![]() |
eu am mai zis....un 32/36 nu are ce dauna la un motor de 1.6 decat daca nu e bine reglat:
1.nivelul plutitoarelor 2.uzura jigleoarelor(nu tre sa \"pishe\") 3.reglajul amestecului din jigleorul de aer 4.garniturile dintre carb si galerie,sa nu traga aer fals spui ca nu sta la relantee...regleaza-i platinile dupa carte...avansul il poti regla cu o aprindere tranzistoriala(din aia rosie si mica) su cu urmatoarea metoda,care are acelasi principiu: 1.pui volanta la semn(are semnele pe undeva pe o fulie,gabidscalu stie mai bine) 2.reglezi distanta la platini 3.pui contactul 4.invarti de delco f.f.incet spre volan pana dau platinile scanteie... e undeva aproape de varful camei ideea e ca daca volanta e la semn,pistonul e in punctul optim de a primi scanteie si invartind delco-ul pana face scanteia.....ai gasit momentul optim. mai poti pune pe timpul iernii un amplificator de scanteie inaintea fisei centrale,pe capac delco. atat aprinderea tranzistoriala cat si amplificatorul se gasesc la \"piese dacia\"....eu cred ca relantee-u' e de la aprinedere si mai putin din carb. |
.
1 Attachment(s)
cu riscul de a deveni ODIOS cam cat de sigur esti ca nu e de la carb ???
inainte de schimbarea lui masina mergea super ok .....dar oricum trebuie reglata aprinderea din nou ( ca de...are alta gura ) mersi oricum pentru sfaturi BAFTA SI TOTUSI NU MI-A RASPUNS NIMENI LA INTREBAREA >> ARE CAREVA UN TUROMETRU DE CAPRI ( ca asta din poza ) s'traiti |
2 Attachment(s)
vali, ti-am promis ca pun poze cu jentile de care vorbeam noi, asa ca iata-le:
|
Quote:
avea cineva de vanzare parca pe forumul FORD stii u care, dk vrei da-i o raita pe akolo, asa tin minte eu, era un tip din C-ta ce avea si scaunele fata si ceasurile toate... :roll: Quote:
ce fain dau pe Muscle Car-ul ala...BTW, ce este? Monte Carlo? k El Camino nu pare... Te rugam frumos SOF, nu mai imbolnavi copiii :oops: :lol: :lol: ..sau da-ne mai multe informatii dk tot postezi asha ceva :D |
2 Attachment(s)
florine, de data asta ai dat-o cam nasol :lol: nu-i muscle car, desi motorul ar califica-o :?
|
sa iasa croame...mai greu,dar cred ca pot face ceva de genul.....intors janta! problema e ca jante mai deosebite din tabla,pe 14' nu am vazut.
|
3 Attachment(s)
pai SOF, eu tot m-am crucit la aripile alea, si nu mi-am putut da seama ce masina are aripile asa patratoase, m-am gandit la El Camino, ala e mai pick-up, da nu era nici care, akuma...numele m-a derutat enorm..RAM, dk dadeam DODGE RAM eram pe felie, nu :?: :lol: :lol:
Codrine, jantele intoarse arata fain, da trebuie umflate bine aripile, k eu am pus pe Granada mea asa de forma sa vad cum arata...e fain, da ies in afara mult fata de aripa Stock :rockon: plus k mai trebuie sa iei la freza, la slefuit buzele(marginile, cum vrei sa le zici) , k agata in butuc si nu poti prinde nici un prezon :roll: si mai trebuie sa le si sablezi bine, se pot si croma dar nu merita, mai bine cumperi noi din SUA cu 40$/bucata...transportul te rupe sau il rupi U pe SOF... :twisted: :oops: |
Re:
Quote:
|
si un WIDE badichit pt spate, sa-i incapa roatele, care este :lol:
bai frate, iara n-am noroc la Caprici, ieri NU, azi NU, oamenii ashtia cu bani nu prea stau pe acasa k se le dea un amarat k mine un pumn de bani pt un FOrd de-al lor...asha-i kand esti la inaltime :chainsaw: |
vrei sa-i dai 3.500 pe el? da mai bine iei una mai ....si o faci de 2000 cum vrea muskiu tau.stie gabidascalu unu prin Roman,jud.NT care are vro 2 de vanzare.de fapt tu nu vrei decat mk1....ca3 iti sta in gat:D
|
ce 3500? cui si pe care?
eu vreau si MK I si MK III, pt k am gasit din ambele modele cate un exemplar bengos... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 3500E pt un CAPRI??? WOW..tre sa fii nebun, cum e ala din BUC ce vrea pe al lui rosu adus din SUA 3400Eu si cu 1.6 sub capota :lol: :oops: :arrow: http://auto.bursa.rol.ro/2004/04/2395.htm :shock: :shock: |
masina e de vanzare de cel putin un an.si ce cauta un capri mk3 in USA?
eu intelesesem ca vrei sa-l iei pe ala galben,mk1 si ca e 3.500.... |
Eu nu mi-am exprimat niciodata optiunea pt cel galben...am afirmat doar k e for sale, a fost vb de el la inceputul topicului, dk tii minte, si l-am adus in discutie pt k am vz k era de vanzare akuma pinet :wink:
nu fac eu prostii sa iau masini de la bishnitzari :oops: :twisted: iar cu 3500E(care oricum nu-i am) mai pun vo 1500E si-mi iau Mustang 66 so'.... :lol: :lol: cum adik ce cauta un MK III in USA? aici chiar mi-am prins urechile :D a fost importat de akolo, asha zice omul, de ce n-ar fi adevarat :?: :D |
da taticu !capriuri au ajuns si in state,in special cele mk1 din februarie 73 pina in ianuarie 74(caroserie stil GT) :D
|
cu curu mare vrei sa zici, k al tau..laudarosule :lol: :lol:
a se citi>>stopuri mari :oops: :lol: :lol: chiar si MK II si III sunt o gramada, numai intrati sa vedeti in state cate sunt for sale :wink: |
vorbe vorbe
mai trecetzi mei si la fapte! vreau sa aud 0-100 7 sec etc etc. dascalu gata cu cossie? in cazul in care nu ai gasit ambreiaj are la magazin. habar n-am de pretz. dar decat seven hand mai bine mai strangi din buci si iei unu k-lumea. dar cutia ce zice? dar grupul? |
ambreiajul sub nici o forma nu va fi unul second ci unul calumea si nou!
cutia este unborg warner t5 si duce peste 400hp.grupul duce si el deci no problem there! tot ce iimi mai trebuie sint niste banutzi pt materiale (pt cadrul macaralei)si pt un ambreaij decent pt puterea cossului.am placa de presiune si volanta(de pe un 2,8) si rulmentul de presiuneintr-o stare foarte buna(maxim 10%uzura) Concluzia-tot ce imi mai trebuie sint niste banutzi,care pina la primavara vor fi si cossu va fi si el gata |
1 Attachment(s)
baftaaa...dar ai auzit precum, cum, cica, WOW k$:#:$ de fapt vivi si-a bulit diff-ul aku ceva timp, si cauta in draci unul...si el are doar 160CP pe diff de vo' 60CP dk nu ma insel...asha k grijeeeeeee MARI DE TOT nea GABI :D
la fapte..>>>incepand de azi vo' luna si ceva voi posta zilnic cate un film(asta doar asha sa ne jucam cu spatiul 4Tuning-ului :lol: ) cu si despre CAPRI. So, brace yourself and stay tuned...for the next episode :peace: |
neneeeeaaaa!
din cite stiu eu pe mk2 si mk3 este ceea ce se cheama german axle(grupul e mai lung decit la mk1)si din cite stiu eu(posibil sa ma insel)raportul de transmisie e mai bun pe english axle decit pe german axlea. grupurile de pe mk1 suporta mai multi cai putere decit celelate. grup care duce doar 60cp?sincer de cind rascolesc netu si diverse publicatii nu prea am vazut asa ceva decit pe modelele de 1,3 sau alea v4. daca se rupe ,asta e! altul! |
Re:
:lol: Esti tare :P
|
pai stiu k vivi avea 1.3 sau 1.6, deci nah 50-60Cp...
:wink: aku dk english axle e mai bun, norocul meu, poate ma improprietaresc cu unu prin ianuarie :twisted: |
grup
din cite scrie in certificat mot de 1,6 de pe capri are 66 de kw(aprox 90 de cai,iar 1,3 pe undeva pe la 70 de cp
|
Nu am avut ocazia sa compar un grup de MK1 cu unuld e MK2 ....este posibil ca si ecartamentul sa fie diferit ? Pe Mk1 rotile imi stau mult bagate sub masina .......a trebuit sa intorc jantele pentru ca sa nu arate chiar ca un oltcit... cred ca e o diferenta de aprox 10 ...12 cm ...poate chiar mai mult.... si in alta ordine de idei spuneti ca unul de MK1 este ...\" mai valabil \" atunnci ar trebui sa incerc sa-l reconditionez pe cel existent pe masina........La inceput credeam ca e posibil ca mosul, de la care am luat masina, sa-l fi schimbat cu altul de la alta masina , mai ales ca jantele de pe fata nu mi se potriveau pe spate...apoi am OBSERVAT ... sunt date alte gauri pentru prezoane.. !!!!! Marea problema cu el este ca fluiera la 70 la ora mai ceva ca un MIG cand decoleaza ..si am observat ca cimentul de pe rulmentii din grup este dus ......necazul este ca rulmentii sunt englezesti si cotati in inci.. da mai vad eu..
|
acei oameni minunati si daciile lor zburatoare!!
La multzi ani oameni buni si mai lasatzi-le dreq de masini ca vin sarbatorile si pocu' n-are motor. da stiu off topic so eject me! |
1 Attachment(s)
uite cum arata dupa ce am intors janta... vorbim deci de aprox 6 cm.........dar poate cosminello are dreptate ... da' cum sa aduc porcu 'daca n-am capri???!!
|
mancal-ar porcu de Capri care are urmatoarele specificatii >> 1300/54CP(8:1), 1300/57CP(9.2:1), 1600/63CP, 1600 L si GL/72Cp, 1600 S/88Cp ..pt k eu ma refeream la MK III, ce are vivi..plus k nici MK I nu e mai breaz...
:wink: GABI, doar 2.0 V6 are 66kw(90CP) :wink: , ceva nu e in regula cu certificatul ala.. :oops: :lol: |
Mey Florine \"atotstiutorule\" :lol:
eu aveam puntea de mk III cu grupul original pentru motorul de 1,6 cu raport de 3.77 iar \"buba\" am facut nu din cauza motorului (pe care il schimbasem deja cu 2,8 ), ci din cauza suruburilor ce strang coroana din diferential pentru ca s-au desfacut (banuiesc ca a mai umblat cineva la ea inainte sa devina proprietatea mea si nu le-a strans cum trebuia). Oricum nici asta nu a fost problema, ca nici nu am simtit cand le-a rupt :D mie mi-a intrat surubul rupt intre sateliti si cel mai destept.... a cedat :) (dar numai unul dintre sateliti s-a spart). Momentan am ramas cu motorul 2,8 iar puntea spate am schimbat-o cu una de mkI cu raport 4.1 :x :x :x |
Re:
Quote:
eu unu mi-am facut \"flanse\" (sunt adevarate caramizi avand in vedere ca au o grosime de 70 mm si vreo 3-4kg fiecare - bine lucrate si echilibrate) :workout: cat despre vechea punte... verifica mai intai ce raport are diferentialul (eu am gasit diful' de 4.1 pe un GT) :twisted: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
pai sunt semi-atotstiutor, prins si eu porcu' ala din zbor, k roate nu are.. :oops: si cum nu prea dai pe aici, am zis si eu din aminitiri.. avut ceva probleme lately, si uitat s acontinui SAGA Capri Movies... :lol: iaca pun akuma>> :arrow: |
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=37663 https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=37665 https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=37669 https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=37687 |
dormit, aaii?? :oops:
vad k si U ai \"urechi de elefant\" diferite, una cromata, alta mata, una bombata cealalta plata :( e criza mare de urechi de elefant, ochi de pisica .. Fuck :evil: nu ne punem noi sa turnam niste matritze, cu oglinda/sticla de Dacia(k e cheap :oops: ) le cromam la ELBA Timisoara sau unde e mai convenabil..(afacere nationala :lol: ) si le vindem naibii prin tara la pasionati :lol: :D si in afara tarii, doar vor fi ieftine k painea, ce k painea, mai ieftine :peace: vivi, cum naiba de ai vopsit-o si fusta fata ai lasat-o asa de kk :evil: fuck $:#>d :shock: :chainsaw: man, U make me want that car :tenisclap :woowoo: |
a facut George Vintila cumva cunostinta cu flacarile :?: :lol: :oops: :flamed: :flamed:
Anunt oficial, cumpar auto..prefer cat mai veche, si ofer pana la 1300Eu in functie de stare, motorizare, acte si in primul rand distantza :evil: ... ah..sa nu uit, ofer 50% din pretz pt FWD cars :lol: :lol: :lol: k asha vreau eu :hahano: :hahano: |
Re:
Quote:
|
???
VIVI , ce motor ai frate pe Capri-ul ala ???
|
Re: ???
1 Attachment(s)
Quote:
check out this movie ....asa vreau eu sa fac bestia care sper sa n-o pierd anul viitor..in ianuarie, sa dea Domnu' vreme bunicica sa pot merge cu platforma dupa ea... cel mai aproape de acesta e BTF(k aspect ma refer..)...vezi k vine concurentza tare din urma...cu resurse mari si late :oops: :lol: :lol: fast forward :arrow: :arrow: :arrow: |
?
??? e motor de 2800 ???
|
dap, de pe Sierra aia actualmente V12(Bimer powered :wink: ) cu nr de DB, cred k o shtii mai bine k mine..uratzica aia gri..care fujjeee :twisted: :oops:
|
stai linistit florine...
|
.
sincer sa fiu nu prea mi-a placut cum tragea Capri-ul lui Vivi
ma asteptam sa rupa dar... pacat de obicei V6- urile au putere dar nu prea au sprint aaaa si .....vreau si eu 2 carb 38/38 >> sariti cu oferte |
1 Attachment(s)
unde l-ai vazut \"tragand\" ai un film ceva?? eu nu am :roll:
akum faci colectie de carburi??? :oops: deja ai 3 parca, faci ceva freeaky :?: :lol: pui 2 side-draft-uri?? atunci chiar k ar fi cazul sa schimbi supapele... :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning