![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra F 2.0 16v TURBO
Quote:
Mai am sa ii fac ITP-ul , asigurarea si sa ii montez alte Xenoane ca alea vechi fac figuri ... Sper sa ne vedem sa iti admir si eu cochilia aia jmekera pe care stau sherpii ... :) |
Eu am un Opel Astra 1.6 l benzina si sunt foarte multumit de cum functioneaza. Are 108.000km si nu am schimbat in afara de filtre si bujii si curele mai nimik pe la ea. Am si un filmuletz pe metacafe.
http://www.metacafe.com/watch/1218508// Scuze daca am fost offtopic! |
tu ai astra g esti offtopic rau
|
Quote:
|
Super masina....o intrebare am si eu...cat tea costat toata afacerea?:D
|
Quote:
|
Re: Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
SALUT AM UN OPEL ASTRA 2000 DTI 16 V DE UN AN SI AM INCEPUT SA AM PROBLEME : INTRA SI IASA GREU DIN VITEZE , CARAIE SI ARUNCA AFARA MANETA DIN MARSALIER. IAM SCHIMBAT ULEIUL IN CUTIE DAR NICI O IMBUNATATIRE. SPUNETIMI CE SAI MAI FAC:?:
|
Quote:
|
cred ca se misca frumos tare astra asta...
cam cati cp curati la volanta are!?cel putin asa cu aproximatie!? |
Ce-ai patit Andrei ? :shock: De ce vinzi ambele masini ??
|
M-am pensionat ... :D
Ma gandesc la ceva care sa sara de 350Cp ... si multi Nm ... sa se simta ! :D |
superba:X
|
chiar frumoasa :)
sunt convins ca urmatorul tau proiect o sa iasa si mai bine :D eu deocamdata o sa mai bag ceva bani in opelu' meu |
Quote:
|
Quote:
Cand am spus peste 300 Cp si multi Nm ma refeream la un Bi-Turbo ... :D Nu ca AMG-ul ala nu ar fi foarte rau ... :D |
Quote:
|
Quote:
|
andrei astralu ce mai face? il pregatesti pt 4tdays?
|
Quote:
Astra e pregatita tot timpul ... :D |
salut.
ai precizat in primul post ca te-a dus 1000 de euro motoru cu turbo si toate cele. se mai aplica si acum acelasi pret per total? |
Quote:
Cine avea in 2003 LET pe o Astra era cam jmeker ( adica erau fix 2 masini si nu Astra ci Vectra ) ... Ai citit inceputul povestii si sfarsitul ... insa s-au intamplat f multe pe parcurs ... |
Andrei, permite-mi sa spun ca la momentul de fata cei cu C20LET pe Astra,Vectra,Calibra sau Kadett tot jmekeri au ramas...si aici nu ma refer la mine. Respect pt cei pasionati...C20LEt a fost, este si va ramane unul din cele mai bune motoare ale tuturor vremurilor.
|
Daca la motoarele astea cineva ar folosi componente ...sa zicem dintr-un singur puzzle...si nu din diferite..imagini ca sa zic asa....cred ca un motor extrordinar de puternic si fiabil s-ar naste...Am vazut destul de multe motore de LET "tunate" in care se punea cea mai mare turbina cu un intercooler minuscul...cu injectoare de 550cc si o singura pompa de serie..+multe alte aberartii.Inainte ma agitam sa le explic...un CREDEAM eu ca gresesc...si nu ajungeam decat sa-mi racesc gura de pomana..asa ca..am renuntat..ce folos...dar vb lu Dragos..pacat..pentru ca sunt unele dintre cele mai bine facute motoare in 4 cilindri din lume...
UGA |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pai tocmai din considerentele astea i-am zis sa faca singur calculele ca sa nu zica ca sunt eu nebun :D; oricum Andrei, 60-70% banuiam toti la ce ne bagam cand am inceput devalizarea conturilor :lol:
|
Quote:
|
propun sa facem un topic cu C20 LET...si o sa-l fac eu sa discutam acolo , toti care au , care au investit , care vor sa investeasca....in let
|
|
3 Attachment(s)
gasite pe un stick ,iulie 2008 :D
|
Frate, felicitari pentru masina si ce ai reusit sa faci din ea... tin minte ca prima oara am vazuto in revista COX Tuning&Sound, si acum am revista ascunsa pe undeva, o sa o scanez si o sa afisez pozele :D, tin minte ca atunci avea C20XE parca, nu-mi amintesc exact. Oricum, felicitari pentru masina, intrun cuvant e SUPERBA!
|
Quote:
Sper ca vara asta sa o scot din garaj sa ii dezmortesc suspensiile si rulmentii ... :D |
asa asa scoate-o sa vedem si noi ceva actiune:) niste filmulete ceva:)
|
6 Attachment(s)
Nu mam lasat pana nu am scos revista, am sters praful de pe ea, am dat un scan si iata si pozele dupa cum am promis :D
|
Merci ptr poze ...
Le-am pus bine : http://www.cardomain.com/ride/602406 |
Quote:
P.S., daca vrei ti le dau in marime mare. Dami un pm cu id-ul tau si ti le trimit |
te felicit pt munca ta....dar intri la categoria "asa nu" --- doar parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
BTW ...in 2005 nu stiu cate Wide-Body-Kit erau prin Romania ... cred ca doar 3 ... una era a mea dar cu 1 singura completare : Singura facuta UNICAT. |
Nu te contrazic, dar asta e parerea mea..oricum ti-am zis de apreciat efortul si munca depusa de tine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning