Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Intalnire 4tuning HD / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25941-intalnire-4tuning-hd-deva.html)

mitza_27tyc 02-12-07 07:26

Re: Intalnire 4tuning HD / Deva

paul daca mai stateai vedeai si tu ceva ........nea aratat serginio ca sa poate si drift fwd sau a mers dea-latul cum vreti voi
voi face rost si de filmare

puiu 02-12-07 10:18

ce de-a latu mah.....un spectacol pe cinste care m-a entuzasmat la maximum:dance: :pelvic_th....felicitari ssergynio

ssergynio 02-12-07 12:20

bai terminati ,k chiar nu a fost cine stie ce ,mi am cam pierdut antrenamentul,..dar incet imi revin eu ,si sper cu un RWD,...

F.R.Sonic 02-12-07 14:53

16 Attachment(s)
Pozne made by F.R.Sonic :)

Kedy 02-12-07 18:31

Fain or aparut masini noi. Daca va hotarati mai repede ajungeam si eu dar ma sunat SONIC tarziu aseara si eram makit deja:) NEXT TIME 8)

ssergynio 02-12-07 18:37

super ,F.R.Sonik,hai las k a fost fain totusi ,am fost mai putini dar a fost un grup compact in care am spus toti cate ceva ,si chiar am si ras bine ,...mie mi a placut ,..;)))

Oprisa 02-12-07 22:29

lipseste batranica mea din peisaj.....dar la urmatoarea intrunire promit ca va fi prezenta......oricum eu mam simtit bine ....o noua experienta pt mine:-P ;)

F.R.Sonic 03-12-07 07:06

lipsesc multe :) si tu ai fost la intalnire? :) de asta sunt bune pozele cu userii pe forum ca stim cu cine vorbim... sau dak e secret :D

bunilla 03-12-07 08:46

cineva sa-i spuna la baiatu' cu TT ca sunt tare nasoale inscriptionarile de pe usa...

danyutz 03-12-07 10:02

jucarii noi, TT? lol @ bunilla

bunilla 03-12-07 13:24

hmmm... "lol @ bunilla" in ce sens ?

danyutz 03-12-07 14:13

ai fost simpatic :)

bunilla 03-12-07 14:34

Sunt Simpatic :d

clk200kompresor 03-12-07 14:54

here i am ..... scuzatzi niku......eu sunt cel cel cu tt ala NAJPA .... sau cum o fii in fine mie imi place asta e ..... salutari la totzi care au fost sambata la intrunire .... mi-ar fi placut sa fim putzin mai multzi dar nu sa putut .... vam salutat pa totzii si take care cum conducetziii

chillii 03-12-07 15:11

na zis nimeni ca ii nashpa,doar alea de pe aripa,acum no daca ti iti plac,sa le porti sanatos:D salut

BAD-GUY 03-12-07 15:49

Quote:

Originally Posted by clk200kompresor (Post 1227765)
here i am ..... scuzatzi niku......eu sunt cel cel cu tt ala NAJPA .... sau cum o fii in fine mie imi place asta e ..... salutari la totzi care au fost sambata la intrunire .... mi-ar fi placut sa fim putzin mai multzi dar nu sa putut .... vam salutat pa totzii si take care cum conducetziii

Nu cred ca a zis cineva ca e naspa,doar ca nu arata prea bine sticker''ele de pe laterala atata timp cat masina e stock,cred ca la asta se referea bunilla.

Ca tot esti nou pe forum nu ne faci o prezentare pe thread'ul "Userii 4tuning din Hunedoara" cu detalii despre tine si masinuta ;).

bunilla 03-12-07 17:40

nu e naspa... nu am zis asta...
scrisul de pe ele e pus asa la intamplare, arata ca niste sechele din NFS, adica asa scria pe masina cu care te driftuiai prin joc si ai zis WOW hai sa scriu si pe TT ca da bine. Parerea mea e sa le dai jos.

BBS scrie pe jante nu tre sa scri de juma de metru pe usa... ;) (sper ca te-ai prins)

xxdadixx 03-12-07 19:15

Pai BBS si cu VW au avut ceva proiecte in comun pt masinile de serie , poate sunt BBS-uri :)

ssergynio 03-12-07 19:44

Quote:

Originally Posted by clk200kompresor (Post 1227765)

salutare si mersi take care too,..poate nu le place la baieti care nu au fost k nu e pe masina ce e pus acolo dar stikerele in sine sunt realizate fain ,si nu par a fi niste tiganisme cum mai vezi la altii flacari si prostii de genu acela,..
ma bucur k ti a placut ,sa fie si alta data macar cum a fost acum,..:))

watpassat 04-12-07 23:36

misto TT-ul... imi pare rau ca nu am putut veni la intalnire, am senzatia ca am pierdut niste chestii interesante:???: Asta e...Data viitoare promit ca o sa fiu acolo;)

Marius3k 05-12-07 18:33

Quote:

Originally Posted by watpassat (Post 1230472)
imi pare rau ca nu am putut veni la intalnire, am senzatia ca am pierdut niste chestii interesante:???:

Nu esti singurul!

No bai feciori, ca tot se gata anul, facem o ultima miscare - mai masiva, de data asta ???
Propuneti locatii si date!

bunilla 05-12-07 18:39

UPDATE pt clk200komp: Inchide geamu ca poate te racesti... si, mai nasol, ii lasi pe Guta si Adrian sa iasa in atmostfera... :)

mutzu 05-12-07 18:43

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 1231691)
UPDATE pt clk200komp: Inchide geamu ca poate te racesti... si, mai nasol, ii lasi pe Guta si Adrian sa iasa in atmostfera... :)

Hahaha =))
Underground style :))

ssergynio 05-12-07 21:04

pai ar trebuii sa fie o data in care toti sa fim liberi sau aproape toti ,..eventual perioada craciun-anul nou?
hai sa zica toti cate ceva ,...

sNap7 05-12-07 22:56

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1231685)
Nu esti singurul!

No bai feciori, ca tot se gata anul, facem o ultima miscare - mai masiva, de data asta ???
Propuneti locatii si date!

Eu zic sa nu fortam nota pt ca nu va iesi nimic bine. Sa o lasam pe 2008 cu intalnirile ..

danyutz 06-12-07 09:48

Quote:

Originally Posted by bunilla (Post 1231691)

rofl! cearta-i ma, cearta-i!

Marius3k 06-12-07 10:06

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1232223)
Eu zic sa nu fortam nota pt ca nu va iesi nimic bine. Sa o lasam pe 2008 cu intalnirile ..

Pai daca nu va scoate nasucurile de la caldurica, in mod sigur n-o sa iasa nimic! Acuma pe bune, userii noi asteapta multe de la voi, astia veteranii!

sNap7 06-12-07 13:42

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1232574)
Pai daca nu va scoate nasucurile de la caldurica, in mod sigur n-o sa iasa nimic! Acuma pe bune, userii noi asteapta multe de la voi, astia veteranii!

M-am convins ca nu se pot face intalniri prea dese pentru ca nu se aduna nimeni..

Marius3k 06-12-07 14:24

Facem pariu? :D

sNap7 06-12-07 14:54

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1232865)
Facem pariu? :D

Aa .. rectific, adevarul e ca se aduna daca vrei o gramada, dar nu stiu cati din ei stiu ce e aia masina :-P

Marius3k 06-12-07 17:06

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1232917)
nu stiu cati din ei stiu ce e aia masina :-P

Corect, ne scuzati! Nu toata lumea stie! Mai sunt si unii care n-au nevoie sa sufle-n ele jiglere toata ziua! :D

sNap7 06-12-07 17:13

Am deviat de la subiect :D
Am fost la 3 intalniri care au fost facute la intervale scurte de timp de cele anterioare si am vazut ce iese. Nu mai calc la vreo intalnire in timp mai scurt de 1 luna jumatate - 2, dupa cealalta.

F.R.Sonic 06-12-07 17:16

Eu zic sa ne-ntalnim in fiecare saptamana :D ;)

sNap7 06-12-07 17:31

Lasati ca facem intalnirea intalnirilor de ziua 4tuning Deva / Hunedoara :)
In 3 Iulie 2008 implinim 2 ani, https://forum.4tuning.ro/showpost.php...59&postcount=1 ;)

xxdadixx 06-12-07 19:19

Dupaia imi dati o bere ca am grabit si implementat oficializarea ariei asteia sa aveti unde sa va desfasurati in liniste :D

mitza_27tyc 07-12-07 10:44

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1233152)
Eu zic sa ne-ntalnim in fiecare saptamana :D ;)

absolut de acord cu tine !!!

Snapsy: de ce esti rau?? unora chiar le-a placut chiar foarte mult la intalniri..... nu stiu de ce tot timpul esti nemultumit......tot timpul tu ai fost primul care a zis ca nu a fost fain , ca nu are rost sa facem intalniri , etc, etc. oare cum trebuie se fie o intalnire pe placul tau??? daca noi nu stim sa facem intalniri de ce nu le organizezi tu , poate am invata si noi de la tine daca noi nu stim , cu toate ca sunt mult mai multi useri carora le-a placut la inalniri fata de cei carora nu lea placut.. hai sa incercam sa nu mai fim carcotasi. sper sa nu mi-o iei in nume de rau paul.

Marius3k 07-12-07 15:53

No bun, deci facem o miscare? Cand si unde? :rolleyes2

mitza_27tyc 07-12-07 17:30

hai sa facem daca facem dupa 28 sau in 28 seara ca eu din 21 pana-n 28 sunt la munte si in 28 cobor.....28 ar fi sambata si ar fi ok sambata seara..........
spuneti si voi

SpYk3 07-12-07 18:00

ganditi-va si la o locatie.......

F.R.Sonic 07-12-07 18:33

Acuma nu cred ca o sa putem sa ne strangem pana dupa revelion ca lumea mai ia concediu/vacanta mai pleaca la tara de craciun...zic asta pt ca s-ar putea si eu sa plec si stiu ca mai sunt si altii in situatia asta...
dar ar fi o idee in fiecare saptama asa la o poveste nu neaparat la "smuls tobe" si "topit asfaltu sub cauciuc" :) si nu neaparat seara tarziu...sunt convins ca nu o sa fim toti intotdeauna dar asa de o barfa tot o sa ne intalnim si asa se fromeaza si prietenii noi :D
Locatie la hunedoara ar fi la teatru pt inceput...vedem noi cum parcam.

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning