![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Danielsun---Multumesc frumos .:D
GJ 64 GAB Nici chiar asa :D Mitic Mai dureaza umpic...vin alea periculoase cat de repede :D |
alea periculoase sunt de 100 de ori mai periculoase :)) dar si astea prospat polishate au iesit super super faine.
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
uhhhhhhhhhhh sexyy rau jantele8) |
Din pacate nu am putut sa concretizez ce aveam in gand , jantele alea 9,5 j cu 11 j , era vorba de OZ Breyton ale lui KOX , cum spuneam daca nu intervin probleme le voi lua ,,,,plm numai probleme am momentan si trebuie sa renunt la ele ...de moment
|
Nu iti ajung 2-3 perechi de jante sau cate ai :D
App ce ET si cati inch au buzele la Breytonuri... stii cumva ? |
nu stiu , trebuia sa imi zica dar a picat afacerea si nu am mai vb ,,,,,,nu e vorba ca nu ajung astea , dar vroiam ceva foarte tare :P
|
Tu stii cel mai bine ce vrei... oricum ocazii de jante foarte tari vor mai fii. Sunt foarte faine si ce ai pana akum.. parerea mea. Acasa cand vii?
|
Quote:
|
Peste cateva zile o sa cada o mare bomba pe topicul asta :D:D
|
Indicii, ceva ?!
|
Quote:
|
Quote:
Gata le-a luat :lol: Cred că sunt eu mai nerăbdător ca tine :X ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Sunt superbe jantele, o sa le puna cineva pe masina pentru 1-2 poze măcar ? Să le stăpānești sănătos ! Baftă ! |
Quote:
Multumesc de urari :P De pus , cred ca o sa le puna Motzu la el asa sa ne dam seama cat de cat , pe amea nu inca ,,,,urmeaza roluit la greu si cred ca , cam asta ar fi finalul , altceva nu prea mai vad ce sa ii mai fac , clima digitala cred si cam atat ....si in plus dupa tranzactia asta am ramas in fundul gol la propriu :D:D P.S Nu intrebati pretul , ramane secret |
Sa vina odata jantele, ca banuiesc ca o sa aiba aceiasi adresa de depozitare si cu ocazia asta pot sa sa le vand si sa-mi mai fac si eu ce mai am in cap la masina mea.:lol:
|
Quote:
|
Loc este suficient,dar trimite-mi ceva bani sa pun o alarma pe garaj ca s-ar putea ca o inchizatoare normala de usa sa nu mai fie suficienta la ce valori am acolo.
Te costa treaba asta cand vii acasa, o sa platesti jumate de pret fata de coletarie si cu ocazia asta castig si eu bani cinstiti sa-mi iau o turbina mai mare.:D |
Quote:
|
Quote:
Conectoreee.....ce sa fac ma ca nu vrea nimeni sa le cumpere alealalte , am zis ca imi fac din RC-uri masa in sufragerie :D, astea nu cred ca vor mai pleca vreodata de la mine ( sper) :D:D....abia astept sa ajunga |
Quote:
|
Quote:
Dau anunt ca ca inchiriez spatiu de depozitare, poate fac si eu de o turbina. |
Quote:
|
ba da , ca mie de pomana mi le-a dat careva , :D
|
ai facut-o si pe asta!!!!
OFICIAL ESTI NEBUN:lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
=)))) vezi ca ajunge ricko la turda mai repede decat crezi
:)))))))) |
:D ,,,,, relaxati-va fratilor :P
|
Quote:
|
sunt superbe jantele, de cand le-am vazut pe 4t mi-au ramas pe retina si as fi vrut sa le iau dar deh banii au fost o problema la momentul respectiv, sunt curios daca mai exista vreun set in ro, sau este singurul adus?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Intr-adevar , Kox are un templu al jantelor , nu stiu dca mai are Breyton dar are cateva seturi de exceptie
|
Eu ziceam că nu cred că e singurul lui set :)
Ricko , cāt ai dat pe ele ? :-) |
stai cuminteeeeee cu jantele alea ca prea sar in ochi :)) le pui de acum pe masina sau doar in primavara?
|
Quote:
GAB --- pretul nu il voi dezvaluii |
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning