Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 HAI HUY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/215094-dacia-1310-hai-huy.html)

mihai_SPR 11-10-11 13:58

Re: Dacia 1310 HAI HUY

da, aseara

sorinake38 21-10-11 22:04

ce faci drace ?
sunama intro seara sa te alerg putzin cu dacia mea
sa facem ceva spectacol
daca vrei bine inteles
0749485053

DJBOSS 21-10-11 23:07

Quote:

Originally Posted by sorinake38 (Post 4661174)
ce faci drace ?
sunama intro seara sa te alerg putzin cu dacia mea
sa facem ceva spectacol
daca vrei bine inteles
0749485053

pai ma agsesti joi-a la carrefour la ora 19:00 , si daca vrei alergat ne alergam pe drum duminica la craiova, poate vi si tu la VTM la Bucovat ? hai cati dau maine un telefon sa vad in ce stare mai este daciota ta ;)

DJBOSS 23-10-11 20:33

4 Attachment(s)
ceva poze mai recente de la craiova

R.Equinox 23-10-11 20:43

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4664560)
ceva poze mai recente de la craiova

A vrut Cineva sa-ti fure roata de rezerva?:lol::lol:....Vad ca nu ai incuietoare:))..

Incet Incet o aduci la stadiul pe care il vrei..:X..Bravo

DJBOSS 23-10-11 20:53

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4664588)
A vrut Cineva sa-ti fure roata de rezerva?:lol::lol:....Vad ca nu ai incuietoare:))..

Incet Incet o aduci la stadiul pe care il vrei..:X..Bravo

auuuuuuuuuuu , da buna faza cu roata de rezerva :))) astazi la craiova un preten de-al meu facu pana si el are 4 rpezaone ca si mn simi ceru rezerva..i culmea ca eu rezerva o am in 3 prezoane =)))
gaura trebuie s-o astup dar mi sa stricat inchiderea si pana o refac..e e pe ...gaura:lol:

Multumesc

R.Equinox 23-10-11 21:23

Daca tot o sa astupi gaura...Scoate si alea cu 1310 si L..;);)

DJBOSS 27-10-11 22:47

4 Attachment(s)
Gata m-am trecut la cauciucurile de iarna , am pus 2 jante de pe opel care sunt pe 14 si aveam pe ele cauciucuri de iarna pe dacie,intradevar masina acum s-a mai inaltat, volanu numai abte nici stanga,dreapta numai simt batai, in schimb uruie rulmenti.
Cand sa schimb pe dreapta janta am rupt prezoanele in flansa :))) in loc sa desfac le-am strans i au cedat , pentru timp de 15 minute am mers cu janta in 3 prezoane, apoi am scos prezoanele din flansa,am pus jante pe 14 alte rpezoane si acum totu este ok, cei drept cam pe toate curbele cauciucurile astea scarteie dar spatiu de franare este mult mai bun.
momentan am 14 pe fata si 13 pe spate , pe spate numai am cauciucuri sa pun de iarna asa ca merg doar cu fata de iarna :D

DJBOSS 31-10-11 13:32

Huy-u intra intr-o serie de modificari la exterior;), defapt este intrat deja...s-au anulat manerele pe spate si la numaru de imatriculare o dungulita deasupra frumos facuta, urmeaza alte evazari toate aripile, urmeaza 2 jante tot cale mele intoarse deja le am...., capota o sa aiba o alta forma , barile la fel , si curatat rugina aliniat cat se poate tot la mai drept...apoi dau cu ea la vopsit.
Azi a fost o vreme frumoasa..lucrarea inca nu o am terminata urmeaza sa lucrucrez mai tarziu si atunci revincu poze;)

R.Equinox 31-10-11 15:02

Ne bucuam sa auzim....Vrem Poze..SI multe Poze:)).....

Bafta cu ea si sper sa iasa ceva frumos;);)

DJBOSS 31-10-11 17:24

17 Attachment(s)
Pai prezoanele au fost stranse prea tare la vulcanziare si na a fost de ajuns o cheie + prelungitor :))
Pozele din timpu lucrari de azi

GJ 64 GAB 31-10-11 17:34

Cristy, astupă şi īncuietoarea de la portbagaj , dacă tot lucrezi la spate :-)

DJBOSS 31-10-11 17:46

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4681567)
Cristy, astupă şi īncuietoarea de la portbagaj , dacă tot lucrezi la spate :-)

categoric ca , o sa fie si aia astupata dar daca sa bulit incuietoarea :)))

valitataye 31-10-11 17:54

Dc nu astupi de tot locasul numarului?

R.Equinox 31-10-11 17:57

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4681600)
categoric ca , o sa fie si aia astupata dar daca sa bulit incuietoarea :)))

Frumos Frumos

Am auzit ca poti sa-ti pui deschidere la porbagaj de pe cielo...cu cateva modificari...(poate am auzit gresit..Nustiu sigur)

uN_DuC 31-10-11 18:58

radu_R_1989
baga-ti idu meu ca vreau sa te intreb ceva ....

valy1233 31-10-11 19:17

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4681645)
Frumos Frumos

Am auzit ca poti sa-ti pui deschidere la porbagaj de pe cielo...cu cateva modificari...(poate am auzit gresit..Nustiu sigur)

daca nu ma insel deschiderea la portbagaj la cielo e pe sufa..si e aproape imposibil sa faci pe dacie asa cv,adica te complici foarte mult.

e foarte simplu,cu un actuator de deschidere centralizata(recomand de opel vectra B ca este puternic)

facut de mine pe alba din semnatura :)

daca nu se supara djboss sa pune 2-3 poze cu modalitatea lui :)

DJBOSS 31-10-11 21:10

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4681872)
daca nu ma insel deschiderea la portbagaj la cielo e pe sufa..si e aproape imposibil sa faci pe dacie asa cv,adica te complici foarte mult.

e foarte simplu,cu un actuator de deschidere centralizata(recomand de opel vectra B ca este puternic)

facut de mine pe alba din semnatura :)

daca nu se supara djboss sa pune 2-3 poze cu modalitatea lui :)

Pai da asa am si eu , actuactor care sa faramat..am ceva posturi in urma cand l-am pus ,am prieteni care au portbagajul pe cablu ,gen ca, capota:lol:
valitataye - mie unu numi place sa astup de tot acel locas

Cristinelul 31-10-11 21:15

1 Attachment(s)
Interesant DJBOSS ce i-ai mai facut,dar pe viitor trebuie sa o vocsesti ca nu poti merge cu ea asa dalmatian:P Dupa cum spunea un tip mai sus puteai sa ii astupi tot curu si as sa iti atasez 1 poza sa vezi cam cum ar da;) BAFTA!!!

DJBOSS 31-10-11 21:23

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4682213)
Interesant DJBOSS ce i-ai mai facut,dar pe viitor trebuie sa o vocsesti ca nu poti merge cu ea asa dalmatian:P Dupa cum spunea un tip mai sus puteai sa ii astupi tot curu si as sa iti atasez 1 poza sa vezi cam cum ar da;) BAFTA!!!

am mentionat in primu post de pe aceasta zi si repet o pregatesc ,apoi spre final o finisez si o duc la voxsit :lol::lol: mie imi place cum bate lumina asa frumos de sub dungulita :X na acu fiecare cu gusturile sale :oops:

b08ygs 31-10-11 21:42

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4681872)

Se poate si cu cablu, eu am facut cu cablu si camasa de bicicleta, iar incuietoarea am puso pe dos, carligul l-am pus pe capota portbagaj si incietoarea in sine am puso jos, am tras cablu pana la scaun, si aveam deschidere prin cablu:D

B-61-KYS 31-10-11 21:47

inca raman la ideea ca masina ar trebui sa-si traiasca batranerea si sa nu mai fie chinuita in halul asta !

DJBOSS 31-10-11 22:49

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4682298)
inca raman la ideea ca masina ar trebui sa-si traiasca batranerea si sa nu mai fie chinuita in halul asta !

in primul rand corecteaza greseala pe care ai scriso
in al doilea rand veziti de loganul tau si nu-ti mai da tu cu parerea despre dacia mea si a altora de pe forum (nu sunt singuru) chiar daca este un forum public
in al treilea rand e treaba mea ce fac pe propria mea masina , scutestema de la aceste comentari .

O seara placuta in continuare tuturor...

Cristinelul 01-11-11 07:42

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4682409)
in primul rand corecteaza greseala pe care ai scriso
in al doilea rand veziti de loganul tau si nu-ti mai da tu cu parerea despre dacia mea si a altora de pe forum (nu sunt singuru) chiar daca este un forum public
in al treilea rand e treaba mea ce fac pe propria mea masina , scutestema de la aceste comentari .

O seara placuta in continuare tuturor...

DJBOSS,eu zic sa nu te superi pentru comentariul de mai sus,pentru ca este un thread public unde toata lumea isi da cu parerea sii na trebe sa mai accepti sa mai fii si criticat. Nu cred ca exista persoane care sa nu fie criticate intr-un fel pe threadul lor. Bafta!(fara suparare);)

GJ 64 GAB 01-11-11 08:53

Cosmin , lasă omul să-şi facă treaba cum ştie el :P
La final tragem linie şi analizăm , comentăm! Nu mai fi răutăcios!

Cristi: tu ambiţionează-te şi mai tare şi fă-ţi maşina cu mult gust şi ai grijă şi la detalii .
Dacă o să faci ceva frumos lumea o să te aplaude şi o să te aprecieze!

kowally 01-11-11 16:08

Stai linistit DJ"BOSS" ca ii sta mai bine cu tabla aceea pe care ai puso acum la numar decat sa il astupi de tot. Si ai grija ca nu se zice voxsit ci boxsit :)) Cu ce zeama dai pe ea ?

cosminel_dyz 01-11-11 16:12

bossule esti plin de surprize...nu ai spus nimic de ultimele modificari, ce sa zic bravo !

DJBOSS 01-11-11 16:29

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4683751)
Stai linistit DJ"BOSS" ca ii sta mai bine cu tabla aceea pe care ai puso acum la numar decat sa il astupi de tot. Si ai grija ca nu se zice voxsit ci boxsit :)) Cu ce zeama dai pe ea ?

Ce sa zic .si eu sunt in dubi momentan oricum nu o sa mai fie acelas albastru inca nu stiu ce alabstru sa folosesc, mai este timp de gandire...pana atunci mai strang banuti si mai modific cate ceva.

kowally 01-11-11 16:57

2 Attachment(s)
iti dau niste sfaturi cat de cat ieftine inainte sa o boxsesti.
-niste evazari de golf 2 ca astea arata ca %&$#
-daca se poate sa astupi si clantele pe fata ca sa faci treaba buna sau macar sa pui clante de pe modelul "zambetul lui iliescu " cum are si pe solenza.
-sa unesti grila cu capota si sa faci sa se deschida invers
-sa scapi de tabla aia pe post de toba si sa pui un final adevarat daca nu ai bani de toata toba .ar fi bine daca ai pune o toba pe stanga si una pe dreapta .
-un minispoiler pe fata ca asta daca mai gasesti, nu de golf 2 ca "toate lumile" si sa il faci ca si cum ar fi un spoiler intreg.
-si pe spate sa tai spoilerul si sa il lasi mai jos 5-7 cm ca pare prea inalta masina si spoilerul prea mic si ii sta si mai bine asa.(eu asa o sa fac, dar dupa ce imi izolez garajul calumea).
trebuie sa te gandesti bine de acum ce ii faci la tabla inainte sa o vopsesti ca sa nu ii strici vopseaua pe urma .Eu ti-as sugera un albastru wrc ca pe loganul ggd si dacia wid fost wrc.Am vazut pe forum la un opel o culoare frumoasa, uite aici topicul .

https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...a/page-24.html

culoarea asta mi-ar place https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1320045063

capota alba si jante albe.si plafonul in forma de tabla de sah.

Cristinelul 01-11-11 19:05

Acel albastru despre care zice tovarshu de mai sus este ALBASTRU ELECTRIC!

kowally 01-11-11 19:09

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4684180)
Acel albastru despre care zice tovarshu de mai sus este ALBASTRU ELECTRIC!

E u asa am citit , ca se numeste albastru wrc sau subaru .

Crisskro 02-11-11 19:32

Masina asta are nevoie de:
1: jante aliaj (si tot ce implica asta)
2: suspensie lasata (si tot ce implica asta)
3: vopsea

Eventual o toba mai normala. Atat. In rest totul original. La ce varsta are, cat mai original da bine.

Daniel_Toa 03-11-11 08:12

Fara off topic !

BlueAngel 03-11-11 11:21

Te grabesti sa faci cat mai multe modificari,dar incepe sa arate cam aiurea,hotaraste-te ce vrei sa ii faci si dupa ce termini cu toata tablaria si sa indrepti si sa aduci la linie totul orienteaza-te spre vopsit,nu te mai grabi ca o faci sorcova....

bujuKYL 05-11-11 11:58

ti-am citit toate istoria, post cu post e super masina ai grija de ea!!!:shock: si eu am in plac sa achizitionez o dacie sa o fac super:twisted:

DJBOSS 07-11-11 16:10

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4692837)
ti-am citit toate istoria, post cu post e super masina ai grija de ea!!!:shock: si eu am in plac sa achizitionez o dacie sa o fac super:twisted:

Multumesc frumos pentru apreciere ;)

Care ma ajuta si pe mine cu un virtual tuning , in starea de acum a modificarilor cu o vopsire completa " albastru electric" cu jantele astea aici vopsite alb. Multumesc astept ca cineva sa ma ajute

kowally 07-11-11 17:28

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4697345)

Care ma ajuta si pe mine cu un virtual tuning , in starea de acum a modificarilor cu o vopsire completa " albastru electric" cu jantele astea aici vopsite alb. Multumesc astept ca cineva sa ma ajute

te ajut eu cu un virtual tuning 3d.O sa fie cam greu cu jantele da sa vad ce pot face.

bujuKYL 07-11-11 21:43

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4697345)

ce model de daciuca ii asta? si eu vreau sa achizitionez un model la fel sa ma pun pe treaba!:shock::twisted:

andreibadea 07-11-11 22:45

Vreau Poze!!!

R.Equinox 08-11-11 13:54

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4698427)
ce model de daciuca ii asta? si eu vreau sa achizitionez un model la fel sa ma pun pe treaba!:shock::twisted:

OFF--Sper ca nu se supere Boss pe mine:))......Dacia 1310 L din 1998.

ONN=Asteptam pozele...

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning