Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

pastrama 21-04-08 20:38

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

Un mecanic/electrician(ce-o fi) bun care sa se bage la repararea unui acoperis de C3 Pluriel stie cineva?
La reprezentanta Citroen au zis ca nu se baga ca nu se pricep.:shock:

Raman dator vandut!:-)

HaRdHouse 29-04-08 12:11

Imi poate spune cineva unde sunt radarele fixe in Cta ? Daca le stiti pe toate ar fi perfect.. :)

Psycho 30-04-08 17:51

Quote:

Originally Posted by pastrama (Post 1495696)
Un mecanic/electrician(ce-o fi) bun care sa se bage la repararea unui acoperis de C3 Pluriel stie cineva?
La reprezentanta Citroen au zis ca nu se baga ca nu se pricep.:shock:

Raman dator vandut!:-)

lol da-le-n cap ... cum acoperisul cum sa nu se bage ca nu stiu este imposibil ... bine .. la noi in romania totul este posibil

mergi in spate la kaufland ... si e un atelier de electrica si cauta un baiat cristi ... este electrician .. poate se incurca

pastrama 03-05-08 21:40

Merci, stiu locul, o sa incerc si acolo...

Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"!

ct-13-SHP 04-05-08 01:13

[/QUOTE]Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"![/QUOTE]
:)))...hai ca asta a fost tare...:)))

j.v.l 05-05-08 10:04

Quote:

Originally Posted by pastrama (Post 1513160)
Citat din baietii de la service reprezentanta Citroen:"nu desfac ca dupa aia nu mai stiu sa fac la loc"!

chill... eu m-am lovit de replici de genul "da, vino, ca incercam, dar daca dureaza prea mult, te trimitem noi la un service agreat de noi sa iti pierzi garantia acolo" it was like :shock: stai nene, ca daca imi bat capul putin cu niste tutoriale, imi pierd eu garantia si moca nu trebuie sa ma trimiti tu sa o pierd cu bani (era vorba despre o alta problema si o alta marca, dar mecanicii si electricienii par a fi din acelasi aluat uneori indiferent de marca masinii)

me`TRC 05-05-08 19:06

salut.. aja avea si o intrebare.. sa imi spuna si mie cineva.. aveam pe masina jante de 13",iar acum mi`am pus de 15", iar masin s`a ridikt si arata nasol.. cu rotile alea mai mari si aja ridikta.. intrebarea: cum fac sa o mai las?unde? exclud taiatul arcurilor.. un sfat pls.. merci!:)

Un sfat din partea unui moderator: scrie in limba romana...nu in messengereasca.;)

GRIGO 05-05-08 22:29

Quote:

Originally Posted by me`TRC (Post 1516336)
salut.. aja avea si o intrebare.. sa imi spuna si mie cineva.. aveam pe masina jante de 13",iar acum mi`am pus de 15", iar masin s`a ridikt si arata nasol.. cu rotile alea mai mari si aja ridikta.. intrebarea: cum fac sa o mai las?unde? exclud taiatul arcurilor.. un sfat pls.. merci!:)

Un sfat din partea unui moderator: scrie in limba romana...nu in messengereasca.;)

exclus taiatul arcurilor ?
:))
schimbale :))

me`TRC 05-05-08 23:22

:P ok. scuze. spuneam fara taiatul arcurilor deoarece mi-a spus cineva sa ma duc la un service si cum ca mi-ar prinde arcurile in niste cleme si le-ar strange nu stiu cum s.a.m.d. si asa s-ar mai lasa masina. acum e romaneste :D sper sa fie :)

ERY 05-05-08 23:54

Un sfat : suspensie sport, gasesti pe topicul celor de la Prototype Project.

me`TRC 06-05-08 00:11

ok. multumesc. o sa ma documentez. multumesc inca o data. :)

x-28-TRA 06-05-08 00:41

caut intercooler.cu cat mai mare cu atat mai bine

CT-07-APV 07-05-08 11:10

Cine imi poate spunde de unde pot sa gasesc rasina pentru fibra de sticla?

sonykel 08-05-08 10:16

1 Attachment(s)
http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics dati-mi si mie un vot adica nu mie cainelui meu :oops::oops::oops: , e pe pagina NR9 al 5lea Concurent Blacky

Psycho 10-05-08 19:28

Quote:

Originally Posted by me`TRC (Post 1516905)
:P ok. scuze. spuneam fara taiatul arcurilor deoarece mi-a spus cineva sa ma duc la un service si cum ca mi-ar prinde arcurile in niste cleme si le-ar strange nu stiu cum s.a.m.d. si asa s-ar mai lasa masina. acum e romaneste :D sper sa fie :)

da ceea ce ti s-a spus este corect ... este opusul inaltatoarelor dar nu este indicat pentru ca tine arcul in tensiune si e posibil sa pocneasca arcu ... sau sa ai vre-o surpriza cand se rupe sa iti indoaie aripiile ... cel mai indicat este ori sa schimbi suspensia ori sa tai arcuriile .. dar e de preferat sa intaresti / schimbi amortizoarele ..

cosmineloo 10-05-08 21:57

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1519621)
Cine imi poate spunde de unde pot sa gasesc rasina pentru fibra de sticla?

021 4936182
e o firma din buc care face confectii din fibra, dar si vinde materiale. acum 2 ani aveau preturi f bune.

emperor5k 13-05-08 23:26

mia sarit recent capota pt ca nam asig bine ;)) si mi sau indoit putin aripile si capota...capota am schimbato :D. Daca stiti vreun tinichiger care sami indrepte aripile si eventual cineva care sa le vopseasca (sa luat putin vopseaua, sper sa nu fie nevoie sa le vopsesc integral)fara sa trebuiasca sa astept 2 luni ca sa ma programeze astia la service vas fi f recunoscator ;;). Sunt foarte putin indoite, dar as prefera sa le faca cineva care stie.

aikman 14-05-08 00:11

cate clase ai frate ???

ERY 15-05-08 10:56

Emperor5k ai un warn. Scrie pe viitor cum e corect si normal.

Psycho 15-05-08 20:14

Quote:

Originally Posted by emperor5k (Post 1532648)
mia sarit recent capota pt ca nam asig bine ;)) si mi sau indoit putin aripile si capota...capota am schimbato :D. Daca stiti vreun tinichiger care sami indrepte aripile si eventual cineva care sa le vopseasca (sa luat putin vopseaua, sper sa nu fie nevoie sa le vopsesc integral)fara sa trebuiasca sa astept 2 luni ca sa ma programeze astia la service vas fi f recunoscator ;;). Sunt foarte putin indoite, dar as prefera sa le faca cineva care stie.

scrie ca esti din bucuresti .. nu ar trebui sa ii intrebi pe baietii de acolo ?

ct11lyv 15-05-08 23:47

nu stie sa scrie si nici nu vede :)

j.v.l 16-05-08 00:06

poate simte .. ce treaba ai tu cu simtul omului :lol:

HaRdHouse 17-05-08 10:15

Un service unde as putea suda o toba stiti ? Sa fie de calitate lucrarea . Ms

aikman 17-05-08 10:18

Quote:

Originally Posted by HaRdHouse (Post 1538351)
Un service unde as putea suda o toba stiti ? Sa fie de calitate lucrarea . Ms

peste tot unde are autogen :)) ... eu o sudez la cap de linie la 51

HaRdHouse 17-05-08 10:20

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1538357)
peste tot unde are autogen :)) ... eu o sudez la cap de linie la 51

:)) Lol.. Hai ca esti tare .. Vreau sa fac la un service

aikman 17-05-08 10:34

pai acolo e un service :) daca e rupta teava ... poti sa le zici sa iti puna si o intaritura ... eu asa mi-am facut si vad ca acum nu se mai rupe

HaRdHouse 17-05-08 10:36

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1538394)
pai acolo e un service :) daca e rupta teava ... poti sa le zici sa iti puna si o intaritura ... eu asa mi-am facut si vad ca acum nu se mai rupe

Si cam cat imi ia ?

aikman 17-05-08 10:40

:)) aici era buba mare .. 10 - 15 lei ... depinde in ce toane e sefu de acolo

HaRdHouse 19-05-08 10:27

Ce stiti de service`ul Autobest de pe Aurel Vlaicu ? Fac treaba buna ?

ERY 20-05-08 15:45

Gata...ultimile posturi delete.

kirin 28-05-08 00:14

un sudor in argon stie cineva? sa-mi dea cateva puncte rapid

ERY 28-05-08 09:30

Odata...am sudat in argon...deci..intrii pe Hasdeu de pe Lapusneanu, si prima sau a doua la stanga, este un service maricel.Acolo mi-am sudat serpisorii.

Urban_Racing 28-05-08 10:35

Si eu am avut de facut o sudura in argon si am rezolvato undeva la Ovidiu! Daca nu rezolvi unde a zis Ery iti pot da mai multe detalii! O sa intreb azi un baiat care ma dus acolo cum se ajunge exact ca nu prea mai tin minte. Si ar mai fi unul tot la Ovidiu am inteles la un service in apropiere de iesirea din Ovidiu dupa vulcanizarea aia faci dreapta si e acolo service si vopsitorie!

HaRdHouse 28-05-08 10:37

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1557692)
Odata...am sudat in argon...deci..intrii pe Hasdeu de pe Lapusneanu, si prima sau a doua la stanga, este un service maricel.Acolo mi-am sudat serpisorii.

Suna cam aiurea intrebarea mea :-P Ce sunt serpisorii ? Am mai auzit la cineva ..

ERY 28-05-08 11:29

Galeria de evacuare

janu` 28-05-08 13:04

are cineva luneta de la un golf3?sau sa ma indrume unde sa gasesc ..ca am cautat pe la dezmembrari si n`am gasit..as fi recunoscator daca poa` sa m`ajute cineva..10x

-=X-Team=-82-MDN 28-05-08 18:47

ery ... cum intri pe hasdeu de pe laspuneanu, a doua la stanga ... vreo 50-100 m ... e service acolo ... si face bine :)

L.O.R. 28-05-08 23:32

motors pronto se nuneste...am avut si eu masina acolo si intr`o zi mi`au rezolvat`o baietii dupa ce mi`o shifonase o ochelarista

app daca vrei pot sa`ti dau un nr de tel ca sa nu faci drumu degeaba ;)

ERY 29-05-08 09:34

Stiu unde este...eu i-am zis lui Kirin. :)

D_M_X 29-05-08 12:27

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 1557347)
un sudor in argon stie cineva? sa-mi dea cateva puncte rapid

Sau in spate la peco de langa campus. E un service acolo si lucreaza f bine si ei...un baiat cu cioc Florin il cheama.

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning