![]() |
Re: E36 - Refreshed
si mie imi place chiar o idee mai in afara
|
Quote:
|
Quote:
Acum cand ai schimbat toate astea ..... parca critica aia a avut rostul ei . Voie buna ! |
parerea mea ca da bine asa
acu vb lui sharky e vb de gusturi... uite un video cu aceeasi toba pe masina mea https://www.youtube.com/watch?v=pwgco8p6eJM de la minutu 1:20 incolo |
Quote:
|
@ sparkle - n-o sa-mi iau niciodata coupe, sunt muuulte facute fain, dar mie imi place in 4 usi si sedanuri faine mai putine, d-asta o sa merg pana la capat cu masina asta 8) Daca imi iau alta masina pe viitor va fi diesel, stock, seria 5 poate... Dar mai e mult pana acolo, intai sa o fac pe asta.
|
Quote:
|
Quote:
Sau poate anu` viitor mai capata lumea bun simt si o sa fie bine! Spor! |
Quote:
|
Quote:
c :shock::shock:l !! Cam asa suna toba mea de diesel ! Chiar ma gandeam s-o schimb, sa-mi pun si eu sport, sa fie racing style dar cred ca nu are rost ! |
Quote:
|
Defapt .. e benzina dar defapt e pe GPL ! 1.4 + GPL ! :rolleyes2
|
Quote:
hai sa nu facem polemici pe topicu la nosfer bafta cu masina iti doresc! |
Indirect am vrut sa rad de el, de toba lui si mi-a cam iesit :lol:
Sper sa nu te superi, nu am facut-o cu rautate, n-am nimic cu tine :rolleyes2 Numai bine. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Mi-au venit si banchetele intre timp :D mai astept si cotiera, volanul si nuca de M pe weekendul asta si e aproape gata interiorul :D I-am mai facut azi cateva poze si un filmulet cu noua toba.
https://www.youtube.com/watch?v=brrdToPSmjo |
ca bine mai arata :-P
|
lamurestema si pe mine , ce fac butoanele alea 2 de langa cele de incalzire :D , alea de geamuri electrice ?!
|
Quote:
|
aaa, eu am crezut ca defapt ai 6 geamuri electrice :lol:
|
salut , imi poti spune cum se numesc jantele si pe cat is ? ms . apropo foarte frumoasa masina
|
@ zeky - e mai mult decat full consola cu butoanele alea :))) la sedan mai e gemuletul ala mic pe usile din spate, o fi pentru alea :)))
@ meciu - astea de pe masina de iarna sau alea de vara? astea de iarna sunt oem bmw, style 37 parca, sunt pe 16". Celelalte de vara sun bbs rc 090 (style 5) pe 17", 8 cu 9j. |
ms mult, bafta in continuare cu masina
|
eu cred ca ZEKY are dreptate .... ai 6 geamuri el, parbrizu si luneta se deschid la el , e super extra mega full masina ....tuz ceapa ta cu geamurile tale .....miam dorit de mos nicolae sa te vad cu geamurile puse ca omu in consola, si ma ascultat dumnezeu, acum imi doresc pentru craciun sa nu mai faci ”vrum vrum vruuum ” ....doamne ajuta ! :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
|
Quote:
SUBSCRIU ! Poate poate ii iese si lui din reflex ! :lol: |
Cine ti-a imbracat scaunele a facut treaba buna, imi plac chiar daca nu sunt de piele. Mi-ar placea sa nu abuzeze cu folosirea lui pe alte marci.
|
scaunele alea is tare faine. mai faine ca alea din piele. ami plac. le-ai pus tu sau asa le-ai cumparat ? si daca le-ai pus tu cit ai dat pe toate ? fata - spate. sau au fost doar imbracate ?
|
cam 650 euro a fost interiorul cu totul.
|
foarte scump. dar is mai faine ca alea din piele. daca tie ti-a meritat banii aia - atunci s-o folosesti sanatos.
|
Quote:
pretul e ok , mai mult decat ok |
Quote:
|
:)) mi-a zis unul intr-o seara ca decat sa fii dat atatia bani pe scaunele astea mai bine imi luam scaune sparco d-alea tip scoica :))) Am fost pe jos de ras.
Scaunele au fost la pretul corect, merita fiecare cent, si pentru aspect si pentru comfort, chiar daca recaro normale sunt mai comfortabile. Mi-ar fi placut si din piele sa fie insa e un material foarte rezistent si misto, mai ales cel de pe mijloc si imi plac chiar mai mult astea decat vaderele din piele. Deci, sunt foarte multumit de investitie. |
Quote:
Stii cum sunt parerile.....ca gaurile in c**,toata lumea le are Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea,important e ca tu sa fii multumit de ce ai facut Ai o masina de invidiat si "nebunia" ta ar trebui sa fie molipsitoare :) Numai bine! |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Update-uri... au venit volanul de //M, cotiera, nuca de la schimbator. De volan si cotiera sunt foarte multumit, nuca e.. ok. Am facut si proiectoarele smoked intre timp.
Volanul de pe masina (din ultimele poze), cu airbag, se vinde cu .. 150 lei doar. E in stare foarte buna. |
Quote:
|
Pfuu ce bine arata Nosuleee.....clima aia ,,,si eu vreau :D,,,,,ce nuca ai ? ca am nevoie de una ca amea e ....galbena :))))
|
@ blade18 - nu e ceva firma cunoscuta insa suna foarte bine, cam la 250 lei insa nu prea sunt pe stock. Si eu am asteptat foarte mult dupa ea.
@ Ricko - nuca e de M technik din cate stiu. :D Nu-s scumpe astea sigur. |
scaunele alea arata mai bine ca toata masina. si mie mi-ar trebui. le-as da pe ale mele de piele plus diferenta :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning