![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
nu....poza a iesit proasta din cauza ca am facut pe coperta blocului si cand am dat cu nitica apa sa indoit....fleosc....mersti pt comment
|
Da mai, apa e de vina, in rest e perfect desenul, ce stiti voi :lol:
|
1 Attachment(s)
revin cu un proiect, desi e neterminat. poate ma jutati voi sa gasesc un front bumper pt mustang-ul meu :D
app: cum vi se par detaliile? e mai bine? :P :)) e fara umbre, dar o sa urmeze si alea. :D |
Mai ai de lucrat la spatele masinii si la pragurii... kitul fata arata mortal eu zic sa i pui grila aia mare (aia care ai incercato deja de se vad urmele)...
Rest, super tare |
1 Attachment(s)
am terminat-o (in mare parte) inainte sa imi raspunzi. oricum, se poate modifica... si la praguri, chiar nu stiam cum sa le fac. poate p[e parcurs imi vine vreo idee. ;) (front bumperul actual, e diferit fata de ceea ce ti-ai imaginat tu. poate e fain, poate nu.) la geamuri, nu o sa ma chinui sa desenez si interiorul, o sa le fac negre. astept pareri, sugestii, modificari, critici ;)
ps: aratami unde trebuie sa modific spatele masinii, ca nu imi pot da seama. si detaliile sunt mai bune? |
1 Attachment(s)
Pariez ca se referea la zona asta ->
|
1 Attachment(s)
Exact.
Cateva corectari rapide din partea mea ;) Bafta PS. Masina global arata foarte OK |
sa inteleg ca acolo unde e semnul de "interzis" nu trebuia sa pun alea? si la front bumper... : vroiai priza de jos sa fie mai ridicata? mie asa mi-ar place sa fie :)
|
Semnele "interzis" inseamna, "nu e bine" ;) :lol:
la bumper, bara aia e reprezinta lama care ai desenate dupa parerea mea prea jos pentru a da aspect kit complet si unic de caroserie ;) dar, depinde de gusturile firecaruia... |
asta stiu ca bumperul nu e in ton cu restul kit-ului. o sa mai modific pe parcurs la el. apropo: la capota , ce nu e bine? :O si priza de aer de pe capota, ce e cu ea? km ie asa imi place...cum e acuma...
|
La capota e vorba de proportie , me se pare cam lata.
'Priza de aer', cred ca ar trbui sa fie mai putin adinca, ca asa aerul care intra prin calandru e scos direct de extractorul de aer... ;) |
2 Attachment(s)
prima mea masina o tenta de logan pick-up prototip(am incercat sa reproduc grila fata de la loganul nou sedan) .... nush ce sa zic va las pe voi si in functie de comentarii ma gandesc daca sa continui sau sa nu:D astept comm
aaa si inca un desen nu are legatura cu masinile..... arata cad de devotat sunt eu colegiului sf. sava;)) |
toate au un inceput... nu depinde de noi sa iti spunem daca sa continui sau nu, tu decizi. sectiunea de tutoriale te asteapta in caz ca te hotarasti. tre sa iti exersezi perspectiva. bafta!
|
Quote:
o sa mai exersez cu tutorialele....asta am facut-o la scoala deci a fost la prima vedere de aceea nu e colorata ma gandeam sa fac mai multe sa fac un dosar ceva cu multe desene si sa vad evolutia personala ;)) am planuri mari cu mine insumi |
1 Attachment(s)
plictiseala pe la scoala...
|
bv man :) arata bine :P mai baga
|
1 Attachment(s)
Mai stiti de Astonul meu? :D
Azi eram enervat si am facut desene multe ;) |
1 Attachment(s)
Revin cu ceva nou :-)
Ce e bine, ce nu e bine ramane sa-mi spuneti voi 8) |
1 Attachment(s)
mai pun si eu..un mk4 Variant,nu m-a prea interesat perspectiva,doar hasura...sper sa va placa,tot din ciclul plictiseala pe bancile liceului..:)
|
1 Attachment(s)
Mi se pare nasol faptul ca Oltcit nu mai exista... Versiuna mea unui clasic romanesc: OLTCIT CLUB!
O masina fashion, performanta (3 cyl. 1,2L biturbo Mahle 200cp + E85 adica aprox. +15% putere) si inovanta... Am respectat inclinarea capotei, decupajul la nivelu calandrului si a acoperisului... Acum lucrez la un coupé sport, un cabrio si in viitor la o berlina Oltcit... Edit, poza e de rezolutie mica pentru ca inca desenul e doar o ciorna. |
@maserati-92: Stii tu ce stii, ai desene reusite, dar aici la Oltcit ceva e putred...nush nu-s in masura sa-mi dau seama ce e :))
P.S: Tot incerc sa-mi dau seama si nu reusesc, asa ca te intreb direct: ce rol are ca spui acolo ce motor are in mintea ta si toate detaliile tehnice? :-? |
Dupa parerea mea o masina fara motor nu are nici un rost si design inseamna conceptie nu doar desen...
Trebuie neaparat sa imi inchipui o masina completa. Cand desenez o masina eu primul lucru pe care il fac ma intreb care ar fi potentialii clienti si care segment sa il reprezint, ce marca. Si bine intales ma gandesc la tehnica, de la motor la norme de securitate Si apoi incep desenul :) La Oltcit capota si linia de pe lateral strica desenul, dupa parera mea dar asa cum am spuso e doar o ciorna... Si mersi pentru parere ;) |
Ok, acu` am inteles si eu...fiecare cu stilul lui, dar chiar eram curios de ce pui acele detalii acolo :)
|
;) Pasiune :-P
La Lancer-ul tau, nimic special de declarat, poate proportia capotei daca trebuie neaparat spus ceva :) |
https://i162.photobucket.com/albums/t...Photo-0352.jpg
si una de la mine. nu`mi place masina dar eu zic ca e de admirat nenea cu jointul :D |
2 Attachment(s)
Masina parca ar fi visu' lui nea Marley :-P
Mai pun ceva si eu, 1- Land Rover Stark Rover Bazat pe Range Sport cu motorul SV12 Brabus, 6300cc biturbo 730bhp... E ceva neobisnuit sa pui un V12 la un SUV dar are 6300cc, inchepe el :lol: si il face si mai excluzif :-) 2- Oltcit... Inca nu am gasit nume, daca aveti o idee... Actual i zic Spada Concept Coupe sport utilizabil zi de zi, in oras, in vacanta si chiar pe circuit! Pentru asta trebuie portbagaj mare, patru locuri si un motor mic cu putere muulta. Clientii ar fi cei de la Volvo, BMW, Mertz, Saab si toate marcile premium... Fiind ca actual ecologia e necesara la conceperea unui automobil, propun ca motorul sa fie Abarth S4, 4 cilindrii in linie 1796cc turbocompresat 480bhp, deci motor in acord cu politica de Downseizing actuala si ca sa fie totusi ceva mai accesibil tuturori are CPU de E85 (cea ce i conceda aprox. 15% putere in plus). |
1 Attachment(s)
Golf mk1 -Rallye Facelift...in sfarsit mi`a scanat o prietena lucrarea,io pana acuma le`am facut poza cu telefonu si d`aia ies asa disproportionate...asta e...sper sa va placa :)
|
Arata super... Doar un lucru bizar: Parbrizul e relativ transparent iar partea cu geamul deschis e intunecata de nu se vede nica :-p probleme temporale?
|
ala numai oltcit nu mai e...
spoilerul e stramb la golf hori ... poate nu are geam transparent la luneta, daia se vede negru prin geamul lateral ;) |
tnx guys :D
|
2 Attachment(s)
Vin si eu cu un desen in care e prezenta masina mea modificata.:chainsaw::chainsaw::chainsaw:
Daca s-ar putea modifica dupa desen eu cred ca ar fi ok 8)8) |
1 Attachment(s)
Putina plictiseala ieri la scoala, plictiseala terminata azi de dimineata :rolleyes2
|
Cam radicat spatele... nu?
|
da...nu stau sa caut explicatii :D ... sau sa zic ca numa in poza e asa, ca si altii de pe aici ? :))
|
Bine faci... :lol: :-P
|
1 Attachment(s)
am si eu o mica schita ...
|
opa :> e ceva stil pe ea :)
se vede dupa executie ca le cam ai. am dori sa mai vedem desene, ca pariez pe cat vrei ca nu e singurul pe care l.ai facut. |
Multumesc! Insa nu mai prea desenez masini, prea putin timp.... Cand o sa am timp o sa mai fac
|
3 Attachment(s)
Ma bag si aici :D
|
frumos lucrat:-?cam de cat timp desenezi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning