![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Quote:
|
mda..daca eram putin mai atent aflam si detalii , baiatu care a murit a fost coleg cu mine in generala si in liceu , cat despre retarzii de la protv care nu sunt in stare sa dea o stire calumea , accidentu s-a produs pe calea feldioarei si baiatu care a murit abia isi inmatriculase masina.cat despre ala cu taxiu am prieteni taximetristi si voi intreba mai multe.dumnezeu sa-l ierte pe flo
|
Quote:
|
acident inintersectia harmanului cu gari (vlahuta) un citroen c1 cu un taxi logan destul de grav citroenu varza .la ora 17:30
|
Quote:
|
|
daca aruncai o privire pe topicul "SA vb aici...." vedeai ca l-am pus si eu. bafta
|
E bine sa fie si aici radule , poate mai pune lumea pe ganduri....
se intampla prea multe ............ |
1 Attachment(s)
un articol f bine realizat in revista TDM nr6/2008
|
da misto reportajul...si foarte multa dreptate.
|
acum seara pe alecsandri era un accident. un peugeot 206 cobora iar dinspre petrom cred ca a iesit un logan (taxi) fara sa se asigure. fara poze.:cry:
|
si eu ieri de dimineata intru la magazin in cristian si cand ies poc raman fara oglinda stanga :D mda astia cu tiru circula de parca sunt pe autoband :) mergi la politie stai 2 ore declaratie ala facea pe prostu dar pana la urma mia dat asigurarea dar acuma eu umblu iarasi de nebun :(
|
Quote:
|
A fost un accident sambata la intrare in Brasov dinspre Covasna o solenza a intrat intr-un golf 3 (cred) pe podul de dupa chichis
|
si vineri dimineata a fost accident pe drumu de harman cam pe la jumate.din ce am vazut era un Opel Vectra A iesit pe camp , cred ca rostogolit da nu era avariat foarte tare , un logan rosu , o dacie 1300 iesita pe camp(cred ca tot de la accidentu ala era cu toate ca arata de parca acolo ar fi stat cam jumate de secol) , si inca o masina galbena care n-am vazut-o prea bine ca era totusi 8dim si eram chiaun la ora aia.stie cineva mai multe?
|
|
nahspa de tot:(
|
Renault Megane albastru apartinand RTB Club, rasturnat azi pe drumul intre Brasov si Lunca Calnicului.
|
Va rog frumos, pe cei pe care ii cunoastem si sunt membrii ai comunitatii 4 tuning, sa ii lasam sa posteze singuri date despre evenimentul patit,daca doresc! Va rog nu mai postati aiurea si despre ceea ce nu va priveste personal... ca nu este nici o bucurie pentru nimeni cand are un accident!
Numai bine! |
ups...scuze ! vorbea vinu' in locul meu aseara:oops: delete post..mersi mult
|
aseara pe calea bucuresti pe la 3 dimineata...5 masini implicate ! un mercedes(stanga varza ...daca treceti pe calea bucuresti la casa auto o sa`l vedeti e unu' alb) , o laguna,un seat ibiza,un peugeot 206...mai era ceva da' nu mai stiu sigur ce masina ca era si aia prin boscheti aruncata
|
2 Attachment(s)
pozele
|
Au! Urat de tot.
|
Au iesit baiatii de la Blue Sensation. sa na..sa urcat Jack la cap.
|
Era ieri in curba de la Fartec , cum vii de la stadion spre grivitei o masina urcata pe stalp , defapt intre stalp si gard.
|
poza cu accidentul de la fartec http://www.zshare.net/image/19749209d3989c2e/
|
accident grav la intrarea in rotbav...6 persoane intr-o dacie berlina ,viteza mare ,banuiesc ca au derapat si au lovit un stalp. 5 raniti si un mort.
|
nasol trebuie avut grija pe drumurile astea ude
|
|
nu vreau sa par eu ala nesimtitu dar sincer pt astia nu am nici un fel de reactie.ai un cotet de dacie break,nu ca ar avea cineva ceva cu tine , sau ca erau inghesuiti 6 acolo , da sa mai mergi si ca dobitocu cu 130(ti-e frica sa mergi cu loganu cu atat,ce sa mai zici la rabla aia) dapai scuza-ma.pacat de cei care nu au vina chiar asa mare la faza asta.se uita lumea la TV si vede in fiekre zi numa accidente peste tot , da tot rasar cretini dastia de se cred schumacher la volan.cel mai tragic e ca atunci cand se intampla mor tocmai aia nevinovati , si ce vinovati scapa cu cateva vanatai(in marea majoritate a cazurilor).cascati ochii oameni buni ca vin distrusi dastia si va omoara pe strazi.daca il anticipezi pe prost las-o moale si ia distanta fata de el.k pt 5-10 minute intarziere nu merita sa riscati tot
|
Un acident nasol pe drumu de ghimbav mai in jos de sediu delcar skoda
[img=https://img384.imageshack.us/img384/7295/06102008086so1.th.jpg][img=https://img384.imageshack.us/images/thpix.gif] Nu stiu sincer cum au putut sa faca asa ceva cealalta masina era un golf 3 dar era pe partea cealata ajuns . Nu am putut face mai multe poze ca politia cam miscati miscati :P Nasol si smurd pompierdi sa lasat cu descarcerari |
pai separarea care au facut o ei pe acolo intre sensurile de mers eu n o vad deloc bine
nu va trece mult pana vor fi accidente de proportii acolo |
exact bordura aia e cea mai prosta varianta pe care o puteau alege.
|
Quote:
|
parerea mea ca dupa ce i-ar trage o vopsea la bordura si daca s-ar circula cu viteza adaptata la conditiile de drum si legala nu ar tb sa fie nici un fel de probleme
|
Daca esti pe banda 2 si rulezi cu viteza legala (90km/h), si alt sofer e pe banda 1 si ruleaza cu aceiasi viteza legala si ocoleste o groapa prin partea stanga , ce faci ?
|
Quote:
|
Quote:
|
|
daca era vreun altceva mai greu nu mai scapa el doar cu atat. ce bovine.... :D
|