![]() |
Re: help (about...anything )
am rezolvat , se poate sterge.
|
am si eu o intrebare...se merita sa achizitionez o masina si sa o pregatesc pentru taximetrie???...precizez ca sunt student si imi doresc sa imi castig ceva bani cat sa ma intretin...momentan stau cu familia deci nu am chirie de platit:D
|
Quote:
|
Quote:
Dacă vrei neapărat angajează-te pe maşina cuiva, sunt multe, sau caută o alternativă... |
Quote:
|
Quote:
Ce să zic, īţi urez succes, dar s-ar putea să staaai mult şi bine īn staţii. De ce nu īncerci să munceşti pe undeva, chiar şi part-time, decāt să faci taxi? |
sa ma bag si eu ca musca in lapte ...
mihai inteaba daca se merita sa faca taximetrie ... acum 2 ani a mai avut un taxi... deci care e diferenta ? Daca ai mai avut atunci stii daca se merita sau nu..Cel mai bine zic incepe cu o munca mai frumoasa in viata ...nu te plafona in mediocritate ... anii curg repede si taximetria nu mai e demult un job din care sa iesi la pensie .. multumesc |
Quote:
@markizu-e un sfat bun,cu siguranta nu o sa practic acest job pentru pensie sau altceva...doar ceva pana termin cu studiile pe urma vreau ceva serios...am pus intrebarea sa mai aud si eu cv pareri poate mai e cineva pe aici care face taximetrie...cat despre angajat la o firma de taxi mai bine imi caut ca sofer la o firma ceva de livrari...am inteles ca la fan curier au nevoie de soferi si ofera salar 1000 de lei+carte de munca din cate am auzit acu nu stiu daca e si adevarat...oricum ma mai gandesc:D |
Spor la căutări :)
|
Quote:
|
caut depozit de anvelope resapate de iarna , cu stoc gen 100 seturi, piatra,suceava prin apropiere , sau cine aduce
|
e unu la intrare in moinesti care aduce cauciucuri daca te intereseaza o sa incerc sa fac rost de nr sau nu:D:P
|
Quote:
|
stimati colegi...unde as putea gasi pe cineva care sa mi faca un polish la faruri...dar sa se priceapa sa le scoata la 0km,tipla,si apoi ca staf..folie transparenta sau lacuite?Acea persoana care polisheaza sa aibe habar de cea ce face sa nu zica apoi ca astea nu au iesit si le a f..... mai tare ca automat s a facut cu in set de faruri la pretul domestic de reprezentanta...mentionez farurile nu sunt efectate ff tare au doar o tenta usoara crem(scursura).multumesc
|
ai faruri de plastic sau de sticla? si noi facem aici, si punem si folie pe ele.
|
sunt de plastic....pai astept un raspuns cu pretul la polish si pretul la folie pt ambele faruri.ms
|
0740.520.580 (Dan) da-i un tel colegului meu si o sa-ti dea toate detaliile.
|
salut, plexiglass unde gasesc ? am nevoie cam 2m patrati
|
La Baumax, Dedeman, Practiker
|
Un modul de inchidere centralizata cu cheie brigeag unde pot monta si eu cat mai ieftin (si bine daca se poate). Masina (Polo 9N3) are inchidere centralizata, actuatoare in portiere si buton de incuiat/descuiat portierele in masina.
|
la ionut, ti-am zis
|
Quote:
Doryn, sa nu te duci la Ionut. Nici eu nu ti-am spus asta :) |
Ok atunci. Nu o sa tin cont de ce mi-ati spus voi si nici nu o sa ma duc la el
|
Bine, atunci iti spun si eu sa nu te duci la Ionut, pentru ca-i naspa la el, e cel mai bun si cel mai ieftin:lol:
|
Quote:
ps... Sorry nu m-am putut abtine ... |
:lol::lol::lol::lol:
feedback clienti :twisted: |
baaaiii !!! de ce sunteti rai ?
|
Nu noi, pamantul e rau :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
glafuri a la Ștefan, cică la drept :evil: :chainsaw: PS. De fire trase prin mașină nu mai zic nimic, le-am schimbat :)) |
Ar trebui facut un thread separat pentru subiectul asta :)
|
Quote:
|
ma ajuta cineva si pe mine cu niste tips-uri OEM de passat W8 sau golf gti 5 sau ceva aseamanatoare celor 2 modele,sau unde pot gasi ceva asemanator 1:1 cu tips-ul de la W8.ms
|
diagnoza opel din '96 ..unde?..cine stie? ...etc
|
Unde gasesc si eu un magazin de electronice prin bacau. Am nevoie de un ciocan de lipit si un multimetru.
|
Bazarul de pe Milcov sau Dioda sau Adal etajul 1 sau casa modei
|
Quote:
|
Quote:
|
iar ai gasit sticla de bere ai baut un dop si faci pe nebunu' ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning