Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   AUDI A4 B5 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/232792-audi-a4-b5.html)

florin_andrey86 21-10-12 22:21

Re: AUDI A4 B5

Quote:

Originally Posted by Drako4Life (Post 5217681)
ai trecut la un singur stergatori sau mi se pare?
daca nu mi se pare, cum se comporta fata de sistemul original? e mai ok sau putin dezavantajos?

da am avut sistem cu un singur stergator, se comporta ok, pot spune ca al fel
doar ca e dif ca nu sterge aceiasi suprafata ca si sistemul org. dar sterge foarte bine, daca ii pui un stergator mai lung...

Drako4Life 25-10-12 22:46

sistemul cum e, cu punct fix la stergator, sterge semirotund, sau mobil ca la merc, semioval sa zicem?

florin_andrey86 26-10-12 00:06

Quote:

Originally Posted by Drako4Life (Post 5222780)
sistemul cum e, cu punct fix la stergator, sterge semirotund, sau mobil ca la merc, semioval sa zicem?

da, este punct fix (olcit), sterge bine, semirotund, pe suprafata destul de mare, in comparatatie cu 2 brate e undeva la 80%

florin_andrey86 12-11-12 00:20

caut un dyno la arad sau la timisoara, exista asa ceva?
multumesc

florin_andrey86 21-11-12 11:06

6 Attachment(s)
sa ma actualizez si eu topicul cu ultimele "ispravurii"
- am schimbat kitul de ambreiaj, nou, sachs = 600 lei
- am cumparat un alt senzor barometric pt calculator, care citeste pana la 3bari si 400 kpa
- am schimbat senzorul la arad, dupa care au fost facute cateva reglaje....urmand sa plec iar la arad pt definitive....
- am cumparat o carcasa de filtru sport, facuta la comanda pe audi

iar de acum incolo astept vara pt a mai lucra pe la motor, mici chestiuni pt a mai ridica puterea putin....
- filtru K&N - pt debit marit de aer
- pompa de servodirectie - electrica
- anularea vasco-cuplajului - electric
- schimbat ax cu came - custom
- schimbat pistoane + biele
- capul de pompa hidraulica de 12mm
- pompa motorina
etc......

florin_andrey86 22-11-12 17:47

5 Attachment(s)
astazi am montat si carcasa + "filtru sport"

florin_andrey86 24-10-13 16:52

2 Attachment(s)
salutre lume, spre nesimtirea mea, a cam trecut anul de cand nu am mai postat ceva pe aici......evolutia masini nu a stat pe loc, ci din contra a cam dat inapoi, tot spre nesimtirea mea si din cauza drumurilor din oras......am spart bara de fata de tot, acum este la craiova sa o refac, nici bara de spate nu e mai "cuminte" si la o denivelare a facut putin balan si s-a luat asfaltul de ea si a ramas acolo, pe masina ramanand decat suporti de prindere de sasiu, acum vreo saptamana am refacuto....iar pe lateral cu ajutorul unor misici si caini "am" reusit sa las niste urme pe aripi, capota, pe 2 usi...cam atat cu exteriorul
la motor am renuntat la radiatorul suplimentar de ulei pt ca nu etansa bine si pierdem ulei pe acolo.
la interior spre uimirea mea nu s-a intamplat nimic, nici rau si nici bine:)))), dar in schimb nu-mi mai merg bine sau deloc ceasurile suplimentare.
la muzica pot sa spun ca am evoluat putin schimbat statia cu una de la gz GZHA 5125XII.
in iarna asta vreau sa fac niste modificari la interior, nu la tapiterie, ci la "accesoriile" pe care le-am montat pe acolo sau care le-am cumpart de acum 2-3 ani si nu am apucat sa le montez ci doar sa le concep. vreau sa renunt la tubul de bass cu 2 dif si sa merg pe un dif, montat in locul rotii de rezerve, cutie facut din fibra de sticla urmand ca dupa sa modific si "podeaua" portbagajului
cam asa sta treaba cu Haudi...cand o sa ma apuc de treburi, o sa revin cu poze....

fredo 26-10-13 05:11

arata fain cu albastru

car 27-10-13 15:50

Spor la treaba in continuare, important e ca investesti in continuare in masina, mai sunt si momente in care batem pasul pe loc din diverse motive. Sa auzim numai de bine.

florin_andrey86 28-10-13 13:05

Quote:

Originally Posted by fredo (Post 5600049)
arata fain cu albastru

masina tot gri este, cea albatra e un demo, cum vreau sa fac eu in portbagaj, dar o s fie doar un difuzor.....

valitataye 16-11-13 12:35

Spor la modificat portbagaju,vrei sa mai ai spatiu de bagaje de renunti la cutia aia mare?

florin_andrey86 16-11-13 15:51

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 5613812)
Spor la modificat portbagaju,vrei sa mai ai spatiu de bagaje de renunti la cutia aia mare?

nu e vorba de spatiu, pt ca nu o sa car nimic cu masina...dar eu zic ca o sa fie un desing mult mai frumos....si nuci nu-mi place "dulapu" ala.....

florin_andrey86 20-11-13 09:59

5 Attachment(s)
dupa lungi si multe cautari si asteptari, am gasit ceva extra (parerea mea)

arazvan2002 20-11-13 10:19

Interiorul arata misto. Astea nu au airbag in scaune si nu stiu daca a ta are. Dupa 98 s-au pus.

Cu bara de fata ce e? Ea e misto. Cred ca incadreaza bine si FMIC-ul.

florin_andrey86 20-11-13 12:03

Quote:

Originally Posted by arazvan2002 (Post 5616538)
Interiorul arata misto. Astea nu au airbag in scaune si nu stiu daca a ta are. Dupa 98 s-au pus.

Cu bara de fata ce e? Ea e misto. Cred ca incadreaza bine si FMIC-ul.

nici a mea nu are airbag in scaune, iar bara de fata o sa fie montata pe masina mea, probabil cu mici reglarii in jurul intercoolerului
........
sambata ma duc dupa masina....masina?!?!?!?!?! = da, o sa cumparat o masina intreaga :D :D :D

arazvan2002 20-11-13 12:31

Bai...tu esti nebun....
Care mai e acum configuratia B5-ului? Ce mai are pe ea...ca tot modifici si schimbi la ea. Niste poze?

florin_andrey86 05-01-14 18:48

4 Attachment(s)
o idee de la sotia mea, acum ca am interiorul albastru la audi (01 SRC), sa vopsesc masina albastra, ce parere aveti?

bubugsi 24-08-14 17:14

mai bine mai tarziu dkt niciodata cum se spune pe la pitesti
aam citit tot topicul si am vzt multa pasiune si devotament,felicitari tie si prietenilor care te-au ajutat...o masina frumoasa;););)
iti km place sa te complici din ce am tot citit pe aici...daca tot vroiai sa o faci sa fuga puneai un benzinar cu turbo si rezolvai mult mai usor toata nebunia, nervii si orele pierdute
oricum felicitari ptr proiect dus aproape pana la capat...interiorul albastru si bara trebuiau sa ajunga la mn dar m-am trezit tarziu...
stima

bubugsi 24-08-14 17:15

aaaaaaa...am uitat eu sunt din pitesti dar nu o sa ma duc in veci la chilot puar tuning..;) bafta

florin_andrey86 14-03-15 13:09

6 Attachment(s)
sa mai aducem lumea la zii cu rarele si noile achizitii :)))
- cap de pompa de injectie de 12 mm - import usa - nou
- ax cu came de SDI - nou
- faruri USA - oem - xenon - sh
- am cumparat o masina pt: botul original de fl, plafon si trapa de fl
p.s. din cauza unor prb nu am mai avut nici timp si nici bani de a investii prea mult in ea.....
mai am de refacut galeria de admisie si dupa imi trebuie o echipa de softisti si mecanici + dyno test ca sa-mi regleze toate cele si sa faca softul asa cum trebuie.....

ROBERT_88ROB 14-03-15 17:45

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 5786816)
sa mai aducem lumea la zii cu rarele si noile achizitii :)))
- cap de pompa de injectie de 12 mm - import usa - nou
- ax cu came de SDI - nou
- faruri USA - oem - xenon - sh
- am cumparat o masina pt: botul original de fl, plafon si trapa de fl
p.s. din cauza unor prb nu am mai avut nici timp si nici bani de a investii prea mult in ea.....
mai am de refacut galeria de admisie si dupa imi trebuie o echipa de softisti si mecanici + dyno test ca sa-mi regleze toate cele si sa faca softul asa cum trebuie.....

cred ca da mult mai bine o bara spate de S4 decat asta ,bafta in continuare cu proiectu

florin_andrey86 14-03-15 19:35

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 5786872)
cred ca da mult mai bine o bara spate de S4 decat asta ,bafta in continuare cu proiectu

nu pot monta alta bara, pe motiv ca am evacuarea dubla si s-ar vede teva de la evacuarea de pe dreapta.

florin_andrey86 29-06-16 15:24

totul a inceput pe www.4tuning.ro
https://forum.4tuning.ro/117-masina-m...udi-a4-b5.html
si a continuat pe facebook
https://m.facebook.com/Severin-Racin...01329&mt_nav=1
vizionare placuta!!

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning