![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Quote:
|
O poza cu pozitiile aprinse pe timp de seara , poti face?:D
P.S arata foarte bine. |
Foarte frumoasa masinutza nenea matheo....Bafta cu ea incontinuaree!
|
cat de tare au iesit :lol:
|
1 Attachment(s)
Avem si poze cu pozitia ( nu am mai pus folie in schimb am pus becuri cu sticla galbena w5w philips, ce am gasit inainte erau efectiv vopsite si se cojesc).
|
Frumos nenea !!! trebe sa o rezolv si eu cu proiectoarele ,ca mi ai promis :P :D ,foarte frumos si de altfel toata lucrarea la masina este foarte frumoasa!!!!! + ca un om de nota 20 contaza mult !!! Felicitari
|
salut :D
poti sa imi zici si mie care e "varianta romaneasca " de cracanat rotile spate ? cum e cu stabilitatea , are tendinte ceva sa plece curu de la locu lui ? |
7 Attachment(s)
Am montat oglinzile electrice si incalzite , am facut masina mai legala si eco,mai ramane sa sterg erorile din calculator (sonda,catalizator si mai este una care nu-mi dau seama la ce se refera cu exactitate,banuiesc un contact imperfect pe undeva).
Mai are o problema,cand e rece si decelerez rapid nu-si tine relatiul. Quote:
Mai este o varianta ,ramane de studiat,cert este ca nu este 100% perfecta. |
ok mersi mult ...
dai un semn cand ai rezolvat cu a doua varianta mai "perfecta" ... :lol: |
Bre...ai mancat stricat? Ce cauta catalizatoru ala acolo???
|
6 Attachment(s)
Quote:
Am rezolvat cu "check engine-ul", am pus CLIP-ul pe ea si s-a rezolvat,aveam cateva erori mari si late: -catalizator -sonda aval -circuit sonda aval -detonatii distructive la 2 pistoane (probabil se cere un reglaj al culbutorilor si alte bujii). Si am mai achizitionat incalziri in scaune,complete. |
Felicitari,rezultatul este foarte placut,cand am vazut masina anul trecut la rasnov era in lucru si de atunci pana acum un progres imens:) FELICITARI INCA ODATA SI SARBATORI FERICITE
|
Multumesc LUCI,ma bucur ca a iesit ceva frumos la final.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.:-) |
Masina e blana! Felicitari! Imi plac la nebunie proiectoarele si semnalele asa galbene :) bafta :arrow:
|
3 Attachment(s)
Multumesc iviTe:)
A venit mos Craciun,cam sarac,dar a venit. Am reusit sa gasesc doua jante Azev A 16' 7,5 j pentru a inlocui janta care a fost lovita. Sarbatori fericite va doresc!!!! |
Quote:
Sarbatori fecirite, multa sanatate. |
8 Attachment(s)
Multumesc Devu
Azi DSIGN a mai surubarit la instalatia pentru incalzirea in scaune,iar eu am fixat tavita si butoanele.(multam Pantelimonare). Azev-urile vor fi vopsite la pistol (sablate inainte), eventual cu buza polishata. |
Cu placere.
Asa ne place, OEM, chiar si la instalatiile aditionale. |
21 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa montam (Eu si Dsign) incalzirea in scaune si sa aranjez firele de la consola cu butoane auxiliare:
|
foarte frumos lucrat mai ales asistat de d-nu Dsign care e maestru si la capitolu asta :D
sunt curios cum e ? sa ne spui si noua daca sunt ok ! |
In primult rand LA MULTI ANI!!:D,In al doilea rand mosu se pare ca nu ti-a uitat adresa. Frumos cado si foarte practic,chiar daca te ia capu' cand te uiti ce este acolo de fire,matze,kegaturi si aletele dar neneaDIZAIN le-a dat de cap! Un calduros "scaun" La Multi Ani!
|
Ce lucrari masive acolo la tine:D tu ai GPL pe masina?:D Ai butelie daia mica pe ea? Pune si tu o poza cu butelia...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
La fire nu m-am bagat decat la consola cu cele trei butoane ca sunt puse de mine :) Quote:
|
se muneste din plin la "Golan", a iesit ceva frumos bravo
mai este si albastra ca a mea si are si multe lumini in fata deci sunt fanul ei |
Sa te incinga bine maestre8):lol:
|
Quote:
Alimentezi des? Am impresia ca aia 41 de litri sunt prea putini... intreb ca vreau sa-mi pun si eu, dar butelie mica... nu dinaceea mare care sta intre oalele din spate, ca acolo la mine sta si bateria:lol: si trebuie sa se impace:D |
Butelia de GPL intră în locul roţii de rezervă, nu?
Ai montat nişte opţionale mişto rău! Felicitări! |
Quote:
|
Există kit-uri de reparare pană!
Pentru o treabă provizorie, sunt numai bune! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=matheo66c;4808309]Da,ti-am vazut si eu masina pe threadul tau,imi place:),ce cod are acel albastru?
este albastru de la Subaru |
Se simte vreo diferenta de performanta intre GPL si benzina? Presupun ca ai mers in ambele cazuri:-P Consideri ca GPL-ul a facut vrun rau la motor? Ca la mandat, au scazut peromantele din punctul asta de vedere? Ca majoritatea spun ca mananca scaunele de la supape ca buleste motoru si tot felul de nebuneli...
|
ce intrebari pui si tu , o sa verifice motorul din 5 in 5 mii km sa vada ce se intampla...
intra aici si te convingi singur. |
Quote:
Am citit vreo 3 4 pagini din topicul ala mai de mult si o mare labareala... se cearta ca chiori... asa prefer sa intreb un utilizator |
Quote:
Cand vedem si o butelie de la suspensia pneumatica?:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=muntiu;4811494]
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pneumatica,sper in cateva lui sa ma apuc,daca nu apar alte prioritati:) |
8 Attachment(s)
Astazi am reusit sa-mi reglez culbutorii,mi-am schimbat garnitura de la evacuare,am mai spalat/curatat corpul portclapeta si motorasul pas cu pas si am pus garniturile de cauciuc la tijele ce tin usa la deschidere.
Ca prima impresie masina merge mai bine dar trebuie sa fac procedeul de "invatare" a motorasului pas cu pas:-) |
Faci invatarea aia de 2 zile, de parca cine stie ce mare smecherie e sa urci in a treia pana la capat si apoi s-o lasi sa curga in frana de motor... Ai spatiu suficient pe CB intre Otopeni si Mogosoaia
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning