![]() |
Re: Peugeot 407
Azi am studiat-o si eu live cu atenţie, pozele pe care i le-ai făcut o dezavantajează sincer, pentru că live arată absolut demenţial :)
evident, tipul cu care eram azi mi-a dat o replică celebră, care pe mine unul mă calcă pe nervi de-mi vine să-i dau cu capul de bord când îi aud: "Câţi bani a băgat asta în ea. Păi cu banii ăştia îşi lua BMW frateee" :|:|:|:| |
BMW-ul e BmW :))
|
Quote:
luna viitoare vin in delegatie :D facem poze :D |
Quote:
Retardddddd!!:lol: |
Nu e retard, e majoritar, if u know what i mean....
Câţi ca el, n-are rost... |
fiecare cu cat poate... ca mai mult nu are de unde :|
|
Cu banii care i-a bagat in masina dadea avans la o garsoniera :P
|
absolut superb.
|
O sa pun poze mai clare sapt viitoare..Culoarea este un alb fooarte curat..Nu este in combinatie cu nici o culoare..Adica de ex la gti albul este format din vreo 4 nuante..Mie imi place foarte mult..Este foarte curat si se potriveste la masina si da foarte bine cu negrul de pe jante..I-am schimbat folia si am pus cea mai inchisa toata masina si un pic de stilizare la motor..Vreau sa imi schimb capota cat de curand si vreau sa ma apuc de interior(mai ales in partea din spate)..Merci pt aprecieri si pt sfaturi :D
|
salutare la toata lumea
felicitari pt masina cristi, e super tare. am si eu 407 si va voi arata poze in curand. va salut |
Tot respectul pt masina lui cristi, si pentru el... numai el stie cat a muncit ;))
|
3 Attachment(s)
Astea is facute cu tel-ul..Scuze..Mai urmeaza sa vopsesc unele capace de la motor.. :)
|
Niceeeeeeeeeeee :D
|
felicitari !!! foarte tare !!! ai grija la gropi si borduri !!!
|
am avut ocazia sa vad masina azi la,,lansarea revistei no speed limit in piatra neamt....ce sa zic.masina arata de 20 de ori mai bine ca in poze.....imi pare rau ca nu am vazut-o si in vechea culoare.......dar oricum va asigur pe cei care nu a-ti vazut-o ca e prea frumoasa:X
|
cand mai vii prin Bucuresti cu ea?:D poate o sa vii pe la intalnirea peugeot...stiu ca nu ai timp.... dar tare as vrea sa o vad si eu:D sa faca si leutzu meu o poza langa a ta:D
|
O sa vin curand..Ca vreau sa imi fac evacuarea..O sa spun :)
|
iar o tii parcata la OMV vreo saptamana?:))) super tare masina ... acum imi place de 10 ori mai mult ca inaine...:d dar evacuarea aia trebuie facuta ceva cu ea... ca iese in evidenta .....
|
:) Azi am bagat-o in service pt o perioada mai mare.. :)
|
saraca masina mai mult a stat in servis decat la tine sa o utilizezi:sad:dar merita
|
NU săraca maşină, săracul de el că nu se bucură de ea :)
Maşina e răsfăţata :) |
De curiozitate,in astia 3 ani,de cand o ai,ai facut macar 15.000 km cu ea ??
Sau stai sa o iau altfel...i-ai facut vreo revizie ?? :)) |
:)..da..are 74k in 4 ani :D
|
Si o sa mai primeasca niste led-uri pe dedesubt ...tot albe asa ca sa ii stea bine:) curand!
|
Quote:
|
Mici retusuri :D
|
trebuia sa o lasi visinie, era mai criminala dar nu pot zice ca arata rau in alb
super faina...tot asa |
Quote:
|
Are gauri..
|
Pune niste poze din mall cu masina :) As fi pus eu dar au emblema de la forum-ul care a organizat impreuna cu CZI-ul lansarea F&F 4:lol:
|
Poze Poze:woowoo::woowoo:
|
Asteptam poze....
|
Vii la 4Tuning Days?
|
O sa-l putem admira la 4Tuning?
|
5 Attachment(s)
Nu.. :(..Am reusit sa pun scaunele pe spate..Dupa multe eforturi au reusit baietii sa imi taie podeua sa mute un pic rezervorul ca sa nu fie prea inalte si sa fie o pozitie buna..A iesit super..Acum sunt la finisaje..Mai am sa pun piele pe unele locuri in spate.. :)
|
Salut , sunt nou pe forum , te felicit pentru masina si pentru ceea ce ai facut arata superb , din fericire sunt si eu posesorul unui 407 2.0 HDI dar am doar 17 ani :) sunt nerabdator sa implinesc varsta corespunzatoare ca sa o pot conduce :D mi-ai dat idei multe cu tuning'u asta :P :D
|
Ti-a iesit frumos rau .... da pana la urma are ceva cai in plus ??:D
|
iar o tii parcata la autocrom? :)
|
Nop..La motor nu i-am facut nimic..Si nici nu prea am ce face..Adica singura posibilitate ar fi turbo dar ar fi prea multe de schimbat..O sa ii pun cand va fi un sistem NOS dar mai mult de show..Si ceva de 40 cp maxim..:)
Pai daca sunt scumpe parcarile :)) |
super super super. Un 407 superb. Bafta in continuare ! :shock::shock::shock::shock::shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning