![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
@hellman : provocare oficiala pt tine tranta ... 3 din 5 tu si eu , si de data asta sa faci bine sa ai banii la tine
@psycho : cu tine ma dau dak vrei ca sa ii arat lu hellman ca i-o dau unei mashini care i-a dat-o lui @zana : n-ai sa vezi pisica de la mine, facem ca data trecuta ... avans de 50m, si vrum ... @ magnifiq : hai sa ne intalnim intr-o seara... dak poti sa vii in seara asta pe la ora 9 la parcarea subterana de la city park, ar fi ok @ yzf : scz ca m-am luat de tine :"> |
Quote:
|
din Provocari ...topicu s-a transformat in messenger...super tare...:???:
provoc ceva, cineva, careva...:rolleyes2 orice diesel pana in 150 |
Da, messenger.....racerii simt nevoia sa afle si ceilalti ca ei au avut onoarea, au reusit sa realizeze o liniuta ilegala, fie ea si pierduta...
|
vorba aia a romanului "cine nu-i bagat in seama, se baga singur , nu orisicum , ci cu o tampenie" , nu-i asa ?
je vs akcent nsl 3-0 je vs ibizza sv 1-0 PMR vs GRS 1-0 aev vs ibizza sv 0-1 restul nu le-am prins , mai ziceti si voi :) |
diseara pacpac ceva? se merge pe la 9-10 la mall sa vedem daca au bagat marfa noua la guess? :lol:
|
ZLA vs CHT 1-0 (sau au fost mai multe?)
hellmane stii ca tr sa il razbun pe metal militia acuma nu? doar e frate cu mine la " CLIO CLUB - IDOLII LOGANISTILOR " :)) |
3-0 daca nu ma insel pt hellman
|
da :sad:...asta mi-a facut farmece la masina, a fost la mama omida sa-i dea in carti
|
auuuuu :) damn ... bv hellman
|
Quote:
8) ba al dracu loganu asta 8) ... |
Provocare ptr loganisti ...
O sa va aduc intr-o seara un Logan sa se dea cum cel mai "tare" logan ... precizez ca are motor de 1.4 8v ... dar se da cu 1.6 16v fara probleme . |
bah mai da-l draq.. "al draq logan" ... la mine de ce n-a marait mah loganul ala , ca am acelasi motor cu metal militia si mashina e mai grea ca a lui ... s-a laudat ca da , ca face , ca drege si a pierdut cu 3-0 ... si dak bman e aba, degeaba, ca mashina aia nu trage cum ar tr pt motorasul ei din ce am vazut ...
yzf'ule te-ai dat pe hellmanisme , ca vad ca te-ai dat la fund , de unde ii lauzi loganul :)) wrc-ule ... e vba de un logan verde ? sau de panarama aia alba cu dungi pe lateral ? :-? |
Nu conteaza ca nu te`a facut pe tine , eu apreciez ca face cateva masini cu loganu ala , golf 5 , clio a lu metal , alte loganuri si parca si octavia a facut , eu zic doar k imi place k face cate ceva cu loganu ala:)
|
dak citeste makidonul ce ai scris, are orgasm ... bai nu a zis nimeni ca nu face, dar nu e bomba, cum nici a mea nu e bomba, cum nici a lu metal nu e bomba, nici golfu lu aba si etc... bomba = sa rupa gura targului ...
|
zeze diseara .... stii locu ... sa imi iau revansa . sa iti arat cum fuge masina normal ...
|
Quote:
|
ZZZ si Hellman terminati cu ce si cum , scrie`ti doar scorurile dupa fiecare seara ca e de ajuns , nu de ce si cum si ce nu a mers bine sau a mers bine sau etc , scrie`ti scoru pe fiecare seara k e de ajuns k iese circ aici
|
Quote:
eu nu zic ca loganu asta e o bomba ....eu unu ma asteptam sa si-o ia de la Bman....de la metal.... metal a zis ca nu era in forma masina aseara ....chiar se vedea ca nu trage cum trebuie .....cine stie ce problemuta o avea.... |
in seara asta in loc de linii, am avut noroc de spargeri de masini ... Dumnezeu sa ii ierte pe cioroii aia ca din pacate cineva din gasca de asta seara i-a vazut si recunoscut !!!
Ca sa o fac pe zana sa se simta bine , o astept la liniutza cu avansul de data trecuta , ca sa imi iau revansa , DEOARECE M-A FACUT !!! >:D< ............................. sau nu :D |
Am si eu un 1.4 8v, 61 kw, dn 2004, total stock, o finala si un filtru sport, si un scartait melodic la suspensiile fatza, care o fac sa sune ca o fiara :D se gasesc si lenesi d`astia, pt mine? pe unde dau si eu de voi? ca vreau sa vad si eu ce poate(daca poate) pana plec la facultate la bucuresti.. astept :D
|
Quote:
|
si cu mine si cu mine ? :D nimeni ? :-ss hai pana mercuri k dupa aia plec sa skimb motoru :)
|
Quote:
|
Quote:
|
hai ma...si cu mine ....1.8 16v.....aspirat...doar o obosita de toba si un distrus de filtru......hai k dupa aia ma mut pe 2.0 16vt :> de pe o lancia
|
Quote:
|
Quote:
|
mdea....2-0 pt laguna de 150 cp...sau mai mult ? ;) lol era clar k mi`o iau....plus k ai cuplu dublu fatza de al meu =)) felicitari :D ne mai dam noi...
|
@Ministry : u catzi cp ai ?
|
pai baiatul cu laguna asa face u esti un caz special :) d`obicei se da cu loganuri DCI de 70 si 85 de cai putere :)))))))))))))))))))))) Vizale..eu astept sa te incerce YZF`u :)))) o sa scot numai bancuri despre laguna aia a ta :))))).
|
nna te cam oftici ca ti-o da vizal ah ?
|
Quote:
ontopic-cine detine un audi a4 1.9 tdi 131 cp stock? Sunt si eu curios sa vad cum stau langa unul. |
Quote:
|
Quote:
Hai cu un 1.8 16v benzina nu vrei ? |
Quote:
mai pune inca 30 dar in fn :))) ma dau mah dar incepand de sapt viitoare momentan masina este in service ptr niste mici schimburi ;) |
Quote:
am 120 cp... si cuplu 155nm :| km luna viitoare o sa am mai mult :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|