![]() |
1 Attachment(s)
Eu am asta..dar nu stiu daca e ceea ce cauti :)
|
Re:
Quote:
|
Nu ai pentru ce..placerea e de partea mea :icon_kiss :oops:
|
Ying Yang Twins-Wait(The Whisper Song)
Ludacris-Number One Spott please :roll: ..merci:D |
2 Attachment(s)
:wink:
|
orlando , ia vezi ma
Aksent - This One , gasesti ?! |
:roll: chiar nu gaseste nimeni Aksent - This One , e mult prea tare piesa , c`mon ...
eu nu o gasex , orlando , zero cool , michael ?! wtf ?! voi le gaseatzi pe toate , plz .... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
unde gasesc videoclipuri la melodiile noi.....nu romanesti ci straine.... :?
|
iti multumesc din sufletul sufletului sufletului :D jokin`
mersi mai fotomodelica , nu-ti place melodia ? |
Re:
Quote:
da uratule e marfa melodia :wink: |
sil4tuning , gasesti JUGO HITS ?!
am nevoie .. e un album ... JUGO HITS se cheama, e bestial .. l-am avut .. de mult .. pe caseta .. s-a pierdut , melodiile sunt ... prea frumoase ;) LOWRIDER .. pune-l aici te rog frumos, macar cateva melodii , zero cool etc. gasiti ? muzica sarbeasca .. orice ! oricare din astea , si e parfum .. ! 1 Denis & Denis - Program tvog kompjutera 2:54 2 Azra - Klincek stoji pod oblokom 3:44 3 Masimo Savic - Sjaj u tami 3:32 4 D'Boys - Muvanje 2:38 5 Regata - Andrea 3:09 6 The Animatori - Kao ogledala 2:18 7 Zabranjeno pusenje - Seki Is On The Road Again 2:40 8 Elektricni orgazam - Kako bubanj kaze 2:38 9 Parni valjak - Uhvati ritam 2:50 10 Sladjana i Dado - Princeza 2:56 11 Riblja corba - Kad hodas 3:34 12 Trotakt projekt - Zaplesimo 3:19 13 Slomljena stakla - Monsunski vetrovi 3:34 14 Aerodrom - Digni me visoko 2:26 15 Partibrejkersi - Hiljadu godina 2:18 16 Plava trava zaborava - Diggy liggy lo 2:37 17 Idoli - Kenozoik 3:45 18 Bijelo dugme - Dobro vam jutro Petrovic Petre 2:29 19 Zdravko Colic - Glavo luda 3:23 20 Bijelo dugme - Ne spavaj mala moja 2:28 .BOBAN & FUTA BAND - BESE JEDNO DETE 33.BOBAN & FUTA BAND - CIGNKO 34 ... BAND - ZABORAVI 42.CECA & FUTA BAND - ZARILA SAN ZAR 43.DRAGANA - JEDAN ZIVOT |
sau
1 Alisa / Sanja 4:12 2 Kerber / Seobe 3:49 3 Riblja Corba / Ostalo Je Cutanje 4:15 4 Prljavo Kazaliste / Zbogom Dame, Zbogom Prijatelji 5:03 5 Riblja Corba / Tamna Je Noc 3:24 6 Kerber / Kad Ljubav Izda 4:18 7 Parni Valjak / Staska 4:23 8 Alisa / Skidam Kosulju Da Legnem 3:16 9 Magazin / Besane Noci 3:01 10 Hari Mata Hari / Reci Sreco 3:23 11 Doris Dragovic / Ja Nocas Umirem 4:24 12 Srebrena Krila / Prva Noc Sa Njom 3:24 13 Magazin / Boli Me 3:09 14 Doris Dragovic / Opilo Me Vino 3:29 15 Hari Mata Hari / Ruza Bez Trna 4:17 16 Zdravko Colic / Ti Si Bila 4:28 17 Yu Grupa / More 5:42 18 Film / Dom later edit am gasit una din 12 .... mai am 11 de gasit :) boban & futa band - Hej Kafano :) deci asta iese din lista de cautare :) restul .. help |
santos cu mel astea te pot ajuta...
astea le am eu pe hard! |
estos bine venitos , mersi man , btw :D am mai gasit una :)
tot boban & futa band - devojcica :D so .. au ramas cca 10 .. :) dar astea-s slabutze, de abia astept sa dau de alea TARI :D din nou btw : a auzit cineva vreodata de astia? sau sunt singurul care mai asculta din cand in cand dragana - boban si .. etc ? alta chestie , melodiile sunt SUB 2000 , pe undeva prin 1997 atunci au fost facute , so .. sarbeasca peste `99 ... e cam useless , nu asta caut :) sper sa ... ma ajutati sa le gasesc :roll: |
deci fii atent ca nush daca sunt alea ale tale ca ma cam dor oki si nu am stat sa verific...
oricum te ajut cu ce melodii mai gasesc... Am gasit pe net Jugo Hits este facut in 2001 asa am vazut eu...acum nush...in orice caz...bafta :wink: |
man , nu te apuca sa cauti aiurea , sa downloadezi , pardon , chill , eu caut un JUGO HITS de prin `97 ... `98 , `99 MAXIM !
restu .. pot sa le arunc .. pana acum am luat 250 de mega .. : / din care ... 2 melodii le cautam ... : ) ata ete .. caut mai departe ah , cu ce mi-ai pus tu , 300 de mb :) |
nu eti singurul..yo nu am muzica sarbeasca...la un moment dat ascultam muzica greceasca foarte mult.muzica greceasca veche....95-99 max...intelegi U...dar akuma...nu prea...parca mi-ai dat ideei... :)
|
mersi de ajutor ... :roll: ...
anyway , orlando , din aia 50 de mb , numai una am gasit ... : / jelena karleusa - vestice vile .. restu ... :P n-au treaba , mersi oricum , am gasit 4 pana acum , mai am vreo 8 ,e aiurea ca mai toate seamana.. |
A venit si randul meu. Caut o melodie, cred ca Aventura sau Rafaga o canta...ceva cu Princesa...mai mult nu stiu.
|
bai deci va rog mult de tot , am NEVOIE de melodiile alea, JUGO HITS , plz , cine le gaseste , eu nu le gasesc , gasesc muzica sarbeasca , si tre sa stau sa caut in GIGA INTREGI de muzica scarbeasca ca deja mi-e scarba ..
chiar NU le are NIMENI ? din .. 6000 de useri .. nu le are NIMENI ?! |
Am si eu nevoie de putin ajutor, am auzit la radio de mai multe ori o melodie al carei refren suna ceva la genul \"Dontcha(Don't U) want to......\"
|
busta rhymes cu nush cine - melodia se cheama Don`t Cha ;)
caut-o pe dc o gasesti |
Santos MERSI mult, raman dator o bere cand ne mai intalnim!!!!
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
salut |
vreau si eu o mel.este o voce feminina,BLACK BIRD sau ceva de genul asta cred ca se numeste.este mai veche.ms
|
Benassi Bros - Black Bird ;)
|
1 Attachment(s)
sa traieshti... 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
ms :!: .inca una Darren Hayes-Insatiable.numai bine.
|
Re:
Quote:
il ai intr-o versiune mai buna ?! plz ... |
Santos, eu am gasit JUGO HITS vol 3. Ai nevoie de el???
Nu stiu din ce an sunt!!! |
Caut melodiile urmatoare:
Ness feat N.O.R.E, Big Mato & Gemstar - Que Dolor (spanish Hook) Youngbloodz feat. Lil'Jon - Damn! Busta Rhymes - How much we grew (Amended Version) |
Re:
Quote:
PUNE 2-3 MELODII si imi dau eu seama daca-s cele care le caut eu sau nu !! oricum , te IMPLOR , pune-le !! |
IN sfarshit , dupa atata timp ! stiu EXACT !! ce caut ..
shadow m-a ajutat mult ! mi-a dat ink vreo 4-5 melodii insa mai sunt cateva ! ASA SE CHEAMA : :arrow: JUGO HITS 03 - MILE KITIC - Jasmina.mp3 04 - DRAGANA - Placi zemljo.mp3 05 - BOBAN & FUTA BAND - Bese jedno dete.mp3 06 - DZEJ & FUTA BAND - Uspori malo.mp3 07 - MILE KITIC - Ne pitaj za mene.mp3 09 - SLAVCA JEREMIC - Zljubljeno srce.mp3 10 - CECA & FUTA BAND - Nebo,mesec,zvezdice.mp3 11 - BOBAN & FUTA BAND - Ciganko.mp3 12 - DRAGANA - Jedan zivot je.mp3 13 - MILE KITIC - Gordana.mp3 14 - DZEJ & FUTA BAND - Nocas mi se ne spava.mp3 15 - SVETLANA ARSIC - Ko ti brani-.mp3 16 - CECA & FUTA BAND - Zarila sam zar.mp3 17 - MILE KITIC - Svi kockari gube sve.mp3 20 - DZEJ & FUTA BAND - Radaj sinove.mp3 21 - CECA & FUTA BAND - Zabora vi.mp3 22 - BOBAN & FUTA BAND - Napij se Srce.mp3 sa vad care se ... \"risca\" sa ma ajute :roll: |
de data asta nu ai nimerito santos.nu este mel pe care o caut eu.oricum,ms pt efort.
|
Re:
Quote:
mai da-ne detalii , orice .. si cautam http://66.249.93.104/search?q=cache:...+Ciganko&hl=en.... aici am gasit :) de abia aici .. am gasit .. lista cu ce tre sa caut :) oricum , gata ma .. m-ati ajutat de v-ati rupt in 2 .. mersi mult inafara de .. shadow , orlando care a incercat ... va multumesc mult ;) |
a new religion.... bla bla bla..... doar versurile astea mi le amintesc :( .canta pe National FM non-stop.
|
caut si eu o melodie ... cata un niggar cu o negresa banuiesc ... cel putin dupa stilul melodiei ... mai mult canta tipa ... o tot difuzeaza astia la radio ... e super belea ... tipa canta pe o voce mai subtire asa ... nu prea ma pricep eu la explicatii :)) ... daca are careva o idee pls help :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning