![]() |
Re: Caut melodie 2 !
Quote:
|
Quote:
asta este melodia, sry nu o am la indemana sa o urc dar nu cred ca nu o gasesti :D |
Georgeh212000 , MadAboutGolf3 - va multumesc frumos .
|
Are cineva Snoop Dog - Sweat (David Guetta remix)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
caut si eu B'ZWAX - Adidas Megalizer Beat
https://www.youtube.com/watch?v=foMYBYMcDy4 eventual chiar descarcata de pe youtube daca nu se poate la calitate mai mare multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
@ andreimp3
|
Stie cineva cum se numeste melodia/interpretul din reclama asta?
https://www.youtube.com/watch?v=i4m5Wkywew0 |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salut.Vreau si eu melodia de la inna,care a cantat-o in premiera la concert la bucuresti,nu stiu cum se numeste.Multumesc
Quote:
|
Caut
DJ Fresh - Gold Dust (Flux Pavilion Remix) Dj CellBlock - Me not afraid (feat. Pacha Man & Doc) multumesc anticipat ! |
astazi in emisunea topgear de pe discovery ,episodu cu jagyar xk,bmw 650 ,si mercedes sl 350 in yorkshire
au fost 2 melodii( sau una ,nu sunt sigur) daca stie cineva episodu si poate sa imi spuna melodiile(a) :) |
are cineva... ciao ciao bambina? italian dance mix..
am auzit-o la o nunta..era mixata...ce gasesc pe net is variantele antice:( |
1 Attachment(s)
salut!stie cnv cine canta melodia asta?cine o are il rog mult s-o puna aici!o caut de 1 luna si nu dau de ea!
inregistrarea este luata dintr-un mix al lui DJ Zet! |
1 Attachment(s)
Quote:
@ Babutz: Am eu ceva...dar zice Ciao bella..ciao ciao ciao DJ Huseyin Karadayi & DJ Yalcin Feat. Funky C - Ciao Bella (Club Version) |
Quote:
|
salut ...caut si eu melodia " Young Buck - streets don't sleep " daca o are cineva sa mi`o dea si mie v-a rog frumos !!!
|
o lista ffffoarte importanta pt mine :oops:
-Rhythm Plate - Lean (Atjazz Remix) - Kay Suzuki feat. Babacarr Dieng & Jally Kebba Susso - Music (Atjazz Remix) - Guy Gerber feat. Dawn - Hate/Love - Solomun - Curesto - Solomun - Talk To The Hand - Solomun - Sisi (Original Mix) - Milan & Phoenix - Carnival (Original Mix) - Macnit - Ibiza Whistle (Original Mix) - Marcus Maison & Will Dragen - Another - Oliver Koletzki & Fran - Echoes (Solomun Remix) - Quasar - World Beach - Flight Facilities - Crave you Feat. Giselle - Guti, Alexis Cabrera - Dos Mojitos Bitte (Piano Edit) - Solal - Psycho Girls and Psycow Boys - Trentemoller - Miss You - Nicolas Jaar - Mi Mujer - Hardwell - Encoded pretty pls :baby: multumesc anticipat :lips: |
5 Attachment(s)
astea mai trebuie
-Rhythm Plate - Lean (Atjazz Remix) - Kay Suzuki feat. Babacarr Dieng & Jally Kebba Susso - Music (Atjazz Remix) - Guy Gerber feat. Dawn - Hate/Love - Solomun - Curesto - Solomun - Talk To The Hand - Solomun - Sisi (Original Mix) -Milan & Phoenix - Carnival (Original Mix) -Macnit - Ibiza Whistle (Original Mix) -Marcus Maison & Will Dragen - Another -Oliver Koletzki & Fran - Echoes (Solomun Remix) -Nicolas Jaar - Mi Mujer -Guti, Alexis Cabrera - Dos Mojitos Bitte (Piano Edit) |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=qiQj0o8BOYw |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Lily Allen - Never Gonna Happen
Lily Allen - Littlest Things Lily Allen - Him Please!:rolleyes2 |
Simplu feat. Alex Velea - Convict...pls
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
caut si eu o melodie destul de veche... in care spune
" welcome back to my room for a little boom boom " multumesc mult |
As dori si eu soundtrackurile din meniul jocului DiRT 3 daca le are cineva.Cele normale le am,eu caut melodiile din meniuri.Multumesc.
|
nu stiu nimeni melodia pe care o caut si eu?:D
|
Quote:
siiiiiiiii : -Rhythm Plate - Lean (Atjazz Remix) - Kay Suzuki feat. Babacarr Dieng & Jally Kebba Susso - Music (Atjazz Remix) - Guy Gerber feat. Dawn - Hate/Love - Solomun - Curesto - Solomun - Talk To The Hand - Solomun - Sisi (Original Mix) -Milan & Phoenix - Carnival (Original Mix) -Macnit - Ibiza Whistle (Original Mix) -Marcus Maison & Will Dragen - Another -Oliver Koletzki & Fran - Echoes (Solomun Remix) -Guti, Alexis Cabrera - Dos Mojitos Bitte (Piano Edit) :baby: |
11 Attachment(s)
Quote:
ps: au mers pana la urma.. dar cate una pe rand.. |
caut si eu C.I.A - DACA AS PUTEA , dar nu varianta de 3.7 mb, ca este la 128kbps, ceva mai bun ...macar un 192kbps .....plssss
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si mai am asta --> Kiko Navarro - Soņando Contigo pretty pls :baby: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
foarte tare piesa...am descarcato si eu dar vad ca a fost altcineva mai rapid... |
Ultra Nate - Free Francisco Papaluco (2010 private remix) looped
Jerry Ropero Michael Simon- Ocean Drums original mix va rog |
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning