![]() |
Re: Tg-jiu
daca sti unde sa cauti gasesti cateva in stare buna in banii astia.eu cel putin gasisem mai demult.cat despre putere...aici e problema.nu prea e buna pentru o masina de inceput.dar inveti sa te abtii.daca nu....sunt atatea masini bune in banii astia....;)
|
Honda Civic EG6 - 1.6 160 de cai :D O gasesti mai greu. Sanse mai bune ai la un Civic EJ1 1.6 v-tec 125 de cai ;) Mazda Mx-3, Toyota Celica 92 , Mitsubishi Eclipse varianta 90....etc etc...
|
civic b16a2... :love:
|
care se duce la pitesti ?(la tuning time)
|
Quote:
|
No tengo dinero, no tengo dinero :) E criza oameni buni!
|
Pana la urma mai merge cineva la pitesti ?
|
lukyan ti-am vazut ieri masina pe la iris..tare frumos se vede culoarea in soare :)
si repara odata usa aia ca e pacat sa mergi asa cu ea :)) |
multumesc :-)
usa trebuie sa vina...sper ca saptamana viitoare sa mi-o repar.nu depinde de mine si nici cei de la Honda.a vrut baiatul de la asigurari sa dea el comanda de piese...si probabil a avut surpriza sa nu gaseasca usa asa usor cum credea el :D.oricum...abia astept sa o vad odata reparata :ashamed: |
salutare, salutare,sunt un impatimit al tuningului(mai mult audio) , sunt din tg-jiu , inca nu am 18 ani , dar as vrea sa stiu , daca faceti intalniri sau ceva de genu asta ?
apropo , am putea sa facem o intalnire 4 tuning si la noi in tg-jiu? stiu locul perfect!! id meu : claud1u_BdT |
De ceva timp se face īn fiecare vineri seara īn Agip!;)
|
aaa , nu stiam eu de ce stau gaboreti seara , de fapt noaptea pe acolo. barvo ma!
si apropo , se strange lume acolo?(ce masini vin?) |
Īn primul rānd te rog frumos nu mai posta mesaje unul după altul, folosește funcția edit!;)
Vizitează topiculspecial creat pentru īntālnirile săptămānale și afli mai multe! |
ok, scuzele mele , nu stiam ca e topic pt intalniri
|
URGENT !!!! un nr de tel de la cineva care se ocupa cu tractari auto!!! in afara de Kilometrul 0!!!!
|
Frate da pe aici bate vantu' ?
|
Dacă afară-i cald , măcar aici să sufle vāntu'.:lol:
|
Asa e ai dreptate ,ma apuc sa dau massuri ,poate mai populam si noi forumul Tg-Jiu...
|
:) eu sunt tot aici.astept cuminte sa-mi termine de reparat masina,au venit in sfarsit piesele. :dance:
pana atunci ma dau cu bicla :lol: |
Ce bicla ai? Ce motor ai pe ea? Merge bine? E dizal? Am si eu un bemeics,ce zici,ne alergam putin? :)) Da fara naitrahs te rog... :))Cand vin acasa sper ca gasesc si verzuia si grizzly-u pe strazi ;)
|
Quote:
|
sal, si eu sunt din Tg-jiu si daca va intalniti pe la Agip vineri seara poate o sa vin si eu :D bineinteles daca ma primiti :)
|
@doom4ubaby esti binevenit :)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
as veni si eo dar nu am cu ce....cine ma ajuta?
|
Quote:
|
care veniti maine seara??? si la c ora va intalniti ca poate ajung si eu..
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ti-ai pus o toba de carbon ? sau am confundat masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai baieti si fete, daca sunteti, hai sa dam o intalnire duminica aceasta pe la 12 noaptea .ce ziceti?
|
de la un timp intalnire se da in fiecare seara...
daca vreti sa facem ceva frumos sa gasim un loc, gen un depozit, unde sa nu deranjem pe nimeni si sa nu fim deranjati de nimeni.. |
nu prea ai unde aia e treaba...suntem vazuti peste tot
|
crezi tu?
|
eu asa zic..
|
Daca va ajuta sfatul meu , Poate cunoasteti deja sau daca nu sa cautati un bar " local " cat d cat frumos , acela sa fie barul frecventat de toti de pe 4tuning din Tg jiu . Astfel vrei sa bei o cafea dimineata cu un prieten, poate ca te mai inalnesti si cu alte pers.
|
prin baruri ne mai intalnim noi da cautam altceva...sti u la ce ma refer un loc akolo unde sa nu stie nimeni
|
salutare si eu sunt tot din gorj , mai exact bilteni , pe langa bassu si wuw . toate cele bune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning