![]() |
Re: my tuning r5
2 Attachment(s)
.......
|
Puteai sa speli masina inainte...
|
amspalat acolo pe unde amlucrat .numa acolo jos la prag nu am spalat toate .
|
Esti constient ca acuma o sa trebuiasca distantiere.....
|
Quote:
|
probabil sa aibe ce sa crape:) oricum..multa bafta in continuare si sper ca va iesi ceva frumos
|
Eu cred ca te-ai complicat mult acolo....strangeai niste bani si iti luai chitul de R5 Turbo....
|
trafy-vr6,mersi si de aia amfacut oranemente pentru ca ofost prea afara roata .si de aia amfac asa de complicat pentru ca asa place, nu am cesofac stiu ca prea jos bara da numai am cesofac ramana asa .da dela bara panala pamant am 13 cm .
|
Quote:
@fazekasnfs - jante ii pui ? ce model ? |
1 Attachment(s)
trafy-vr6; janta de 14" vreau sa cumper ,este multe model pe care place .da anca nu vreau sa schimb jentile.
|
Jantele chiar imi plac, dar sincer nu-mi place bara aia. Puteai face ceva mai finut sau numai chiar o prelungire la bara stock.
Bafta in continuare si sa speram ca va iesi ceva frumos! |
sorry da nu am ce sa fac asta este .este pe care nu stie niciatata .
|
cati bani ai bagat in fibra, rasina, spuma, chit...? Te va multumi rezultatul..dupa ce vei trage linie?
|
4 Attachment(s)
niste modificatie
|
arata binisor bara. lupe in faruri nu ii pui ? par cam goale
|
fibra de pe aripi arata chiar bine :-)
|
re trafy-vr6: nu stiu inca .acuma nu ma intereseaza pentru ca am si alte de facut pe el.
|
Quote:
Asa ca degeaba veniti voi cate unii cu comentarii gen "dai foc " poate daca erati in situatia omului nu va mai dadeati asa grozavi :) |
o sa te tina fibra aia toata viata, daca nu traiesti mult. te-ai complicat degeaba si mai tarziu s-ar putea sa iti para rau. cu banii care i-ai dat pe fibra si rasina iti luai ornamente de gtt. sau ai fi putut sa le faci din fibra, cu mulaj dupa undele originale si sunt convins ca ti-ar fi iesit mult mai bine. nu o sa mai fie nimic simetric pe masina asta.te vaiti ca n-ai bani, dar aia pe care ii ai iti bati joc de ei. oricum, multa bafta.
|
Voi ati observat ce scrie pe buza de la bara fata ?:shock::shock::shock:
RESPECT:lol::lol: |
Quote:
|
RE5PECT :))
|
3 Attachment(s)
......
|
de ce nu incerci sa iti faci si doua praguri mai micute tot in spuma si fibra bla bla bla?
|
si sa astupi santul de pe usa, acolo unde vine bandoul...
|
Quote:
|
cu altceva in afara de chit nu o putea ? bine...tabla nu prea are rost sa sudezi :))
|
e prea mare f********..., iar tabla la astea este destul de subtire:)
|
daca pui autogenul pe tabla aia face numai valuri, pe care nu le mai scoate decat prin inlocuire.
|
frumos!
|
4 Attachment(s)
nou poze
|
frumoasa....felicitari..nu arata chiar asa rau de departe....
|
ii cam obraznic renou` asta.. :D fain fain ;)
Foarte tare..faza cu macaraua..:))) exact ca aia din pozele mele..Bafta multa! |
Voi il incurajati la misto? Adica totusi, si un copil de clasa a5a si-ar da seama ce hidoasa e si ma refer strict la aspect(linii-simetrie) nu ma mai gandesc la mod de lucru. Cum puteti incuraja un om sa creada ca e bine ceea ce face desi e groaznic? :D
O bara e mai aproape de pamant, cealalta mai sus, pragurile nu mai vorbesc ca nu-s la linie cu niciuna din bari etc etc. BANI INVESTITI FARA CAP. Si cand ma gandesc ca totusi s-a chinuit ceva sa-i iasa bara aia fata chiar si asa..sunt sigur ca daca se limita la ceva finut-clean-o prelungire eventual ii iesea f bine ... Oricum tare sunt curios sa o vad finalizata, daca va fi vreodata!:rolleyes2 |
Quote:
Stai ca o face si de muzica ma, si peste vreo saptamana o vedem si cu roll-bar, da' las' ca-i dau idei dupaia. Asa e cand te plictisesti in vacanta si nu stii ce sa faci cu banii. Nici el nu stie ce o sa iasa, cert e ca va fi ceva de NFS (dupa cum are si userul). In loc sa se hotarasca la o treaba el vrea s-o faca avion. Ia zi, isi face treaba roof scoop-ul ala ? |
iti mai trebuie un sticker cu " me bitch" :lol: ...tot rosu, pus in dreapta masinii pe parbriz!!!:)
|
Quote:
Nu stiu de ce, dar am impresia ca vrea sa o faca portocalie... |
|
Deci e de apreciat ce face el aici...ca altii au alte standarde asta e...Toba aia...se aude marfa... Am tot urmarit topicul fara sa postez dar ...parerea mea..pana la final cred ca o sa iasa totusi ceva frumos.
|
:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning