![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
paul daca mai stateai vedeai si tu ceva ........nea aratat serginio ca sa poate si drift fwd sau a mers dea-latul cum vreti voi
voi face rost si de filmare |
ce de-a latu mah.....un spectacol pe cinste care m-a entuzasmat la maximum:dance: :pelvic_th....felicitari ssergynio
|
bai terminati ,k chiar nu a fost cine stie ce ,mi am cam pierdut antrenamentul,..dar incet imi revin eu ,si sper cu un RWD,...
|
16 Attachment(s)
Pozne made by F.R.Sonic :)
|
Fain or aparut masini noi. Daca va hotarati mai repede ajungeam si eu dar ma sunat SONIC tarziu aseara si eram makit deja:) NEXT TIME 8)
|
super ,F.R.Sonik,hai las k a fost fain totusi ,am fost mai putini dar a fost un grup compact in care am spus toti cate ceva ,si chiar am si ras bine ,...mie mi a placut ,..;)))
|
lipseste batranica mea din peisaj.....dar la urmatoarea intrunire promit ca va fi prezenta......oricum eu mam simtit bine ....o noua experienta pt mine:-P ;)
|
lipsesc multe :) si tu ai fost la intalnire? :) de asta sunt bune pozele cu userii pe forum ca stim cu cine vorbim... sau dak e secret :D
|
cineva sa-i spuna la baiatu' cu TT ca sunt tare nasoale inscriptionarile de pe usa...
|
jucarii noi, TT? lol @ bunilla
|
hmmm... "lol @ bunilla" in ce sens ?
|
ai fost simpatic :)
|
Sunt Simpatic :d
|
here i am ..... scuzatzi niku......eu sunt cel cel cu tt ala NAJPA .... sau cum o fii in fine mie imi place asta e ..... salutari la totzi care au fost sambata la intrunire .... mi-ar fi placut sa fim putzin mai multzi dar nu sa putut .... vam salutat pa totzii si take care cum conducetziii
|
na zis nimeni ca ii nashpa,doar alea de pe aripa,acum no daca ti iti plac,sa le porti sanatos:D salut
|
Quote:
Ca tot esti nou pe forum nu ne faci o prezentare pe thread'ul "Userii 4tuning din Hunedoara" cu detalii despre tine si masinuta ;). |
nu e naspa... nu am zis asta...
scrisul de pe ele e pus asa la intamplare, arata ca niste sechele din NFS, adica asa scria pe masina cu care te driftuiai prin joc si ai zis WOW hai sa scriu si pe TT ca da bine. Parerea mea e sa le dai jos. BBS scrie pe jante nu tre sa scri de juma de metru pe usa... ;) (sper ca te-ai prins) |
Pai BBS si cu VW au avut ceva proiecte in comun pt masinile de serie , poate sunt BBS-uri :)
|
Quote:
ma bucur k ti a placut ,sa fie si alta data macar cum a fost acum,..:)) |
misto TT-ul... imi pare rau ca nu am putut veni la intalnire, am senzatia ca am pierdut niste chestii interesante:???: Asta e...Data viitoare promit ca o sa fiu acolo;)
|
Quote:
No bai feciori, ca tot se gata anul, facem o ultima miscare - mai masiva, de data asta ??? Propuneti locatii si date! |
UPDATE pt clk200komp: Inchide geamu ca poate te racesti... si, mai nasol, ii lasi pe Guta si Adrian sa iasa in atmostfera... :)
|
Quote:
Underground style :)) |
pai ar trebuii sa fie o data in care toti sa fim liberi sau aproape toti ,..eventual perioada craciun-anul nou?
hai sa zica toti cate ceva ,... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Facem pariu? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Am deviat de la subiect :D
Am fost la 3 intalniri care au fost facute la intervale scurte de timp de cele anterioare si am vazut ce iese. Nu mai calc la vreo intalnire in timp mai scurt de 1 luna jumatate - 2, dupa cealalta. |
Eu zic sa ne-ntalnim in fiecare saptamana :D ;)
|
Lasati ca facem intalnirea intalnirilor de ziua 4tuning Deva / Hunedoara :)
In 3 Iulie 2008 implinim 2 ani, https://forum.4tuning.ro/showpost.php...59&postcount=1 ;) |
Dupaia imi dati o bere ca am grabit si implementat oficializarea ariei asteia sa aveti unde sa va desfasurati in liniste :D
|
Quote:
Snapsy: de ce esti rau?? unora chiar le-a placut chiar foarte mult la intalniri..... nu stiu de ce tot timpul esti nemultumit......tot timpul tu ai fost primul care a zis ca nu a fost fain , ca nu are rost sa facem intalniri , etc, etc. oare cum trebuie se fie o intalnire pe placul tau??? daca noi nu stim sa facem intalniri de ce nu le organizezi tu , poate am invata si noi de la tine daca noi nu stim , cu toate ca sunt mult mai multi useri carora le-a placut la inalniri fata de cei carora nu lea placut.. hai sa incercam sa nu mai fim carcotasi. sper sa nu mi-o iei in nume de rau paul. |
No bun, deci facem o miscare? Cand si unde? :rolleyes2
|
hai sa facem daca facem dupa 28 sau in 28 seara ca eu din 21 pana-n 28 sunt la munte si in 28 cobor.....28 ar fi sambata si ar fi ok sambata seara..........
spuneti si voi |
ganditi-va si la o locatie.......
|
Acuma nu cred ca o sa putem sa ne strangem pana dupa revelion ca lumea mai ia concediu/vacanta mai pleaca la tara de craciun...zic asta pt ca s-ar putea si eu sa plec si stiu ca mai sunt si altii in situatia asta...
dar ar fi o idee in fiecare saptama asa la o poveste nu neaparat la "smuls tobe" si "topit asfaltu sub cauciuc" :) si nu neaparat seara tarziu...sunt convins ca nu o sa fim toti intotdeauna dar asa de o barfa tot o sa ne intalnim si asa se fromeaza si prietenii noi :D Locatie la hunedoara ar fi la teatru pt inceput...vedem noi cum parcam. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning