![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
Si astia care mai cer jocul : OAMENI BUNI...S-A INVENTAT ODC-U...DE CE AVETI INTERNET?SA STATI PE MIRC CU TOT FELU DE "SHUKHARI" si "THALENTHATZI" ?....oo god...:l:rolleyes2 |
da mita ai dreptate
|
9 Attachment(s)
niste japoneze
|
de acum, langa poza, atasati si patchurile cu masinile, motoarele, etc. folosite la masina din poza
o sa fie de ajutor la multi multumesc :) |
2 Attachment(s)
lol,ntz te rog frumos pune si ttu patchu sau cauciucurile care le ai u cu scrisuri ca le vreau si yo plzz
|
o sa iti dea eroare cu ele si dupa o sa ma injuri dak vrei iti dau un patch cu goodyear are scris galben pe caucioace
|
bine damil pe ala da intra si pe messenger te rog frum :D
Multumesc anticipat |
salutare as dori si eu jocul! cum pot face rost de el complet:) narco_rules99 multumesc anticipat:) sau vreau bmw e30 etc....multumesc anticipat inca o data
|
12 Attachment(s)
........................
|
misto masinile ... aia galbena ce masina e ca o vreau si eu
Multumesc |
ma scuzati ca ma bag ca musca in lapte
ma ajuta si pe mine cineva cu patch`ul 2.3.0 ? va rog frumos deja de 2 ore tot caut dar nu am gasit nicaieri sa il downloadez multumesc anticipat :D |
intra pe Gom-team punct com,acolo au toate patch'urile poti sa iti faci cont e free si ai dreptul la toate downloadurile si forum unde sunt si cativa romani pe acolo. ;)
|
am facut tot ce ai spus da... nu merge :|
|
6 Attachment(s)
Volkswagen Golf III
|
am si eu o problema...vreau sa bag 2.3.0 si imi da o eroare knd dau instal.....stie cineva ce are:)??? multumesc anticipat
|
Peste ceva timp,poate maine,acum uploadez pe rapidshare o versiune de la Slrr ce o am eu.Sper sa va incante,daca nu va place,nu o jucati,doar atat va zic sa nu veniti cu critici si nici cu laude,mie cel putin imi merge ok! :-)
Asa sa revin la joc: Are pe langa masinile normale,Nissan Silvia S14,Bmw E92 csl,Nissan 300zx,Toyota Ae86,Integra nu stiu sigur ce an si ce model,Mazda Rx7. Piese : Jentii,finale(tobe sport),neoane,motoare I4,i6,v6,v8. Track: Doua de drift,una de off-road,una de drag si mai cateva.Mai dureaza ceva timp pana o voi uploada toate arhivele. :lol: The links : http://rapidshare.com/files/17740056...art01.rar.html http://rapidshare.com/files/17740056...art02.rar.html http://rapidshare.com/files/17740588...art03.rar.html http://rapidshare.com/files/17740589...art04.rar.html Spor la tunarit. |
am si eu o problema..nu reusesc sa fac jocul...nu inteleg...daca cineva ar dori sa ma ajute i-as fii recunoscator....va rog frumos...da-ti add la id : wyp_4tunning si ajutati-ma si pe mine :cry:
|
E simplu,pui toate arhivele intrun folder,si dai click dreapta pe el si dai Extract files cu Winrar,winzip.
|
as si eu o problema...nu merge sa bag pach -ul cu 2,3,0.....imi da o eroare:) are cineva vreo idee:)?
|
streetstyle te rog frumos pune si u trackurile
Multumesc anticipat |
imi merge jocul perfect...dar nu merge sa bag parola de bani...masinile nu apar:(...dar am luat totul de la inceput cu o masina de 14000 si am vandut absolut tot dupa ea...am refacut motorul care initial era de 130 hp dar am ajuns la 365 ....si am doar un scaun si volanul pe ea...e usoara si rapida...am facut multe masini cu ea si am facut si bani:)...dar astept un raspuns de ce nu merge parola si masinile de ce nu apar:(
|
Quote:
Asta e versiunea aia MM nuj cum ... de slr :D ... pune si tu golfuletzu tau , ca si io am tot versiunea asta , si nu stiu de unde sa iau masini pentru ea :( |
1 Attachment(s)
patch 230le
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ursulet cu vise de dragstarr
|
prop aia eu ti'am zis'o asi..:)).....:>Smeker ursuletul:))....StreetStyle22 baga aici pistele t rog,,,:D
|
da stiam :)))
|
mersi mult mariane :)
|
npc aici trebuie sa ne ajutam fiecare cum putem intre noi ;) si daca mai ai nevoie de ajutor dami add s_cosac
|
Video By ME !! :->
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/-cUTb2gQiMY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/-cUTb2gQiMY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> BMW E30 Donuts |
TFK pune te rog intercooler`u ala , urca`l :D
|
2 Attachment(s)
K.O.
Ca sa-ti mearga pe orice masina baga SLREDITOR in folder-u dela SLRR, Intri in el, dai unde ai executabilul, dai OK si dupaia alegi masina, Edit Blocks si selectezi acolo SR20DET ;) Si SR20DET-u il bagi in SLRR\Parts\Engines EDIT: INTAI BAGI MOTORU Note:Poti sa-l folosesti la orice masina si sa bagi ORICE Motor!:rolleyes2 |
Moama ce mijto sunt gentile pe spate , ca in realitate !!! :D Da nu stiu de ce mi se pare ca E30 al tau are 4 usi ... :-s ... al meu are 2 :((
|
5 Attachment(s)
umm. lol Masina nare genti in spate :| In spate are doar rotile (Fara NOS)
Si are 2 usi :) EDIT : Mai tarziu o sa pun niste poze cu ea 8) EDIT 2 : Am schimbat jentile spate pentru ca au cam... expoldat :oops: Pozele HERE! |
super tare ;)
|
6 Attachment(s)
Se poate sa se face un poll intre mine si asi_marian pe un BMW E30
Cea Neagra Este A Mea (TFK) Cea Galbena Este A Lui Asi_marian |
10x asi_marian
|
Daca lasai la bmw galben jentile alea nerge din fier pe spate ... pe tine te votam :)) ... sau daca ii scoteai pleoapa aia :-S
|
ma am vrut sa las da dupa cine stie ce imi ziceau astia si ploapa e chiar frum
P.S. masina era la show asa ca nu trebuia sa o las cu jantele alea |
Danny...defapt sunt din tabla alea......m rog....
Si ce scuza puerila...nici TFK nu are jentile de tabla...si pleoapa aia chiar imbunatateste aspectul.... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning