopsit. |
3 Attachment(s)
Quote:
Am vopsit Pisica..si am montat doar cateva piese azi..Sunt Mort de oboseala...Maine vine kryp la mine sa o terminam...Si am o surpriza pentru pisicuta si urs..;) |
2 Attachment(s)
Baieti nu stiu la voi dar la mine a venit iarna!
Am echipat " jafu " cu jante de iarna + anvelope de iarna! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning