![]() |
Re: B 89 Wrc
apropo de comparatiile dintre masini ...nu mai fiti in **** mea asa ciudosi unii cu altii ..masina aia..a fost si ea inainte de wrc poate,sau poate nu ...nu asta e ideea...ma gandesc ca acest forum ..acest ..site...tot ***`u asta din inima e pentru Dacia..e facut sa ne uneasca ..nu sa ne luam la misto si sa ne futem unii pe altii...Respect si pentru cel care stie si pentru cine intreaba .....
|
o dacie tipica de ag cu diverse prostii pe ea........... |
Quote:
|
wrc-ceule ti-am vazut masina acum doua zile si nu mai arata cum arata anu trecut
|
scuze k sunt off topic dar inaintea wrc-ului a mai fost o dacie gordini style B-04-MBZ care din pacate a ajuns pe mana cui nu trebuia si a fost distrusa . respect
|
Quote:
|
de 1 decembrie era in forma WRC'ul:)
|
8 Attachment(s)
si cateva poze recente cu W R C`u :D :D
|
cat ai platit pt scaune?
|
Pfff...cat de bine poate arata...!
|
Quote:
Quote:
|
super... mai multe poze:X , dar unde a lovit o ?:((
|
sa speram ca or sa fie poze la 4tuning days ;)
|
:peace:::masina arata super!ceva modificari la motor?
|
fratilor... am si eu o intrebare pt mai marii... meseriasi ai daciilor...in special pt wrc.. ce fel de punte ... si cum ai reusit... daca ai reusit sa omologhezi... si cam cat te-a costat... daca .. nu cer prea mult.. mersi.. ejti prea tare omule.. respectele mele..
.:rolleyes2 |
10 Attachment(s)
echipa tehnica D R T, doua zile de munca, si`un rezultat pe masura
|
e descuiat topicul ?
hai sa punem intrebari idioate... |
florine nu te supara pe mine,dar daca ti-ai ales linia clasica la exterior de ce nu ai respectat-o si la interior,si prin asta ma refer la bordul ala de CN4,io zic ca vine ca nuca in perete pe masina ta.in rest n-am ce zice.....
|
atinge reglajul de la oglinda in bara ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
multi vad, putini cunosc |
salut...poti sa imi zici si mie ce nuanta de albastru ai u pe masina...
|
WRC-ule nu vi pe 28 martie la Craiova la liniute:?::rolleyes2
|
e un eveniment legal la Craiova pe 28 martie?
|
da e eveniment organizat pe 28 Martie
|
da chear nu imi zice si mie nimeni ce nuanta de albastru are...
|
''chear'' nimeni nu iti va zice :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Off : prin acest topic aflu si eu de 28 martie :D
on: Florine sper sa ne vedem acolo....te saluta Micutzu (costin) ...si bineinteles ca vom fi prezenti :D |
Quote:
|
foarte tare masina...o dacie unicata.. mult respect pentru ce ai facut si bafta in continuare...
|
Quote:
|
da nu ai probleme cu politia fara bari? despre masina nu am cuvinte arata bestial!!!!!!!!!!!!!!
|
intrebare: dc nu a fost si WRC la 4 Tuning Days? dupa parerea mea e destul de frumoasa si merita expusa intr-un salon...:)
|
nu cred ca mai are nevoie de saloane auto.....si pe deasupra a fost un pic schioapa ....data viitoare ....
|
Quote:
|
domnu daca doresti treci pe la pitesti acu pe 30, de la 8juma inscrieri pe la 10 juma incepe sa miroasa a ambreiaj, fac cinste cu marea taxa de inscriere
|
ai facut trb buna astazi al pitesti...brv tie!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning